Project Morpheus [Playstation VR]

Δοκίμασες κανένα παιχνίδι; Πως σου φένεται; Τα γραφικά πλησιάζουν την ποιότητα των απλών παιχνιδιών του ps4;
 
Eχω καποιο θεμα με το Hardware kαι θα το επιστρεψω για αντικασταση για να πω οτι το ειδα αρκετα.


Ελπιζω συντομα να σου πω Μαριε.
 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
telonio είπε:
Fred χρειάζεται απαραίτητα την κάμερα και το move; Το move το είχα πάρει καινούργιο, αλλά ποτέ δεν συνεργάστηκε σωστά με την led lg που έχω και θέλω να το αποφύγω. Παίζει out of the box;
Θέλει οπωσδήποτε την κάμερα αλλά το move σε ότι έχω παίξει μέχρι τώρα και τα υποστηρίζει σαν περιφεριακό σου έχει και την εναλλακτική να το παίξεις με το dualshock. Η δεύτερη μέρα ασχολίας μου σήμερα με το VR ήταν εξίσου καυτή. Μεγάλη μου έκπληξη; Το Until Dawn:Rush of Blood. Μη βιαστείτε να κρίνετε ένα παιχνίδι από το είδος πλέον. Το VR έχει το πλεονέκτημα παιχνίδια και concept τα οποία φαντάζουν κοινά και απλά να τα κάνει ιδιαίτερα γοητετυικά. Έτσι είναι και στην περίπτωση του Rush of Blood που στην ουσία είναι rail shooter καθώς βρίσκεσαι σε ένα βαγόνι σε τρενάκι του τρόμου. ΟΚ απλά ΔΕΝ υπάρχει... Να μιλήσω για το EVE: Valkyrie ? Δεν είμαι κανένας φαν των sci fi ιδιαίτερα χωρίς να μου είναι αδιάφορα. Αλλά... το να είσαι μέσα στο σκάφος και να σε εκτοξεύει στο διάστημα και ξαφνικά να βρίσκεσαι εκεί έξω είναι συναίσθημα που δε μπορώ να περιγράψω. Είτε κάποιος από μας παίζει το VR σε ένα δωμάτιο 2 επί 2 είτε σε σαλόνι 15 επί 15 ο χώρος σου γίνεται άπειρος... Είναι αδιανόητο. Τέλος να πω για το demo του επερχόμενου Resident Evil με την ονομασία KITCHEN. Δε θα πω τι περιέχει διότι κάποιος μπορεί να θέλει να το παίξει. Ιδιαίτερα σκληρό και hardcore... To horror genre πάει αλλού πλέον.

Εννοχλήσεις δε μπορώ να πω πως είχα. Απλά το μόνο που νοιώθω είναι μια ελαφρύ βάρος στα μάτια... σαν να είναι κουρασμένα λίγο. Αυτό...



Aardvark είπε:
Eχω καποιο θεμα με το Hardware kαι θα το επιστρεψω για αντικασταση για να πω οτι το ειδα αρκετα.
Ελπιζω συντομα να σου πω Μαριε.
Πολύ κρίμα που σου έτυχε πρόβλημα... τι ακριβώς συνέβη;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια Vertical Red Line στο δεξι μερος της οθονης του headset,την τεταρτη θα εχω καινουργιο ,ελπιζω την 2η φορα να ειμαι πιο τυχερος.
 
Δεν λες που σου εμφανίστηκε τώρα το πρόβλημα και όχι μετά απο καιρό που λογικά θα σου έλεγαν να στο επισκευασουν!

Καλα λιωσίματα την Τεταρτη!!! ;) Περιμένουμε εντυπώσεις..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστω ,αντε να δουμε αυτην την φορα!
 
Aardvark είπε:
Ευχαριστω ,αντε να δουμε αυτην την φορα!

Ε δε παίζει να σου κάτσει δεύτερη φορά πρόβλημα...

Άντε το συντομότερο να το χαρείς...

προσωπικα βρίσκω πως είναι εκπληκτικό μηχάνημα και αυτό που σου προφέρει δε μπορεί κάποιος να το περιγράψει.
 
Mε ολα αυτα που λετε, με κανετε να το σκεφτομαι....

Βασικα, το μονο προβλημα ειναι τα λεφτα (που Δεν εχουμε εννοω, οχι η τιμη του), αλλιως.......
 
Ok πρωτον και κυριοτερον ξεχαστε τα προβολια και τα πανια για τις μεγαλες ιντσες,ολα φαινονται μεγαλα και χορταστικα μεσα απο το Headset.


Και ταινιες δειχνουν ωραια και το καλυτερο ειναι τα παιχνιδια τα κανονικα σε μεγαλη οθονη,ειναι απολαυση,δεν προκεται να ξαναπαιξουμε παιχνιδι σε TV οσο μεγαλη και αν ειναι.



Το VR τωρα,τα πιο εντυπωσιακα κατεμε ηταν δυο,το πρωτο το DEMO του RESI το Kitchen ,πραγματικα ψαρωτικο λες και ησουνα μεσα σε δωματιο...το αλλο ηταν το Ραλακι το Driveclub VR εστριβες σε γωνιες μαζι με αυτο,(αυτο το παιχνιδι ειναι το μοναδικο που πραγματικα ζαλιζει κοσμο,ελπιζω να ισχυει αυτο που λενε οτι συνηθιζει ο οργανισμος μετα απο καποιες φορες).



