PS1: Σπανιότητα παιχνιδιών?

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Το σκίσαμε το thread του ανθρώπου...

Ο Wally θα έχει ανεβάσει θερμοκρασία, τώρα... :D
 
Οχι δεν προλαβε - γιατι ανεβασαν θερμοκρασια τα 360αρια του και πεταχτηκε να παρει ενα (ακομα) αρκουδισιον (TOYOTOFI JAPAN)..
 
Paspartoo είπε:
Και πηγε απατη...
Τυχαίο; Δε νομίζω!!!! :p :D
Εμ, με κάτι νταγλαράδες Segata που δέρνουν παιδάκια γιατί αγοράζουν Nintendo, που πήγαιναν και αυτοί; :)
 
Το thread του καημένου του mike ΕΡΙΦΘΗ!!!

Καλυφθειτε αρχισε η επελαση των φανμποϊζ. (πλακιτσα κανω βεβαιως βεβαιως)
 
Καταρχας, να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.

Το οτι ενα παιχνιδι μπορει να ειναι ακριβο, δεν το καθιστα και σπανιο/δυσευρετο. Το final fantasy vii πχ, εχει ποσα εκατομυρια πουλημενα αντιτυπα. Γινοταν παραγωγη του μεχρι το 2006 περιπου. Αρα, δεν ειναι σε καμια περιπτωση σπανιο, απλα ακριβο λογω της (αδικαιολογητης) μεγαλης ζητησης που υπαρχει απο τον κοσμο.

To symphony of the night απο την αλλη, ειναι και πολυ σπανιο και πολυ ακριβο. Γιατι; Οταν οι "ειδικοι" του χωρου το ειχαν παρουσιασει, το ειχανε θαψει κατω απο το χωμα. Με αποτελεσμα να γινει μονο μια διπλη παραγωγη (κανονικη και συλλεκτικη/περιορισμενη εκδοση) στην Ευρωπη. Αυτο βεβαιως δεν ισχυει πχ για την Ιαπωνια, οπου εχω την εντυπωση πως το παιχνιδι παραγεται ακομα και σημερα..

Περι σπανιοτητας τωρα καποιοι λιγοι τιτλοι που θυμαμαι.

Rapid reaload: Κυκλοφορησε μονο Ευρωπη και Ιαπωνια, και ειναι πολυ καλος τιτλος. Παει καπου στα 60ε μεταχειρισμενο.

Chaos break: Επισης μονο Ιαπωνια και Ευρωπη. Μπορεις να το παρεις και με 5ε αν εχεις λιγο υπομονη.

Ark of Time: Κυκλοφορησε μονο Ευρωπη σε περιορισμενα κομματια. Μπορεις να το βρεις με περιπου 15ε

Απο εκει και περα, καπως χοντρικα. Πολλα rpgs ειναι σπανια. Κυριως της πρωτης γενιας, οπως το Vandal Hearts. Τα περισσοτερα shooters ειναι σπανια, πχ το Einhander. Γενικοτερα δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια λιστα με σπανια Ευρωπαικα παιχνιδια, μονο ψαχνεις τις τιμες μια μια θα μπορεις να βγαλεις καποια ακρη.
 
To einhander δεν το ξερω καν, αν και παιζω περισσοτερο shoot em up.

Εχω το r-types, r-type delta, sonic wings, raiden project.

To vandal hearts o εχω, αλλα το εχω παιξει ελαχιστα.

Θεωρω οτι τα FF λογικα ειναι ακριβοτερα, αφου ειναι 3 ή 4 δισκακια, και ειναι παιχνιδαρες. Ισως ομως να ειναι υπερεκτιμημενα.
 
mike είπε:
To einhander δεν το ξερω καν, αν και παιζω περισσοτερο shoot em up.Εχω το r-types, r-type delta, sonic wings, raiden project.

To vandal hearts o εχω, αλλα το εχω παιξει ελαχιστα.

Θεωρω οτι τα FF λογικα ειναι ακριβοτερα, αφου ειναι 3 ή 4 δισκακια, και ειναι παιχνιδαρες. Ισως ομως να ειναι υπερεκτιμημενα.
Thunder Force V επισης πολυ καλο για το PS1 (btw, εχω 6 ps1 αν θες κανενα dude! LOL)

Για το saturn, το ιδιο game ειναι πολυ πιο ακριβο ...καντε ενα search ebay να καταλαβετε τι εννοω
 
Eγω φιλε μου εκανα το λαθος να τα πουλησω οταν ημουν πιτσιρικι...δεν ηξερα οτι καποια στιγμη θα ειχαν αξια..βεβαια μου εχουν μεινει τα final fantasy 7 και castlevania αλλα ολα τα αλλα (συλλογη με ολα τα resident evil και διαφορα τετοια ) πανε!! Παλι καλα και οι emulators και τα isos και παιζω στο pc
 
λοιπον μπορω να σας πω τα πιο σπανια αλλα με βαση αμερικανικα site ntsc. Ενδεχομενως να ισχυει και για ευρωπη αλλα αυτο με καθε επιφυλαξη

suikoden 2

silent hil 1

persona 1

valkyrie profile

lunar : silver star story

Το πιο σπανιο απο ολα ειναι το "Final Fantasy VII (Black Label Misprint)" με το λαθος στην εκτυπωση
 
E, oχι και σπανιο το silent hill! Δεν ξερω για αμερικη, εδω υπαρχουν πολλα.

