Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Θέλει οπωσδήποτε την κάμερα αλλά το move σε ότι έχω παίξει μέχρι τώρα και τα υποστηρίζει σαν περιφεριακό σου έχει και την εναλλακτική να το παίξεις με το dualshock. Η δεύτερη μέρα ασχολίας μου σήμερα με το VR ήταν εξίσου καυτή. Μεγάλη μου έκπληξη; Το Until Dawn:Rush of Blood. Μη βιαστείτε να κρίνετε ένα παιχνίδι από το είδος πλέον. Το VR έχει το πλεονέκτημα παιχνίδια και concept τα οποία φαντάζουν κοινά και απλά να τα κάνει ιδιαίτερα γοητετυικά. Έτσι είναι και στην περίπτωση του Rush of Blood που στην ουσία είναι rail shooter καθώς βρίσκεσαι σε ένα βαγόνι σε τρενάκι του τρόμου. ΟΚ απλά ΔΕΝ υπάρχει... Να μιλήσω για το EVE: Valkyrie ? Δεν είμαι κανένας φαν των sci fi ιδιαίτερα χωρίς να μου είναι αδιάφορα. Αλλά... το να είσαι μέσα στο σκάφος και να σε εκτοξεύει στο διάστημα και ξαφνικά να βρίσκεσαι εκεί έξω είναι συναίσθημα που δε μπορώ να περιγράψω. Είτε κάποιος από μας παίζει το VR σε ένα δωμάτιο 2 επί 2 είτε σε σαλόνι 15 επί 15 ο χώρος σου γίνεται άπειρος... Είναι αδιανόητο. Τέλος να πω για το demo του επερχόμενου Resident Evil με την ονομασία KITCHEN. Δε θα πω τι περιέχει διότι κάποιος μπορεί να θέλει να το παίξει. Ιδιαίτερα σκληρό και hardcore... To horror genre πάει αλλού πλέον.telonio είπε:Fred χρειάζεται απαραίτητα την κάμερα και το move; Το move το είχα πάρει καινούργιο, αλλά ποτέ δεν συνεργάστηκε σωστά με την led lg που έχω και θέλω να το αποφύγω. Παίζει out of the box;
Πολύ κρίμα που σου έτυχε πρόβλημα... τι ακριβώς συνέβη;Aardvark είπε:Eχω καποιο θεμα με το Hardware kαι θα το επιστρεψω για αντικασταση για να πω οτι το ειδα αρκετα.
Ελπιζω συντομα να σου πω Μαριε.
Aardvark είπε:Ευχαριστω ,αντε να δουμε αυτην την φορα!
Αυτο ακριβως οπως το ειπες,απο τα καλυτερα feature Κατεμε(και οχι μονο και ps3 και οτι κονσολα με HDMI ,αν και δεν το εχω τεσταρει ακομη το 2ο).telonio είπε:Για να καταλάβω, δηλαδή τρέχεις οποιοδήποτε παιχνίδι στο ps4, βάζεις το vr και βλέπεις μέσω αυτού την εικόνα του παιχνιδιού μπροστά σου σε τεράστια οθόνη;;
Eμενα το Kitchen και το Driveclub VR μου φανηκαν αν οχι Ps4,PS3 με τα χιλια,νομιζω οτι πρεπει να εχουν ανεβει σε youtube να τα δεις και μονος σου.Στα δικά του παιχνίδια και στα demo από όσο κατάλαβες, το vr έχει δυνατότητες στα γραφικά σαν το ps3 ή ps2;