Τι αλλο...το VR τι ειναι,για μενα ειναι σαν το 3D του σινεμα να καταλαβετε σε τελεια μορφη και να σε περιβαλει.



Τα Pixels και η αναλυση που λενε οτι δεν ειναι αρκετα για το PSVR και οτι φαινεται θολουρα,καμμια θολουρα να φανταστειτε φαινεται ενα πραμα σαν τα scanlines Που βαζουμε στους EMU ,εμενα με αρεσε.



Τι αλλο τι αλλο...αυτο ειναι το πραγματικο NEXT GEN ,αν πρεπει καθε γενια να υπερπηδαει την προηγουμενη με το VR το εκανε οχι με τις κονσολες που εχουμε.



Τι μενει τωρα..χμμ πολλα συνδεση καταρχην PS3 ,360 και λαπτοπ κτλ κτλ καθως και παλιων σκαρτομηχανηματων (εχω τον Upscaler scart σε HDMI).



Α και δεν ειναι ολα καλα,φαινεται οτι ειναι η πρωτη γενια του VR καθαρα παιρνει αρκετες βελτιωσεις αλλα ο ενθουσιασμος των πρωτων ημερων δεν σε αφηνει να σε ενοχλησουν αυτα.


 


Πολυ καλωδιο θελει συμμαζεμα λιγο απο εμε,το δεξι earphone δεν παιζει αν ειναι το βυσμα ολο μεσα ,θελει λιγο "παιξιμο" για να το ακουσεις ...γιατι;



Aυτα so far,παω να παιξω λιγο DOOM 4 στο οικιακο μου κινηματογραφο,lol.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για να καταλάβω, δηλαδή τρέχεις οποιοδήποτε παιχνίδι στο ps4, βάζεις το vr και βλέπεις μέσω αυτού την εικόνα του παιχνιδιού μπροστά σου σε τεράστια οθόνη; Στα δικά του παιχνίδια και στα demo από όσο κατάλαβες, το vr έχει δυνατότητες στα γραφικά σαν το ps3 ή ps2;
 
telonio είπε:
Για να καταλάβω, δηλαδή τρέχεις οποιοδήποτε παιχνίδι στο ps4, βάζεις το vr και βλέπεις μέσω αυτού την εικόνα του παιχνιδιού μπροστά σου σε τεράστια οθόνη;;
Αυτο ακριβως οπως το ειπες,απο τα καλυτερα feature Κατεμε(και οχι μονο και ps3 και οτι κονσολα με HDMI ,αν και δεν το εχω τεσταρει ακομη το 2ο).

Στα δικά του παιχνίδια και στα demo από όσο κατάλαβες, το vr έχει δυνατότητες στα γραφικά σαν το ps3 ή ps2;
Eμενα το Kitchen και το Driveclub VR μου φανηκαν αν οχι Ps4,PS3 με τα χιλια,νομιζω οτι πρεπει να εχουν ανεβει σε youtube να τα δεις και μονος σου.
 
Yπαρχει μια εφαρμογη στο US STORE το VRIDEO για να βλεπετε VR βιντεακια,το θεμα ειναι οτι δεν εχει την ποικιλια που εχουν στο Youtube με τα 360 video.


Aν θελετε να δειτε τα του youtube στο PSVR βρειτε ενα απο τα γνωστα κατεβαστηρια των youtube video και κατεβαστε τα σε ps format (ΜP4 αλλιως),μετα τα περνατε σε φακελο σε στικακι σκληρο γουατεβερ και τα βλεπετε με τον Media player του ps4.



Τωρα μεσα στο media player πατατε options και βρισκετε μια επιλογη που λεει vr και αυτο ητανε,καλη θεαση με καρχαριες ,τρενακια και ωραιες κοπελες να κανουν workout (μεχρι το καλοκαιρι θα εχω κορμι με το VR που πηρα).
 
Πω πω, αυτό δεν το ήξερα με τα βιντεάκια και με το οτιδήποτε HDMI ! Άντε να βρούμε λεφτά τώρα λολ... Πάντως, αν και το έχω δοκιμάσει με το ocean descent, δεν ξέρω αν θα την παλαίψω για πολύωρη θέαση, και ένα φόβο για τις επιπτώσεις στα μάτια τον έχω, ίσως ειμαι υπερβολικός βέβαια
 
Εντάξει μετά από αυτό θα καταστραφούμε εντελώς με το vr.

Star Wars Battlefront: Rogue One X-Wing VR

 
Καλο και αυτο φαινεται ,πηρα μια γευση με το πως ειναι να πετας διαστημοπλοιο με το παρακάτω που ειναι και δωρεάν !

Call Of Duty: Infinite Warfare | Jackal Assault VR

 
Oτι θα βλεπα 3D σπιτι μου τωρα στα γεραματα δεν το περιμενα,πολλα καλουδια με το 4.50 firm update αλλα εγω μενω στο "υποστηριξη 3D Bluray μεσω VR"!

link
 
Το έχει κανείς; Θέλω εντυπώσεις και γνώμες για το feature που βλέπεις τα κοινά παιχνίδια του ps4 μέσω του vr σε μεγάλη εικόνα.
 
Προσωπικη αποψη ειναι οτι ειναι παρα πολυ καλο,παιζεις τα παιχνιδια σε γιγαντοθονη,γεμιζει το ματι σου εικονα. :)
 
Δηλαδή σου δίνει την ψευδέσθηση πως βλέπεις εικόνα σαν του σινεμά από κοντά;
 
Πίσω
Μπλουζα