Άψογο ποδαρικό!stayros είπε:Τι το καλυτερο απο να υποδεχτουμε την 1η Οκτωβριου με μερικες φθινοπωρινες φωτογραφιες!
Για να τις δειτε πατηστε εδω.
Να 'σαι καλα Γρηγορη! Καλο φθινοπωρο επισης!!!!angel_grig είπε:Ευχαριστουμε Σταυρο!Καλο φθινοπωρο!!!
Σε ευχαριστω Μαριαννακι μου!!! :flower:D@redevil είπε:Άψογο ποδαρικό!
Τα πλευμομπιλάκια καμαρώνουν μες στ' αμάξι! :flower:
Και μια ακόμα ιδέα: βάλτα και σε άμαξα!
Deathshadow είπε:Πολυ καλο stayros.Kαλο φθινοπωρο παιδια!
Εγω παντως κανω μπανια ακομα... .
Juanita είπε::cheers: :cheers: :cheers: Μπράβο, Σταυρίξ!!!
Πάντα πρώτος
(και καλύτερος!!! )
Μόλις ανακάλυψα την πρωτιά σου...:animeek: Ξέρω... :ban:
Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο!!!!Lord_Makro είπε:Χεχεχε πολύ ωραία!!
Ευχαριστούμε για την πληροφορία, αν ισχύουν αυτά που λες φαντάζει κατάλληλη ευκαιρία να το επισκεφτούμε και μειςPLAYMONOSTALGOS είπε:Παιδιά, καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.Θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι χθες που είχαμε πάει οικογενειακώς μια βόλτα στην Πάρνηθα, είπαμε να περάσουμε και από το PLAYMOBIL FUN PARK. To ενδιαφέρον είναι, ότι την Τετάρτη 30/10 εορτάζουν την ανακαίνιση του CLUB προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ και 15% ΕΚΠΤΩΣΗ στις αγορές μας!!! Ελπίζω η πληροφορία να σας είναι χρήσιμη.
thanks για την διαφήμιση katerinak,ούτε που την θυμόμουνkaterinak είπε:2η εκδοση της διαφημισης με το πειρατικο καραβι των playmobil,η 1η υπαρχει στη λιστα
Playmofreak που τα ξετρύπωσες ρε συ? Πρέπει να σου πήρε πολύ χρόνο για να τα βρεις όλα αυτά έ? Ααα το σετάκι με τους Άγγλους[playpeople] σε ποιές χώρες κυκλοφόρισε κ πότε περίπου? Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.playmofreak είπε:καλό μήνα!!!επιτέλους ολοκλήρωσα και τις δυο σειρές!!!! :thanx2: :cheers: :hurrah: