Σκεφτομουν με τι θα ασχοληθω για το επομενο μου project. Εριξα μια ματια στο πορτοφολι μου...
... και μετα στον τραπεζικο μου λογαριασμο.
Αποφασισα λοιπον να χρησιμοποιησω κατι που ειναι δωρεαν και διαθεσιμο σε απεριοριστες ποσοτητες, ειδικα αυτη την εποχη. Τον ηλιο!
Ειπα να κανω και εγω λιγο
lightbrighting (αλλιως γνωστο και σαν sunbrighting). Ειναι μια ακομα μεθοδος για να λευκανουμε τα πλαστικα απο τις ρετροκονσολες και τους ρετρουπολογιστες μας, που τον τελευταιο καιρο εχει γινει πολυ της μοδας.
Εχω το SNES μου που χρησιμοποιώντας τα καλύτερα κομμάτια απο διάφορες κονσόλες το εχω φερει σε πολυ καλη κατασταση εμφανισιακά με μονα πολυ κίτρινα κομμάτια την πρόσοψη με το logo και το περίβλημα του διακόπτη On/Off.
Πριν.
Εξι μερες μετα.
Δυστυχως δεν εχω προχειρο αυτη την στιγμη καποιο ασφαλες μερος που να τα βλεπει ο ηλιος για πολλες ωρες την μερα, ετσι υπολογιζω οτι ειχαν περιπου 7-8 ωρες ηλιο την μερα.
Νομιζω οτι πηγαν απο super κατακιτρινα σε κατακριτρινα, αλλα ομολογω οτι απο ολα οσα εχω δει τα τελευταια 2-3 χρονια περιμενα κατι παραπανω.
Τέλος πάντων, ειναι καλυτερα απο πριν και δεν μου κοστισε απολυτως τιποτα, οποτε γιατι οχι;
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)