Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εμ, με κάτι νταγλαράδες Segata που δέρνουν παιδάκια γιατί αγοράζουν Nintendo, που πήγαιναν και αυτοί;Paspartoo είπε:Και πηγε απατη...
Τυχαίο; Δε νομίζω!!!!![]()
![]()
Thunder Force V επισης πολυ καλο για το PS1 (btw, εχω 6 ps1 αν θες κανενα dude! LOL)mike είπε:To einhander δεν το ξερω καν, αν και παιζω περισσοτερο shoot em up.Εχω το r-types, r-type delta, sonic wings, raiden project.
To vandal hearts o εχω, αλλα το εχω παιξει ελαχιστα.
Θεωρω οτι τα FF λογικα ειναι ακριβοτερα, αφου ειναι 3 ή 4 δισκακια, και ειναι παιχνιδαρες. Ισως ομως να ειναι υπερεκτιμημενα.
Other_Reality είπε:Μιλάμε για κονσόλα που ξεπούλησε, τα παιχνίδια τα εβρισκες και σε λαική που λέει ο λόγος.
Ετσι-ετσι! NTSC (Μy man!) ... εγω αν θες σου βρισκω! Αλλα οχι απο το ebay ... το ε-πεη καταντησε αηδια πλεον. Ολοι να πλουτισουν θελουν εκει μεσα. Καλυτερα αγορες απο ξενα forums γιατι και στα Ελληνικα φορουμ (γενικα - δεν μιλαω για το συγκεκριμενο) την ειδαν και οι Ελληνες οτι θελουν να πλουτισουν πουλωντας κατι που δεν θα το βρουμε και αλλουmorfeas-dsl- είπε:για βρειτε μου black label ntsc silent hill NIB , με τις κομμενες ευρωπαικες σκηνες κατω απο 300 δολλαρια και τα λεμε![]()
![]()
![]()