Playstation 5

Εγώ έχω ακουσει οτι το -4 ειχε αρχικα το ιδιο προβλημα αλλα μολις βγηκε το pro, το θέμα είχε λυθει απο τη σονυ. Ακουω επίσης οτι λογω "φτηνων υλικων" προεκυψε το προβλημα. Μεγαλη ξενερα να το παθεις αυτο σε κονσολα των 500 ευρω καινουργια. Και αν δεν ξερεις να ανοιξεις χειριστιριο οπως εγω και στο εμφανισει μετα την εγγυηση τι κανεις? Εξτρα κοστουμακι. Περιμενω να δω τι θα γινει με το θεμα πριν προβω σε αγορα του -5.
 
Ε αν ειναι να παρει καποιος καινουργια κονσολα ps5 για να παιζει καθε μερα και λογο συχνης χρησης του χειριστηριου να βγαζει γρηγορα τετοια ελαττωματα και δεν επισκευαζεται ευκολα μετα μια λυση ειναι να παρει και 2 - 3 χειριστηρια επιπλεον :fafoutis:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απ' οτι λενε, χρησιμοποιούν ακριβως το ιδιο εξαρτημα τα Switch Pro, Xbox One, Series και Elite καθως και το Dualshock 4. Οποτε ολα αυτα εχουν το ιδιο θεμα.

Τι θες να γινει; Τιποτα δεν θα γινει, οπως δεν εγινε τιποτα τοσα χρονια. Η μονη βελτιωση στην κατασταση ειναι οτι πλεον τα δεχονται στα πλαισια της εγγυησης, κατι που δεν συνεβαινε αρχικα.

Οσο για την αγορα οποιασδηποτε νεας κονσολας, καλα Χριστούγεννα 2021! :D
 
Μου αρέσει πάντως που σε αυτήν την γενιά έχουμε τα πιο ακριβά gamepads αλλά παρόλα αυτά βάζουν πιο φτηνά υλικά και έχουν περισσότερα προβλήματα από ότι πριν.
 
Τα υλικα ειναι τα ιδια με την προηγουμενη γενια. Τα χειριστηρια παντως εχουν γινει πολυ πιο πολυπλοκα απ' οτι παλια. Πλεον ειναι ολοκληροι υπολογιστες με επεξεργαστες, μνημη, εισοδους εξοδους ηχου, bluetooth και 1002 αλλα κολπα...

Οσο πιο πολυπλοκο και ισχυρο ειναι κατι, τοσο πιο ευπαθες ειναι.

Για μενα την χειροτερη εντυπωση, σχετικα με το θεμα μας, αφηνει η σειρα controller XBOX Elite της Microsoft. Πουλανε μουρη και ειναι και πανακριβα, και εχουν το ιδιο εξαρτημα με τα τυπικα χειριστηρια που κοστιζουν το 1/3...
 
Πόσα TFLOPS απαιτούνται για φωτορεαλιστικά γραφικά σύμφωνα με τον CEO της Epic Games;

Ισως στην επομενη γενια στο playstation 6 και στα επομενα xbox να ειναι πιο κοντα στα φωτορεαλιστικα γραφικα.

 
Nεο demo για το Resident Evil 8 Village στο ps5

 
Aκομα μια αποκλειστικοτητα ερχεται στο ps5 σε λιγες μερες.

Returnal

 
Η κίνηση του χαρακτήρα είναι λίγο control
 
Και οι καλυτερες επιλογες για τηλεορασεις ωστε να εχουν καλυτερη εικονα οσοι παιζουν στο ps5.

 
Οσο για την αγορα οποιασδηποτε νεας κονσολας, καλα Χριστούγεννα 2021!
Καλα Χριστουγεννα 2021; Εννοουσα Καλο Πασχα 2022! :fafoutis:

 
Λενε θα βγει νεο μοντελο με ανανεωμενο εσωτερικο ,καλο για οσους δεν πηραν ακομη.

According to the Taiwanese website Digitimes, a new PS5 model will go into production in 2022. The new model will feature a redesign of the console that will also bring news in terms of its components.

The rumor claims that semiconductor suppliers such as TSMC have confirmed that they will produce this PS5 revision between the second and third quarters of 2022.

The new PlayStation model 5 will feature a new “semi-customized” 6NM CPU from AMD (the current one features 7NM), which will be, supposedly, cheaper to produce.

Read more https://vgleaks.com/rumor-new-playstation-5-revision-set-for-2022-featuring-6nm-amd-cpu/
 
Αλλο ενα πραγμα που ή δεν θα μπορουμε να αγορασουμε ή θα το πουλανε 3 φορες την κανονικη του τιμη! :bananafuck::bananafuck::bananafuck:
 
Έχουν ξεφύγει στις αγγελίες εδώ.
Ζητάνε 700αρια και 800αρια για το μοντέλο με τον δίσκο.
 
Aλλη μια αποκλειστικοτητα του 2021 που κυκλοφορει ηδη για το ps5.Το gameplay θυμιζει το destruction derby που ειχε κυκλοφορησει στο πρωτο playstation το 1995.

Destruction AllStars

 
Απαράδεκτοι οι χαρακτήρες. Λες και τους σχεδιάσαν πιτσιρίκια του tumblr.

Destruction-AllStars-Tier-List-Harmony.jpg


Destruction-AllStars-Tier-List-Ultimo-640x360.jpg


Destruction-AllStars-fastest-character-2-640x360.jpg


Δεν μπορώ να τους βλέπω :icon_lol::icon_lol:
 
Eνταξει, βρε παιδια, για ολες τισ κονσολες και το PC, εχουν βγει παιχνιδια διαμαντια και παιχνιδια μαπα. Εγω βρισκω εξωφρενικη την τιμη του για κονσολα, με οποιες δυνατοτητες και να εχει. Εχω την εντυπωση μολις περασει αυτη η τρελα με τις καρτες γραφικων των Η/Υ θα πεσει και η τιμη του PS5.
 
Μιας και συζητούσαμε το θεμα drift να μια ενδιαφέρουσα λύση. Δεν ειναι μονιμη οπως αναφερεται στο video (γιατι καποια στιγμη θα παραδωσει τελειως το ποτενσιομετρο) και σιγουρα δεν ειναι ιδανικη (γιατι σταδιακα θα πρεπει να ξανανοιγουμε τον controller για να αλλαζουμε τις ρυθμισεις) , αλλα σιγουρα θα επεκτεινει πολύ την ωφέλιμη ζωη του controller.

 
Νεο gameplay απο το παινιδι Ratchet & Clank Rift Apart που ειναι αποκλειστικοτητα για το ps5 και απο τα πρωτα next gen παιχνιδια για το μηχανημα.Βγαινει σε λιγες μερες.

Ratchet & Clank Rift Apart NEW GAMEPLAY (4K 60FPS) - PS5


Eνταξει, βρε παιδια, για ολες τισ κονσολες και το PC, εχουν βγει παιχνιδια διαμαντια και παιχνιδια μαπα.
Ετσι ακριβως.Οι επιλογες παιχνιδιων παντως ειναι πολλες και οπου και αν παιζουμε παιχνιδια σημασια εχει η διασκεδαση.

Εγω μεχρι το ps2 εχω φτασει απο τις κονσολες της sony και ακομα προσφερει πολυ διασκεδαση και παιζει και τα ps1 παιχνιδια.Εχω και το xbox 360 για πιο συγχρονα παιχνιδια με εντυπωσιακα γραφικα και ολα κομπλε.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα