Είναι εξέλιξη να κάνω σε 5 μέρες κάτι που πριν έκανα με ένα click!?!?!?!shock είπε:PS3 ΔΕΝ είναι Sims παιχνίδι. Βασικά είναι το επόμενο βήμα από το "πατάω μενού -> Movies -> Trailers ". Έτσι το κάνεις τώρα. Άυριο θα το κάνεις αλλιώς. Όπως και να το κάνουμε είναι εξέληξη. Αν δε μας αρέσει αυτό δεν αλλάζει την αξία του.
Και να σας πώ την ύστατη πλάκα. Το κινητάκι το πήρα για 2 λόγους .pooky είπε:Και δεν μου λες ρε keeper, η μπαταρία πόσο κρατάει;;;; (Α, μήπως πετάει και σπίθες;;;;;; )
μα το thread δεν έχει σκοπό να δείξει πόσο καλύτερη είναι η MS.shock είπε:και το πόσο καλή είναι η M$ σε σχέση με την Sony δε μπορώ να τα ακολουθήσω και φυσικά είναι σε εμένα το πρόβλημα.
Μα δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να γίνει οπαδός. Αν σου αρέσει το PS3 γίνεσαι άμεσα οπαδός μιας εταιρίας δηλαδή θα αγοράζεις στα τυφλά όλα τα προιόντα της; Δεν σου είπε κανείς να γίνεις οπαδός.pooky είπε:ΔΕΝ έγινα οπαδός της ΝΟΚΙΑ, απλά δηλώνω ότι αν όλα τα απλά και απέριττα κινητά της φίρμας έχουν την αυτονομία του συγκεκριμένου μοντέλου, εγώ δεν θέλω τίποτε παραπάνω.
Φυσικά και είναι υποκειμενικά αυτό αλλά δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να βγάλεις ένα προιόν σκάρτο, το home στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλά και μόνο επειδή δε σε ενδιαφέρει η χρήση του. Είναι σαν να μην με ενδιαφέρουν τα μηχανάκια αλλά να βγάζω τα Yamaha R6 σκάρτα γιατί το Yamaha synthesizer που πήρα δεν έχει καλές γεννήτριες θορύβου, και ότι άλλα Yamaha μουσικά όργανα έχω πάρει (μια φλογέρα και μια φυσαρμόνικα) ήταν για τα μπάζα.pooky είπε:Όσο για το Sony Home, και το X-box live ούτε τα χρησιμοποιώ αλλά ούτε και πρόκειται να τα χρησιμοποιήσω ποτέ μου. Οτιδήποτε δικτυακό με εκνευρίζει αφάνταστα, γι'αυτό άλλωστε δεν έχω κολλήσει σε παιχνίδια WOW και Lineage. Δεν πληρώνω ΟΥΤΕ ΕΝΑ CENT για συνδρομή σε "υπηρεσίες" τύπου live και τα συναφή, αλλά ούτε και για να παίζω ένα παιχνίδι μέσα από το Internet. Το θεωρώ κοροϊδία.
Σε αυτό πήγαινε και το i rest my case αλλάόπως έχω ξαναπει εδώ είναι τεχνολογία και στην τεχνολογία υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια. Ναι υπάρχει απάντηση στο ερώτημα αν ο Z80 είναι καλύτερος από τον 6502pooky είπε:Φυσικά και πάλι μιλάω προσωπικά όπως και πάντα, μια και μου αρέσει να εκφράζομαι υποκειμενικά. Για τον Wally για παράδειγμα θα ήταν απαράδεκτο να μην συνδέεται στο live, πράγμα αποδεκτό και θεμιτό. Απλά εγώ δεν μπορώ να το δω από την δική του οπτική γωνία. Κάτι σαν και την συζήτηση που είχαμε με τους εργοδότες και την εργασία γενικότερα ένα πράγμα.
Είναι απλά τα πράγματα. Η γυναίκα του κολλητού μου για παράδειγμα, μπορεί να θεωρείται από αυτόν Θεογκόμενα, στα δικά μου μάτια όμως μάλλον για σαβούρα φαντάζει και θα φαντάζει πάντα. Γιατί ο κολλητός μου μπορεί να κόβει τη γυναίκα με την εξωτερική εμφάνιση και μόνο, εγώ όμως δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι με κάποια προσευχόμενος μη τυχόν και ανοίξει το στοματάκι της και πει καμιά μπαρούφα. Ο καθένας από την δική του οπτική γωνία φίλε Shock. Μεροληπτικά και υποκειμενικά.