Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Deathshadow είπε:Καλο καλοκαιρι παιδια!!! :hurrah: :hurrah: :hurrah: :d@redevil@redevil:d@redevil
Σταυρο καλη επιτυχια με το μπλογκ!Εξυπνη κινηση να εχεις σχολια και στα αγγλικα.
Θα το παρακολουθω συνεχεια.
Spybil είπε:@ Stayros: Σου'δωσα συγχαρητήρια για το blog; δεν θυμάμαι (ου γαρ έρχεται μόνον). Σε κάθε περίπτωση σου τα δίνω τώρα. άντε και καλή του εξέλιξη και αναγνωρισιμότητα.
Ajax87 είπε:υγ. το 2ο θεωρειτε φιγουρα playmobil;;![]()
Να 'σαι καλα Γιαννη,σε ευχαριστω πολυ! :flower:Ajax87 είπε:Μπραβο ρε Σταυρο!! Συγχαρητηρια!![]()
Ελα μου ντε....Ajax87 είπε:υγ. το 2ο θεωρειτε φιγουρα playmobil;;![]()
Σε ευχαριστω Παρδαλε!!! :thanx2:pardalotzatziki είπε:Mπραβο! Καλα τους εκανες!![]()
![]()
Ολες αυτες οι υποκλισεις για μενα???!!!:[angel_grig είπε:Mπραβο Σταυρο!!!!!!Αυτη τη φορα την πηρες την πρωτια!!!![]()
![]()
Respect!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε ευχαριστω πολυ Κατερινα μου!!! :flower:katerinak είπε:πολλα συγχαρητηρια κι απο μενα Σταυρο!!!! εφαγαν τη σκονη σου οι υπολοιποι υποψηφιοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε ευχαριστω Ναταλι μου! :flower:Kambia είπε:Μπράβο Σταύρο. Τελικά οι ευχές που σου δώσαμε μετά το αποτέλεσμα του πρώτου διαγωνισμού για την πρωτιά στον επόμενο έπιασαν. Άντε πάμε για την επόμενη κούπα.
Χμ... Αν ζητούσα φωτογραφίες των playmobil που "κανιβάλισες" για αυτό το αποτέλεσμα ζητάω πολλά? Δλδ πήρες τα πόδια από το τάδε κλπ. :flower:
Ευχαριστω πολυ!Monsieur1 είπε:Συγχαρητηρια!!!! Τώρα περιμενουμε και διόραμα με γαλατικό χωριό!!!!
Ευχαριστω πολυ Ηλια! :thanx2:ilias1 είπε:Συγχαρητήρια!Πολύ καλή δουλειά!
Σε ευχαριστω πολυ!!! :thanx2:Deathshadow είπε:Μπραβο φιλε!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωωωωω....Deathshadow είπε:Παντως εγω θα παραμεινω μοιρολογυστρα κασσανδρα μα τον Τουτατις!!!!!![]()
![]()
Εχμμμμμ....Deathshadow είπε:Αντε να σε δω να κανεις και αλλα θεματακια.
Που ειμαι σιγουρος πως θα κανεις...........![]()
.
Σε ευχαριστω πολυ Τζων,να 'σαι καλα!!!johnny19818 είπε:Χίλια μπράβο Σταύρο!!! Έτσι, να λένε στο εξωτερικό "Ειναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες".
Ευχαριστηση μου! :flower:Kambia είπε:Thanks ΣταύροΚαι μια άλλη ερώτηση. Τι επιτρέπει και τι δεν επιτρέπει ο διαγωνισμός αυτός? Δλδ μπορείς πχ να πάρεις μια εποξική πάστα και να αρχίζεις να χτίζεις το playmobil ?