PS3 game Buzz! LaunchBox

το εψαχνα και γω το μπαζ πριν χρονια και δεν ειχα καταφερει να το βρω και ειχα απογοητευτει γιατι δεν υπαρχει τιποτα αντιστοιχο πια.

εχω βαλει να κατεβουν τα αρχεια και θα κανω τη δοκιμη αυριο.

1. χωρις μπαζερς ειναι ευκολο να γινει η ρυθμιση αλλων χειριστηριων ή θελει καποιο κολπο;

2. σε ενα απλο λαπτοπακι i3 με 4 γιγα ραμ onboard καρτα γραφικων υπαρχει περιπτωση να παιξει ή ειναι ασηκωτο;

ευχαριστω και πολλα συγχαρητηρια σε οσους καταφεραν να το υλοποιησουν!
φιλε μου georgew
1. Ναι ειναι σχετικα ευκολο να γινει η ρυθμιση αλλων χειριστηριων, το μονο που χρειαζεται ειναι να τα αναγνωρίζει το PC σου (διαφορετικα βαζεις καποιο προγραμματακι οπως ειναι το Scarlet Crush Productions για PS3, ή το DS4Windows για PS4 ή PS5 Controllers, αν και του PS4/PS5 τα Control τα αναγνωριζει το PC χωρις καποιο προγραμμα).
2. Μαλλον δυσκολα αλλα δεν χανεις και τιποτα το να το δοκιμασεις. (95% να σου κολαει).
 
Τελευταία επεξεργασία:
Για να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο, ανέβασα στο Archive.org το Ελληνικό Buzz!™ Quiz World - το Ελληνικό BUZZ! THE ULTIMATE MUSIC QUIZ - και το RPCS3-v0.0.17-12650-3eb37344_win64 Ετοιμο για τα Ελληνικά BUZZ! με Custom Settings) (https://archive.org/details/buzztm-quiz-world-bces-00647-2.76-eur-07.63-gb) για να το έχει όποιος το θέλει.
Πραγματικα δεν το πιστευω οτι το βρηκα. Εδω και πολυ καιρο ψαχνω να βρω το ελληνικο version. Ειχα προσπαθησει τα παντα. Και μετα απο παρα πολλες ωρες ψαξιμο στο Google με διαφορετικα ID του παιχνιδιου επεσα πανω στο forum. Αυτη την στιγμη κατεβαζω το torrent και μακαρι να παιξει! Ευχαριστω πολυ. Θα επανελθω αυριο αν ολα πανε καλα.
 
Φιλε μου ikariwths εγω παιζω με (xbox controll) playstation 3, ή playstation 4/5 controll χωρις κανενα προβλημα,
τα buzzers συνδεονται σε rpcs3 (με μια μικρη διαδικασια εδω... PS3 BUZZERS) αλλα τελευταια φορα που το ειχα δοκιμασει κολλαει το παιχνιδι στην επιλογη παιχτων. (θα το ξαναδοκιμασω παλι καποια στιγμη με νεες ρυθμισεις στο rpcs3 και θα ενημερωσω).
Για καποιο λογο εμενα δεν με αφηνει να παιξω με controllers σε αυτο το παιχνιδι το ελληνικο version. Δεν μου εχει την επιλογη μεσω controller και μου λεει να συνδεσω buzzers.
 
Υπαρχει μια επιλογη στο rpcs3 που πρεπει να τικαρεις
 
Υπαρχει μια επιλογη στο rpcs3 που πρεπει να τικαρεις
Ναι! Παλι καλα το βρηκα συντομα. Στο emulate buzz controllers. Απο Null σε -> 1/2 Controllers
Ευχαριστω πολυ!
Υπαρχει και καμια ρυθμιση να μειωσουμε λιγο το CPU usage? Maxαρει 90-100% με i5-12400.
 
Kαλησπερα. Και εγώ έψαχνα το ελληνικό buzz για κάτι χρόνια, δυστυχώς κανείς γνωστός μου δεν το είχε και όταν θυμήθηκα ότι μπορώ να το νοικιάσω στα seven έπεσα πάνω στο ξεπούλημα των παιχνιδιών ps3 που είχαν, πλέον δεν έχουν τίποτα από αυτά. Με αρκετό ψάξιμο έπεσα σε ένα site και μετά από λίγο εδώ στο forum. Βέβαια το άλλο site έχει τα περισσότερα ελληνικά παιχνίδια που έχω βρει. Τύχη βουνό μετά από χρόνια.

Επειδή δε γνωρίζω τους κανόνες αν μπορώ να βάλω τη διεύθυνση (ας με ενημερώσει κάποιος ώστε να την βάλω) με ένα γκουγκλάρισμα "myrient erista me" θα σας βγάλει το site πρώτο πρώτο. Πατάτε "Files", μετά "Redump/" και στο τέλος "Sony - PlayStation 3/". Όλα τα παιχνίδια είναι σε λίστα σε μια σελίδα. Με ctrl+F ψάχνετε για το "el" που είναι τα ελληνικά μέσα σε παρένθεση μαζί με άλλες γλώσσες. Αυτά που έχω βρει στα Ελληνικά είναι, εκτός από τα buzz φυσικά, Ratatouille,Wall-E, God of War Ascension, Gran Turismo 5/6, όλα τα PES, Sly Cooper Thieves in Time, UEFA Euro 2016, Uncharted 3, η σειρά Wonderbook.

