keropi είπε:
εγώ πιστεύω ότι απλά είχανε "αράξει" στην ιδέα του άσπαστου μηχανήματος που είχανε φτιάξει... δε νομίζω να είχανε πρόβλημα να κάνουνε το psn 100 φορές πιο ασφαλές...
Νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που απλά αρχίζουμε να βρίζουμε τους πάντες και τα πάντα. Όλοι σκάρτοι είναι και φυσικά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα άχρηστοι να κάνουν το παραμικρό. Εκτός λοιπόν από 2 εταιρίες εεε χμμ μια εταιρία, όλοι οι άλλοι είναι απαράδεκτοι
Για να σκεφτώ....το google το χακέψανε πέρσι και κλέψανε δε ξέρω πόσους λογαριασμούς στην Κίνα. Οι Κινέζοι hackers όμως είναι καλύτεροι γιατί δεν ασχοληθήκανε με την κακιά Sony
Της ακατονόμαστης μιας και μου έχει "απαγορευτεί" να λέω το όνομα εδώ μέσα της έχουνε πάρει μερικά accounts από το μουσικομάγαζο σίγουρα και μιας και αυτοί είναι οι χειρότεροι από όλους, απλά "καθαρίζουν"ι τους hackers ωστε να μη μάθουμε εμείς τίποτα όπως κάνουν στην Κίνα στα εργοστάσια
Netfix και Hulu με μερικές δεκάδες εκατομμύρια λογαριαμούς ο καθένας απορώ γιατί υπάρχουν αφού είναι μικρές εταιρίες και δεν μπορούν να διαχειριστούν προσωπικά δεδομένα!
Ρε παιδιά ας αφήσουμε για λίγο τον οπαδισμό στην άκρη και ας καταλάβουμε ότι ο κακός αυτή τη φορά και αν θέλετε να συμφωνήσω μαζί σας για όλες τις άλλες δεν είναι το θύμα αλλά ο θύτης. Δηλαδή πραγματικά διαβάζω πράγματα και δε τα καταλαβαίνω και αν θέλετε απαντήστε μου
1.ξέρετε καμία εταιρία που αν την βάλουν στο μάτι δεν θα τη χακέψουν;
2.Σε μια τόσο μεγάλη καταστροφή που από ότι καταλαβαίνω ακόμα δεν έχουν καταλάβει από που τους ήρθε, θέλατε να βγουν την πρώτη μέρα και να μιλήσουν αόριστα; Μέχρι να δουν τι έχουν χάσει, πως θα προστατευτούν, αν υπάρχει trojan πίσω ώστε με το που σηκωθούν να την ξαναπατήσουν, αν υπάρχουν τρύπες στα δίκτυα, αν είναι εσωτερική δουλειά, κάμερες έλεγχος του κασσετών, security logs και δε ξέρω γω τι άλλο, υπάρχουν ολόκληρες διαδικασίες και εταιρίες (3rd party) που χρειάζονται χρόνο. Μέχρι να δουν τι έχουν χάσει από δεδομένα, αν έχουν αλλοιωθεί ή γίνει corrupted ή απλά copied σύγκριση με προηγούμενα backups κλπ.
Τεσπα