Μπα... ειναι μικροσωμος ο γιαπωνεζος και ετσι σου φαινεται μεγαλο διπλα του.Τεράστιο είναι. Δεν έχω χώρο για τέτοια μάναμ!
Αυτο ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα των gamers...Πολλοι δεν εχουν χωρο ουτε για καρφιτσα.Τεράστιο είναι. Δεν έχω χώρο για τέτοια μάναμ!
Έχω ένα χώρο που έχω μόνιμα το ΧΒΟΧ Οne σε οριζόντια διάταξη αναγκαστικά εφόσον δεν στέκει όρθιο και μετά εναλλάσω. Πριν μία εβδομάδα έιχα το PS3 όρθιο, τώρα έχω το Wii. Γενικά το μάξιμουμ που χωράει είναι το XBOX One και 2 ακόμη κονσόλες οριακά. Αυτό εδώ το τέρας ούτε για αστείο. Θα ήθελε όλο το χώρο δικό του. Ε όχι, ευχαριστώ δεν θα πάρω.Αυτο ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα των gamers...Πολλοι δεν εχουν χωρο ουτε για καρφιτσα.
Φαινεται οντως μεγαλο το ps5..θα χρειαζεται και παραπανω χωρος οταν συνδεσεις και τα καλωδια...Και εγω τωρα δεν εχω αλλο χωρο για αλλες κονσολες...Ολο τον διαθεσιμο χωρο τον επιασαν οι retro κονσολες..Ουτε για το xbox 360 δεν υπαρχει χωρος που ειναι στην ακρη...Και ps5 να ειχα τωρα σιγα μην εβγαζα το nes για να συνδεσω το ps5.
Εγω εχω nes και snes μαζι και θα πρεπει να τα βγαλω και τα 2 για να χωρεσει το ps5...οποτε και εγω ευχαριστω δεν θα παρω.Έχω ένα χώρο που έχω μόνιμα το ΧΒΟΧ Οne σε οριζόντια διάταξη αναγκαστικά εφόσον δεν στέκει όρθιο και μετά εναλλάσω. Πριν μία εβδομάδα έιχα το PS3 όρθιο, τώρα έχω το Wii. Γενικά το μάξιμουμ που χωράει είναι το XBOX One και 2 ακόμη κονσόλες οριακά. Αυτό εδώ το τέρας ούτε για αστείο. Θα ήθελε όλο το χώρο δικό του. Ε όχι, ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Δεν το διακινδυνεύω να παρει φωτιά η ντουλάπα . Εν πάσει περιπτώσει δεν επρόκειτο ούτως ή άλλως να αγοράσω PS5. Πέρυσι αγόρασα XBOX One και Switch Lite. Ε φτάνει για την ώρα. Προτιμώ να κρατήσω τα λεφτά μου για να εμπλουτίσω τις ρετρό συλλογές μου.Μπορεις να το βαλεις στην ντουλαπα και να παιζεις με remote play.