PS3 Home

Shock

Retired Admin
Joined
13 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.315
Αντιδράσεις
230
Όχι δεν είναι το Sims3 αλλά το PS3 Home (ή κάπως έτσι)

Ρίξτε μια ματιά, εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρον και είμαι σίγουρος ότι προς τα εκεί πάει το πράμα, ένας virtual κόσμος.
 
Σε λίγο Virtual κόσμο θα αποτελεί η ίδια η Sony αν συνεχίσει τις πατάτες που ξεφουρνίζει μέρα με τη μέρα.

Απλή και μάλλον κάκιστη αντιγραφή του Xbox Live μου μυρίζει. Ξαφνικά η Sony θέλησε να κλείσει όλες τις τρύπες μονομιάς και άρχισε να διοργανώνει φιέστες για να διαφημήσει τη πραμάτεια της.

Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που κάποιος που σώνει και καλά θέλει να παίζει παιχνίδια σε κονσόλα δεν θα πάει στο 360 ή και το Wii (το οποίο σαρώνει σαν τυφώνας όσο και αν εμένα δεν μου άρεσε σαν μηχάνημα) και θα περιμένει το έκτρωμα της Sony.

Το άλλο αστείο είναι ότι η Sony βγαίνει και βρωντοφωνάζει την "τεράστια" επιτυχία του Blue-Ray. Κάτι το παρόμοιο έκανε και με τα Amtrack (δεν ξέρω αν το λέω ακριβώς και ειλικρινά I don't give a shit about it), το Betamax, το UMD format και τόσα άλλα που δεν θυμάμαι. Ρε σας πήραμε χαμπάρι καταλάβετέ το!!!!!!!
 
Ακριβώς...Θα δούμε στο μέλλον ψηφιακές κοινωνίες και ο κάθε ένας user μέλος της...Παντρεμένα ζευγάρια και κερατώματα από απωθημένα..δολοφονίες αρκετό ξύλο....από ότι είδα ετοιμάζονται τρελά πράγματα...Τελικά δεν με βλέπω να ξεκολλάω από το PC μέχρι τα γεράματά μου! :D
 
ωχ καταλαβατε το διπλο account μου?

χαχαχαχαχααχα!

Χωσε Pooky!!!!
 
Ζουλιάρηδες.

Πάντως πετύχει ή αποτύχει εμένα σαν ιδέα μου αρέσει αυτός ο vrtual κόσμος. Αλήθεια το xbox live στο 360 δεν το έχω δει, πόσο ακόμα καλύτερο είναι;
 
δεν την παλευω να γραφω,παρε ενα copy-paste με bold στα πολυ καλα

*Universal Gamer tags for user identification

*Gamer zones which represent gaming style and influence player matchmaking (Recreation, Pro, Family, Underground)

*Ability to change one's gamer tag for 800 Microsoft Points

*Game achievements are listed with gamer tags and can be compared with friends' achievements

*Reputation rating which is voted on by other players who decide to either prefer or avoid another player

*Universal Gamerscores which are a total of a player's achievement points

*Universal Friends list, which is a list of a player's chosen friends

*Recent player list, which lists the last 50 players one user has played with

*Xbox Live Marketplace content

*Multiplayer online gameplay

*Enhanced matchmaking using cumulative gamerscore, reputation, location/language profile, skill level, and gamerzone.

*Messaging

*Audio-Video chat

*Information when friends are online and what r they doing now

αλλο το gaming και αλλο το χρυσο κουφετο :D
 
αυτό τι είναι;

Ability to change one's gamer tag for 800 Microsoft Points
Microsoft points?

αλλο το gaming και αλλο το χρυσο κουφετο
Αν το ένα δεν αποκλείει το άλλο τι σε χαλάει το παρουσιαστικό; Ειδικά ένας M$ maniac δεν έπρεπε να το πει αυτό (βλέπε vista). :biglaugh:

Αν έβγαζε έναν εικονικό κόσμο η M$ με τα "τρομερά γραφικά" του 360 και το hardware AA και όλα τα σχετικά (+) που κατακαιρούς λές θα το είχες συνέχεια πιπίλα και θα μας έστελνες screenshot με εσένα και τον keeper σε χαβανέζικο look τσάρκα σε παραλία να ψάχνετε θεές για multiplayer game :biglaugh: (ναι αυτό μπορεί να γίνει στο PS3 home).

Γιατί μια φορά δε μπορούμε να παραδεχτούμε ότι κάποιος άλλος είχε κάποιες καλές ιδέες; Άργησε να τις υλοποιήσει, μπορεί να έχει κάνει χίλια δυο άλλα λάθη, αλλά κάποια πράγματα που έκανε ήταν πρωτοποριακά.
 
πρεπει να φτιαχνεις πρωτα τα βασικα και μετα τα φρου φρου.

Αν δεν εχεις universal friendlist,ενοποιημενο online,universal gamertag,universal leaderboards,background download,εξυπνο matchmaking κτλ κτλ κτλ τοτε καλο ειναι να βαλεις κατω τον ποπο σου να τα φτιαξεις και υστερα πλακωσου στα virtualities :D

EDIT:ΝΑ σημειωσω οτι ειμαι εχθρος των simlife(sims κτλ) και των sandbox(grand theft auto,crackdown,saintsrow) παιχνιδιων που σε συνδυασμο με τιν αντι-Sony νοοτροπια μου :p σιγουρα δεν βοηθαν στην αντικειμενικη κριση του PS3Home...
 
LOL. Να δω εδώ μέσα σε τι είσαι αντικειμενικός!!!

ΟΚ πάσο.

Αλήθεια τα PS3 Home δεν έχει αυτά που είπες; ειλικρινά πάντα ρωτάω Χρονικά πόσο πιστεύεις ότι μπορεί να της πάρει της Sony μετά από αυτό που έφτιαξε να βάλει και αυτά τα χαρακτηριστικά; Γιατί εγώ πιστεύω ότι θα προσελκύσει πολύ κόσμο και είναι θέμα μηνών να δώσει αυτά τα fetures αν τα ζητήσει η userbase. Άλλωστε από ότι διαβάζω, το δικτυακό κομμάτι (Live πέστο εσύ) είναι εντελώς δυναμικό. Αυτό σημαίνει ότι η κάθε εταιρεία που παράγει έναν τίτλο θα μπορεί να βάζει και κάποια χαρακτηρστικά στο "Live" που θέλει εκείνη για το παιχνίδι. Αν είναι τόσο δυναμικό (γιατί μπορεί να είναι απλά φήμες), πόσο δύσκολο είναι να βάλει και μερικά options ακόμα;

Microsoft points τελικά τι είναι;
 
shock είπε:
Αν έβγαζε έναν εικονικό κόσμο η M$ με τα "τρομερά γραφικά" του 360 και το hardware AA και όλα τα σχετικά (+) που κατακαιρούς λές θα το είχες συνέχεια πιπίλα και θα μας έστελνες screenshot με εσένα και τον keeper σε χαβανέζικο look τσάρκα σε παραλία να ψάχνετε θεές για multiplayer game :biglaugh:
LOL :biglaugh: :biglaugh:

Πάντως, για να απαντήσω αντί του Wally (η ειμαι ο δικηγόρος του διαβόλου ή δεν είμαι :p ),

Unified Online απο την στιγμή που δεν έγινε στο launch δύσκολα θα δούμε (μάλλον απίθανο ;) )
 
Απο τη στιγμη που καθε εταιρεια βαζει τους servers,bye bye Universal x....

ειναι ουσιαστικα PC online με ολα τα κακα που αυτο συνεπαγεται
 
Wally είπε:
Απο τη στιγμη που καθε εταιρεια βαζει τους servers,bye bye Universal x....ειναι ουσιαστικα PC online με ολα τα κακα που αυτο συνεπαγεται
MS brothers unite :thumbup:

Ο δικηγόρος σου σε έχει μάθει καλά. Δεν πληρώνομαι άδικα τελικά :biglaugh:
 
Αυτό το έχει ανακοινώσει η Sony ή το υποθέτουμε εμείς? Γιατί αν θεωρούμε ότι δεν θα έχει μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο δυναμικό το live της, που δίνει στις εταιρίες και άλλες δυνατότητες έχουμε ένα μεγάλο περιθώριο λάθους.


Τελικά Microsoft points τι είναι;
 
πως θα συμαζεψει-ενοποιησει μια αποκεντρωμενη δικτυακη υλποποιηση?

μονο και μονο το migration (u know what I mean ;) ) ειναι NO GO!!

τα virtual money του Live ;)
 
Να σου απαντήσω εγώ. ΧΡΟΝΙΚΑ της Sony θα της πάρει πολύ. Γιατί απλά μετά από λίγο καιρό δεν θα υφίσταται πιά Sony. Τα λάθη και οι παραλήψεις είναι τεράστια. Ο κόσμος έμαθε ότι υπάρχουν και πολύ καλύτερες εναλλακτικές λύσεις με πολύ καλύτερη υποστήριξη και σεβασμό στον gamer πάνω από όλα. Επίσης να μην μιλήσουμε για την ποιότητα των προϊόντων της ακατανόμαστης....... Ακόμα και τα κινητά της τηλέφωνα παρουσιάζουν πτώση στα υλικά και τηη ποιότητα κατασκευής και πιστεύω ότι στέκονται στην αγορά ακόμα γιατί έχουν το όνομα της Ericson να τα συνοδεύει.

Καμία τύχη φυσικά με τα παλιά καθαρόμαιμα μοντέλα........

Στο καλό Sony, δεν θα μου λείψεις καθόλου....

(Να αναφέρω το πρόσφατο στραπάτσο με τις μπαταρίες των laptops; Να αναφέρω το πρόσφτατο στραπάτσο με την πλήρη αποτυχία του UMD format στις ταινίες; Να αναφέρω το μελλοντικό στραπάτσο της παταγώδους αποτυχίας του Blue - Ray; )

HD-DVD FTW!!!!!!!
 
pooky είπε:
Να σου απαντήσω εγώ. ΧΡΟΝΙΚΑ της Sony θα της πάρει πολύ. Γιατί απλά μετά από λίγο καιρό δεν θα υφίσταται πιά Sony. Τα λάθη και οι παραλήψεις είναι τεράστια. Ο κόσμος έμαθε ότι υπάρχουν και πολύ καλύτερες εναλλακτικές λύσεις με πολύ καλύτερη υποστήριξη και σεβασμό στον gamer πάνω από όλα. Επίσης να μην μιλήσουμε για την ποιότητα των προϊόντων της ακατανόμαστης....... Ακόμα και τα κινητά της τηλέφωνα παρουσιάζουν πτώση στα υλικά και τηη ποιότητα κατασκευής και πιστεύω ότι στέκονται στην αγορά ακόμα γιατί έχουν το όνομα της Ericson να τα συνοδεύει.
:headbangdude: :headbangdude: :ylsuper: :ylsuper: :beerz:

/off topic

Και κάποιος λ@λ@κ@ς (ο υποφαινόμενος) πήγε πρόσφατα και πήρε SE κίνητό (και τραβάει τις τρίχες του τώρα). :animangry: :animangry: :animangry:

Φανταστείτε οτι το τηλεφωνάκι έχει bug, επιβεβαιωμένο απο τους ακατανόμαστους και απαντούν οτι το ξέρουν, αλλα δεν υπάρχει και ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ patch ή αναβάθμιση που να το διορθώνει (το μόνο που δεν είπαν είναι οτι το θεωρούν feature :p ).

/off topic

Στο καλό και να μας γράφετε....
 
Wally είπε:
πως θα συμαζεψει-ενοποιησει μια αποκεντρωμενη δικτυακη υλποποιηση?μονο και μονο το migration (u know what I mean ;) ) ειναι NO GO!!
Αν είχα τις γνώσεις για το πως δουλεύει εσωτερικά το "live" της και είχα τις ικανότητες για να απαντήσω, μπορεί να καθόμουν να έκανα μια μελέτη "just for fun". Αλλά δεν....

Wally είπε:
τα virtual money του Live ;)
Όταν λες virtual εννοείς εικονικά. Δε νομίζω να πληρώνεις στη πραγματικότητα έτσι?

Wally είπε:
Ability to change one's gamer tag for 800 Microsoft Points
Γιατί αν φανταστώ ότι ζητάνε real money για να αλλάξεις το tag σου.... :confused:
Χρεώνουν και το 1 update στη βάση! Πάμε καλά. ¨οταν γίνουν μονοπώλειο μπορεί να σου χρεώνουν και το άναψε / κλείσε του XBOX!!

@pooky Βρε εσύ κοντεύεις να γίνεις χειρότερος από (wally+keeper)^2

:D
 
Τώρα και το PSP στο παιχνίδι!!

home-20070307034614479.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα