Οχι δεν ερχεται μαζι με την κονσολα το πουλανε χωριστα,τα ιδια μου ειχε κανει το scart στο tv monitor LG και μολις πηρα το καλωδιο λυθηκε το προβλημαRygar είπε:Αυτο το καλώδιο για το οποίο μιλάτε, ΔΕΝ ειναι αυτό που είναι ερχεται με την κονσόλα; Ειναι κατι αλλο; Με το στοκ καλώδιο πάντως ο,τι παιχνίδι εχω βαλει στην LCD TV μου, αποδίδεται χάλια (τα γραφικά είναι σαν να εχεις χρωματίσει με σπρέι σε τοίχο, δεν είναι...sharp που λέει κι η γιαγια μου) αλλα είμαι σίγουρος ότι δε φταίει το κονσολάκι.
Γιώργαρε από τοgeoanas είπε:Από που ?
Aυτο το προβλημα δυστυχως το εχει και το PS3pooky(1) είπε:το PS2 δεν αντιλαμβάνεται αυτόματα την αλλαγή του καλωδίου.
...Από εκεί πήρα κι εγώ το δικό μου ! Σε 2 μέρες έφτασε στον Πολύγυρο !pooky(1) είπε:Γιώργαρε από το
http://www.ebw.gr
Μάλιστα από τότε που τα πήρα οι τιμές πέσαν κι άλλο. Το απόγευμα τα είχα παραγγείλει από το τηλέφωνο, το άλλο πρωί είχαν έρθει με ACS. Στέλνουν παντού με αντικαταβολή.
Αν εξαιρέσεις το τύπο στο τηλέφωνο που μιλάει λες και είναι μανάβης σε λαϊκή αγορά, το μαγαζί είναι μια χαρά. Οι τιμές άψογες και εξυπηρετικότατοι.geoanas είπε:...Από εκεί πήρα κι εγώ το δικό μου ! Σε 2 μέρες έφτασε στον Πολύγυρο !