Μαλλον θα πρεπει να περασει και καποιο χρονικο διαστημα ωστε οι προγραμματιστες να μαθουν καλυτερα την νεα κονσολα για να μπορεσουν να την αξιοποιησουν σε μεγαλυτερο βαθμο...Αυτο το θυμαμαι απο την εποχη του ps1-saturn-n64Υπάρχουν παρόμοια παιχνίδια στις ήδη υπάρχουσες κονσόλες που είναι πιο εντυπωσιακά.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσφέρει αυτή η νέα γενιά ακόμα. Δεν υπάρχει ούτε ένα παιχνίδι που να πω ότι εντυπωσιάστηκα.
Ακομα και τα πρωτα παιχνιδια του PS1 και N64 είχαν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά απο Mega Drive και SNES. Ασε αργότερα που βελτιώθηκαν. Τωρα στo ps5 βλεπουμε τα ιδια παιχνιδια ουσιαστικά. Εγω δεν μπορω να ξεχωρισω αν βλεπω ενα παιχνιδι σε ps4 η ps5 αν δεν το γράφει ο τιτλος του video.Μαλλον θα πρεπει να περασει και καποιο χρονικο διαστημα ωστε οι προγραμματιστες να μαθουν καλυτερα την νεα κονσολα για να μπορεσουν να την αξιοποιησουν σε μεγαλυτερο βαθμο...Αυτο το θυμαμαι απο την εποχη του ps1-saturn-n64
Aκομη ενα καινουργιο βιντεο απο το youtube
Gran Turismo 7 Gameplay PS5
Σε ειδοποίησαν από τον προμηθευτή; Πότε το παρήγγειλες; Εγώ το έβαλα παραγγελία στις 19/9, αλλά ακομα δεν έχω ειδοποιηθεί και μαλλον το βλέπω για ΓεναρηΜου έρχεται αύριο το εργαλείο. Θα σας γράψω εντυπώσεις.