Τώρα και κάποια tips. Επειδή έχω PS3, στο buzz πχ. που έχει ανεβάσει ο φίλος υπάρχουν κάποια αρχεία που δε χρειάζονται. Και γενικά τα βλέπω και σε άλλα παιχνίδια. Γενικά μπορείτε να σβήσετε:

- Το φάκελο "PS3_UPDATE", έχει το fw για το ps3

- Τα εξής αρχεία που είναι εντελώς άχρηστα αν και δε πιάνουν χώρο (τα δημιουργεί το multiman για το cfw στο ps3):

GAME.INI
PARAM.SFO.BLES01001 (ή κάποιο άλλο id)
PS3GAME.BG0
PS3GAME.BG1
PS3GAME.CHK
PS3GAME.INI
PS3GAME.VR0
PS3GAME.VR1
PS3PATH.BUP
Thumbs.db

Γενικά πάλι, για εξοικονόμηση χώρου μπορούμε να σβήσουμε κάποιες αχρείαστες γλώσσες και το παιχνίδι να λειτουργεί μια χαρά (υπάρχει νομίζω και πρόγραμμα που το κάνει αυτόματα, αλλά δε θυμάμαι το όνομα). Απλά θέλει ψάξιμο στα αρχεία, γιατί δεν είναι πάντα τα ίδια αλλά συνήθως ψάχνουμε κάτι που να περιέχει σε "DEU", "FRA", "ITA" ή είναι σε αντίστοιχους φακέλους. Μπορεί να είναι 5-6 αρχεία μεγάλα σε μέγεθος ή πάρα πολλά μικρά σε μέγεθος που αθροιστικά όμως μπορεί να είναι κάποια GBs. Απλά πολλές φορές θέλει κάποιες έξτρα γνώσεις ή δημιουργία κάποιων dummy files, οπότε καλύτερα να πάμε στα πιο χτυπητά που είναι και τα μεγάλα.

Τώρα συγκεκριμένα στο Buzz The Ultimate Music Quiz υπάρχουν οι ξένες γλώσσες που μπορούν να σβηστούν:

- Στο φάκελο "PS3_GAME/USRDIR/PACK0100" τα

CROPACK0100.PAK
CZEPACK0100.PAK
POLPACK0100.PAK
RUSPACK0100.PAK

Είναι κροατικά, ρώσικα κτλ. Κρατάμε μόνο το "GRCPACK0100.PAK" που είναι τα ελληνικά

- Στο φάκελο "PS3_GAME/USRDIR/GAME/" τα

CRO.PAK
CROSCRIPTS.PAK
CZE.PAK
CZESCRIPTS.PAK
POL.PAK
POLSCRIPTS.PAK
RUS.PAK
RUSSCRIPTS.PAK

Το παιχνίδι μετά θα πιάνει χώρο γύρω στα 1.2 GB. Λογικά δε θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα (σε αντίθετη περίπτωση απλά τα επαναφέρετε στο φάκελο). Απλά δε διαλέγουμε ποτέ τις γλώσσες που σβήσαμε γιατί συνήθως το ps3 κολλάει. Αλλά και πάλι δεν είναι κάτι, απλά αρκεί μια επανεκκίνηση. Υποθέτω και στον emulator θα είναι κομπλέ.

Αφήνω εδώ αυτό το σεντόνι, γιατί πραγματικά μου έχει πάρει αρκετό χρόνο να βρω κάποια πράματα και ελπίζω να βοηθήσει μελλοντικά κάποιον άλλον που θέλει ότι πιο κοντινό σε original dump ή να μειώσει το μέγεθος των παιχνιδιών.
 
Εγω αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν υπαρχουν βελτιστες ρυθμισεις για το παιχνιδι στο RPCS3. Γιατι βλεπω που παιζω εχει ενα παραξενο φωτισμο σε καποια σημεια.
 
Μπορεί κάποιο ατόμο να μου επιβεβαιώσει ότι παιζόντας με παραπάνω απο 4 ατομά οι γύροι:

Τουρτοπόλεμος
Ανάκριση
Στο χείλος του γκρεμού
Κλέφτης βαθμών
Πάσαρε την βόμβα

Δεν ειναι εφικτο να παιχτούν;
όταν παιζουμε 5-6-7-8 ατομα καθε παιχνιδι εχει ακριβως τους ιδιους γυρους

Συλλογη Βαθμων
Γρηγορο Δαχτυλο
Στα ορια (θερμομετρο)
Πονταρισμα
Σταματηστε το χρονο
Τελικος

Ενω με 4 ατομα μας βγαζει και τους αλλους, την χλαπατσα, τις τουρτες, τις βομβες κλπ

Ισχυει αυτο ή υπαρχει καποια ρυθμιση;
 
Πίσω
Μπλουζα