Μηπως βγηκαν λιγα NTSC ?

Τι εννοει "λαθος στην εκτυπωση". Λεει επανω Nintendo ? LOL
 
Other_Reality είπε:
Μιλάμε για κονσόλα που ξεπούλησε, τα παιχνίδια τα εβρισκες και σε λαική που λέει ο λόγος.

attachment.php


Αγορασμένα 1 ευρώ έκαστο απο λαική στην Αυστρία... :biglaugh:
 
χαχα alundra 2 με 1 ευρω αυτα ειναι!ε οχι και σπανιο το silent hill!μιλαμε για απο τα κορυφαια παιχνιδια του ps1 και με εκατομμυρια πωλησεις,σπανιο με την καμια πιστευω!
 
για βρειτε μου black label ntsc silent hill NIB , με τις κομμενες ευρωπαικες σκηνες κατω απο 300 δολλαρια και τα λεμε :p :p :p
 
morfeas-dsl- είπε:
για βρειτε μου black label ntsc silent hill NIB , με τις κομμενες ευρωπαικες σκηνες κατω απο 300 δολλαρια και τα λεμε :p :p :p
Ετσι-ετσι! NTSC (Μy man!) ... εγω αν θες σου βρισκω! Αλλα οχι απο το ebay ... το ε-πεη καταντησε αηδια πλεον. Ολοι να πλουτισουν θελουν εκει μεσα. Καλυτερα αγορες απο ξενα forums γιατι και στα Ελληνικα φορουμ (γενικα - δεν μιλαω για το συγκεκριμενο) την ειδαν και οι Ελληνες οτι θελουν να πλουτισουν πουλωντας κατι που δεν θα το βρουμε και αλλου

Η κουτοπονηρια του Ελληνα δυστηχως υπαρχει ΚΑΙ στα videogames!
 
Λίγα είναι τα σπάνια και ακριβά παιχνίδια του Playstation. Το Legend of Dragoon για παράδειγμα είναι πολύ σπάνιο, ή το Suikoden II, που είπε ένας φίλος παραπάνω. Επίσης το Castlevania Symphony of the Night είναι δυσεύρετο και πανάκριβο στο eBay, ειδικά η PAL έκδοση (80-120 Ευρώ). Πάντως γενικώς έχε υπόψη σου ότι τα rpg εκτιμώνται πάντοτε περισσότερο στην ευρωπαϊκή αγορά, απ' ο,τι τα υπόλοιπα παιχνίδια, διότι κυκλοφόρησαν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, ή δεν κυκλοφόρησαν καν. Όλα αυτά βέβαια μέχρι που ήρθε το Final Fantasy VII και τα rpg έγιναν μόδα και στην Ευρώπη.
 
Τα πιο σπάνια σφραγισμένα παιγνίδια είναι τα:

Suidoken 1+2

Symphony of the night

Final Fantasy VII

Sillent Hill

Μάλιστα τα μοναδικά κομμάτια Suidoken 1+2 και το μοναδικό Sillent Hill σφραγισμένο, είναι σε χέρια Έλληνα. Επίσης, το τελευταίο και μοναδικό SOTN PAL σφραγισμένο στο ebay είχε τελειώσει κάπου στα 3800 ευρώ. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο παιγνίδι είναι δυσεύρετο! :eek:
 
Αυτή η εμμονή με τα σφραγισμένα είναι αρρώστια...άκου 3800 ευρώ για κάτι που ανοιχτό έχει 150 το πολύ...

Κάποιοι λένε ότι τα παίρνουν έτσι για να είναι "τέλεια"/mint. Είναι πολύ ειρωνεία το να θεωρείς ότι κάτι είναι τέλειο χωρίς να το έχεις τσεκάρει (μου έχει τύχει μια φορά να ξεσφραγίσω παιχνίδι -το GigaWing για DC- και να έχει μέσα άσχετο μουσικό CD τυπωμένο με το σωστό artwork-factory error δηλαδή). Και ακόμα και αν το βάλεις με λογική, στα ίδια λεφτά αγοράζεις καμμιά 25ρια μεταχειρισμένα, από τα οποία θα βγάλεις τουλάχιστον 5 mint αντίτυπα νομίζω...

Αλλά ο καθένας με την τρέλλα του.
 
Το PlayStation μου...

attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@stavros Δώσε στο Playstation σου "αυθεντική" τροφή! Μπορείς να βρείς φθηνά παιχνίδια πολύ εύκολα.
 
Πολυ αργα...ειναι τσιπαρισμενο...παντως δεν μου εκανε "νερα" ποτε.Ειναι μαζεμενοκαι φυλαγμενο σε ενα κουτι γιατι ασχολουμαι με τ'αλλα της "οικογενειας"...(βλεπε PS2 & 3) :)
 
Πίσω
Μπλουζα