Playstation 5

Kαποιες νεες πληροφοριες ανακοινωθηκανε,αυτο που μου μενει περισσοτερο ειναι το 2018,λες να χουμε next gen αυτα τα χριστουγενα;;;
Μάλλον για τα επόμενα!! Το καλό όμως, είναι ότι θα αρχίσουν πλέον να έχουμε καλές προσφορές στο Pro!! 
 
Μήπως είχα δίκιο...

 
Σκασανε μυτη καποιες φωτο του νεου next gen pad της Sony.

Προσωπικα αν ισχυει θα ηθελα την οθονη μεγαλυτερη να παιζεις κανα παιχνιδακι και εκτος βασης ,ξερεις οπως κανουν καποιοι αλλοι ,λολ.

a.jpg

B.jpg

C.jpg
 
To ξερω πολυ καλα πως οταν κατι ειναι πετυχημενο δυσκολα το αλαζεις αλλα ρε sony κανε και κατι διαφορετικο μια καινοτομια κατι νεο βρε αδερφε εδω και 20 και βαλε χρονια το ιδιο πραγμα αλαξε το και λιγο.Ιδιο gamepad ξανα,ενα pc μεσα σε ενα διαφορετικο καπως κελυφος σε σχεση με το ps4 και δε βαριεσαι.

Γιαυτο αγαπαμε NINTENDO ασχετα αν δεν μας δεινει το πιο δυνατο συνολο τουλαχιστων δεν ξερουμε τι να περιμενουμε και παντα θα υπαρχουν καινοτομιες και κατι το διαφορετικο.
 
Διέρρευσαν πολλές πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Τα specs είναι εντυπωσιακά και στην Ελλάδα η αρχική τιμή φαίνεται ότι θα κυμανθεί γύρω στα 500-600 ευρώ (μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά μόνο η κάρτα γραφικών θα μπορούσε να κάνει ένα 1000άρικο μόνη της):

 
Θα δουμε ωραια πραματα λογικα ,ορεξη να ΄χουμε και λεφτα οταν βγει,λολ.
 
Εγώ δεν πιστεύω ότι η GPU θα φτάνει την 2080. Ειδικά αμα κάνει η κονσόλα μόνο 500-600 ευρώ. Και δεν είναι μόνο η τιμή, ένα τσιπ επιπέδου 2080 δεν θα έμπαινε σε motherboard κονσόλας με την τωρινή τεχνολογία, ίσως σε 2-3 χρόνια αν μικρύνουν και άλλο τα τρανζίστορ. Πως θα το κρατήσεις αυτό το τσιπ δροσερό σε ένα τόσο μικρό κουτί?

Εκτός και αν μιλάμε για κονσόλα χιλιάρικου με δικό της air condition κολλημένο πάνω στα τσιπ.
 
Δεν το ποσταρα επιτηδες το παραπανω βιντεο τοσες μερες για εναν πολυ απλο λογο και ο λογος ειναι πως αυτο που βλεπουμε ετρεχε στα 30fps και ειχε αναλυση 1440p.Εχουμε χορτασει απο τετοια tech demo ολα αυτα τα χρονια οταν θα τα δουμε στην πραξη σε μεγαλες αναλυσεις και με 60fps τοτε τα ξαναλεμε.
 
Δεν το ποσταρα επιτηδες το παραπανω βιντεο τοσες μερες για εναν πολυ απλο λογο και ο λογος ειναι πως αυτο που βλεπουμε ετρεχε στα 30fps και ειχε αναλυση 1440p.Εχουμε χορτασει απο τετοια tech demo ολα αυτα τα χρονια οταν θα τα δουμε στην πραξη σε μεγαλες αναλυσεις και με 60fps τοτε τα ξαναλεμε.

Δύο ή τρία χρόνια, αφού εμφανιστούν τα μηχανήματα, θα δούμε κάτι τέτοιο!! Πάντως έχει πολύ καλό licencing (ουσιαστικά πάνω από το εκατομμύριο, αποδίδονται δικαιώματα), ενώ μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και σε μηχανήματα αυτής της γενιάς (και εννοείται και στο Switch).
 
Σήμερα τα αποκαλυπτήρια:

 
11 το βραδυ nice δεν ηξερα ποτε.
Ελπιζω να δουμε κονσολα και οχι μονο παιχνιδια.
 
Eγω για παιχνιδια ξερω πως θα δειξουν δεν εχουν πει κατι για την κονσολα.Τωρα αν ειναι νεοτερη πληροφορια πως θα δειξουν την κονσολα και δεν το εχω παρει χαμπαρι παω πασο και μακαρι να γινει.
 
Εχει ακουστει οτι θα παρουσιασουν κανονικα παιχνιδια???Δηλαδη gameplay γραφικα:D :D :D

Η καλοφτιαγμενα βιντεο γραφικα που δεν θα εχουν καμια σχεση με gameplay για να βαρανε παλαμακια απο τις γραφικαρες που θα εχουν.:biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
Αν δεν δείξουν κονσόλα, επιστροφή στο Πέμπτη και 12.
 
Ακολουθει λινκ με ολα τα τρειλερς οπως και λινκς με meme.
Rezi 8 για μενα και GTAV για 2η φορα ,ναι ειμαι mainstrιμας το ξερω ,χαχα.

Meme

Trailers


ps5-image-2-765x386.jpg
 
Εγώ όταν το είδα, πρώτον γέλασα φέρνοντας στη μνήμη μου όλα τα ψευδοleaks για το πώς θα ήταν η κονσόλα και δεύτερον αναρρωτήθηκα πώς στο καλό θα στέκεται οριζόντια όπως και το PS4, αλλά τελικά είδα φωτογραφία ότι μπορεί να σταθεί και οριζόντια. Οσον αφορά την παρουσίαση, ξενέρωσα με τα βλαχοπαίχνιδα που δείχνουν γατούλες και κεράσια, αλλά όταν στο τέλος στα 3 πρώτα δευτερόλεπτα άκουσα τη φωνή της Αλόης, πετάχτηκα από τη γκαρέκλα μου. Δεν αναφέρουν ημερομηνία (όπως και με το πρώτο Horizon), άρα θα πάει 2021 ή 2022. Θα προτιμήσω την digital έκδοση αφού όλα αυτά τα χρόνια στο PS4 βάζει ντεβεντέ μόνο ο μικρός όταν θελει να παίξει ΝΒΑ, όλα τα υπόλοιπα είναι downloads. Δεν είμαι βέβαιος ότι η τιμή που διαβάζω θα είναι αυτή, αν όμως είναι, προς το παρόν είναι πάρα πολλά λεφτά για να τα δώσω για μια κονσόλα.

υγ. Το GTA5 μ'εχει κουράσει πολύ
 
Καραλολ με το driveless Θα χασεις το Ultra4k bluray να βλεπεις καμμια ταινιουλα.
Ειναι λιγο για τα καρναβαλια η εμφανιση αλλα πιστευω θα συνηθιστει στο ματι.
Ενα Leak που ηταν fake τελικα και πως θα ηθελα να ειναι η κονσολα.

TNVncl9.png
 
Πίσω
Μπλουζα