R36S Το retroarch στην τσέπη σας

Τα κινητά μας μια χαρά τα δουλεύουμε όλη την μέρα .
Εγω παντως μονο για τηλεφωνα το εχω και αυτα με το ζορι.

Μου φαινεται βλακώδες να εχω μια κομπιουτεραρα να με δυο οθοναρες απο εδω εως απεναντι και να προσπαθω να κανω πραγματα σε ενα μικροσκοπικο μαραφετι.

Για να πουμε ομως και του στραβου το δικιο :fafoutis::diablotin: , ειχα προσφατα μια σπανια ευκαιρια να χρησιμοποιησω το RG35xxSP εκτος σπιτιου και δεν με προβληματισε το μεγεθος της οθονης.

Εντάξει ρε παιδιά οθόνες handheld έχουν όπως παίζαμε τότε το ίδιο και τώρα.
Τα κινητά μας μια χαρά τα δουλεύουμε όλη την μέρα .
Θα διαφωνήσω εδώ! Τα κινητά μας έχουν σχεδόν διπλάσια οθόνη, καλύτερη ανάλυση και φωτεινότητα και σε τελική ανάλυση απορώ πως μπορείτε να διακρίνετε ας πούμε τα εχθρικά πυρά σε ένα ιαπωνικό shoot em up arcade σε τόσο μικρή οθόνη όταν ακόμα και στις οθόνες των ουφαδικων χάναμε την μπάλα με μάτια και αντανακλαστικά εφήβου και όχι μεσήλικα. Στα κινητά παίζουμε candy crush διαβάζουμε είδησης και ας πούμε social media όχι παιχνίδια δράσης που απαιτούν τον έλεγχο όσων διαδραματίζονται στην οθόνη!

Μην εισαι γκρινιαρης χαχαχαχα
Μιλαμε για ενα πραγματακι που κανει 30 ευρω και ειναι 100 φορες πιο εργονομικο για παιχνιδια απο οποιοδηποτε κινητο.
Εχει το σωστο aspect ratio, πολυ μεγαλη φωτεινοτητα και μια αναλυση φιλικη για 240p.
Δεχεται μεγαλες μοντιφες και υπαρχει μια ομαδα που συνεχως βελτιωνει το λειτουργικο.

Ρε συ καλά τα λες ...πώς βλέπεις όμως δεν καταλαβαίνω....είναι μικρή οθόνη για λεπτομέρειες....

Ποιες λεπτομερειες...αφου τα παιχνιδια ειναι στα 240p επι τω πλειστω και εχεις 3.5 ιντσες διαγωνιο σε 4:3 ratio που για φορητο ειναι μια χαρα.
Σε σχεση με μια 16:9 οθονη, μιλαμε για πανω απο 10% μεγαλυτερο εμβαδο.
Επισης σε 16:9 εχεις νεκρο χωρο δεξια αριστερα (αλλα 25%) λογω του οτι τα παιχνιδια ειναι σε 4:3 απο τη μανα τους.
Και μετα παμε σε δεκαδικο scaling, interprolation και αλλα καταστροφικα.

Αν ημουν πρωθυπουργος για μια μερα, το πρωτο νομοσχεδιο που θα περναγα, θα ηταν ξερονησι σε οποιους παιζουν ρετρο κονσολικα παιχνιδια σε κινητο. Οσοι μαλιστα χρησιμοποιουν και on screen controls, θα εσπαγαν και πετρες μεχρι τα 67 τους χρονια χαχαχαχαχα.

Βαριες και οι ποινες οταν τα κλιμακια εντοπιζαν συνδεση ρετρο κονσολας σε επιπεδη τηλεοραση με αναλογικο τροπο. CRT ή scaler αν ηθελες να μεινεις λευτερος πολιτης.

Θα υπουργοποιουσα και την Christy Canyon (παρα τω πρωθυπουργω).

Αυτα

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα