HeianJapan
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 0
παιδια τι γινεται με αυτο? ειναι ευκολη η διαδικασια? το εχει δοκιμασει κανεις?
Υφισταται και ανανεωνεται πολυ τακτικα, η διαδικασια ειναι πολυ επεξηγηματικη και πληρως αναστρεψιμη. Το δοκιμασε φιλος κανονικα, ειναι και καλυτερη επιλογη απο το να κανεις patch ενα ενα τα isos σαν PAL για πολλους λογους.HeianJapan είπε:παιδια τι γινεται με αυτο? ειναι ευκολη η διαδικασια? το εχει δοκιμασει κανεις?
Ειναι ενα προγραμμα οπου αλλαζει κασετες τυπου action replay με νεο firmware ωστε να παιζουν αντιγραφες διχως να εχεις τσιπακι η να κανεις swap κτλ. Προυποθεση να εχεις μια συμβατη κασετα με το προγραμμα και να εισαι προθυμος να το "θυσιασεις" για αυτο το σκοπο. Σε καθε περιπτωση παντως μπορεις να το επαναφερεις στην αρχικη του μορφη οποτε θες.kajwbtfe είπε:Τι είναι αυτό??
Δεν υπαρχει λογος να επενδυσεις πανω σε κατι τετοιο, απο την στιγμη που μεσα στο 2016 θα κυκλοφορησει το wasca. Υποστηριζει ολες τις λειτουργιες του action replay / pseudo saturn και ακομα περισσοτερες. Αν δεν μπορεις να κανεις λιγο καιρο υπομονη, το action replay το εχει προσφορα στο yes-asia.HeianJapan είπε:υπαρχει καποιος που να εχει τετοιο φλασαρισμενο καρτ [edit]?
Θα μπορουσα να σε βοηθησω αλλα μενω Δραμα.HeianJapan είπε:βασικα ειχα ηδη ενα τσιπαρισμενο σατουρν που τα εφτυσε και εχω μεινει με 100 αντιγραφα που δεν μπορω να παιξω στο δευτερο μηχανημαrecry: αυτο που προτεινεις θα παιζει και κοπιες η μονο ρομς?
επισης μηπως υπαρχει καποιος να μου προτεινεις να ριξει μια ματια στο μηχανημα μηπως το σωσουμε? μενω Νικαια
Γλυφαδα το ειχες τσιπαρει το μηχανημα; τι προβλημα σου κανει;HeianJapan είπε:βασικα ειχα ηδη ενα τσιπαρισμενο σατουρν που τα εφτυσε και εχω μεινει με 100 αντιγραφα που δεν μπορω να παιξω στο δευτερο μηχανημαrecry: αυτο που προτεινεις θα παιζει και κοπιες η μονο ρομς?
επισης μηπως υπαρχει καποιος να μου προτεινεις να ριξει μια ματια στο μηχανημα μηπως το σωσουμε? μενω Νικαια