DarkSynbios
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 215
Τον τελευταιο καιρο εχω βρει καποια ωραια παιχνιδακια σε τρελες τιμες και η συλλογη μου με παιχνιδια του PS Vita αυξανεται!Εσεις τι εχετε μεχρι τωρα για PS Vita;; 

Το ξερω! Χαχαχα! Βασικα το πηρα για ενα και μοναδικο παιχνιδι! Το PSO 2! Αλλα επειδη εκανε 3 μηνες να ερθει αναγκαστικα πηρα και αλλους τιτλους που μπορω να μπω οτι ειναι αξιολογοι.metalcandyman είπε:Δεν εχω τιποτα γιατι με αφηνει παγερα αδιαφορο το psvita
Mπραβο ομως σε σενα που εχεις![]()
Γενικα η προσωπικα μιλας; Μεχρι τωρα για μενα ειναι το Dragons Crown! Ενα 2D fantasy action rpg που φερνει λιγο ρετρο κατασταση. Επισης αξιολογα ειναι τα Soul Sacrifice και PSO 2!johnny19818 είπε:Ωραια συλλογη.Δεν εχω επαφη με την κονσολα. Ποιο ειναι το καλυτερο παιχνιδι?
[h=3]Uncharted: Golden Abyss trailer[/h]johnny19818 είπε:Ωραια συλλογη.Δεν εχω επαφη με την κονσολα. Ποιο ειναι το καλυτερο παιχνιδι?
Ναι και σκεφτομαι αργοτερα να παρω τα PSO 2 Episode 2, Toukiden και God Eater 2. Εσυ πηρες το Killzone;Psy_Danis_3 είπε:Η συλλογη σου απο την τελευτεα φορα που βρεθηκαμε αυξηθηκε και αυτο ειναι θετικο μπορω να πω ! Φυσικα δεν λειπει το στοιχειο της Sega και σε αυτην την συλλογη σου(πολυ παραξενο ε ?) Killzone Mercenary και Uncharted μακραν τα 2 καλυτερα παιχνιδια so far για το vita κυριως απο αποψη γραφικων ομως .Εχει αρκετα αλλα και φυσικα αναλογα με τα γουστα θα κρινει ο καθενας .Εχω και εγω 5 παιχνιδακια στα κουτια τους
Εχουνε γινει καποιες βελτιωσεις στους χαρακτηρες και στα τοπια και εξαφανιστηκε εκεινο το alliasing, η αναλυση ειναι καθαρη, τα βιντεο πολυ καλα αλλα εχει κατι ψιλα προβληματακια που πιστευω τα αφησανε επιτηδες. Δεν εχω δει του PS3 την εκδοση για να βγαλω συμπερασμα καλο.Ajax87 είπε:Θα το ηθελα και εγω αλλα δεν εχω κονσολα να το παιξω. Για πες εντυπωσεις , εχει μεγαλη διαφορα απο του ps2 ή ειναι σαν να το παιζεις HD σε ps2 emulator;
Το ΜΚ καλο ειναι αλλα εαν εχεις παιξει τις μεγαλες εκδοσεις μπορει και να ξενερωσεις, το λεω αυτο γιατι στο θεμα γραφικων οι χαρακτηρες εχουν χαμηλης αναλυσης textures σαν να μην υπαρχει η unreal πανω τους. Οσον αφορα για Crash δεν εχει βγει ακομα.johnny19818 είπε:Καλόπαικτο το καινούριο απόκτημα Dark. Ερώτηση. Το Mortal Kombat είναι καλό; Κανένα Crash έχει βγάλει κονσόλα;
Το λες σαν για ποιο λογο να το βγαλουνε και στο Vita?metalcandyman είπε:Eκει στη sony δεν παιζονται ρε φιλε ημαρτον πια.Ενταξει εβγαλαν μια HD εκδοση στο ps3 ε τι παραπανω εχει να προσφερει και μια psvita εκδοση δεν μπορω να καταλαβω.