R36S Το retroarch στην τσέπη σας

Retroid pocket 5 η mini με snapdragon 865. Ο sd865 παίζει ps2 μπάλα και ορισμένες φορές upscaled 2x. Κοστίζουν όμως πάνω από 250 ευρώ αν δεν κάνω λάθος... Ένα μτχ σε καλή κατάσταση κινητό με 865 και telescopic controller σου έρχεται λίγο φθηνότερα.

Το ανηψάκι μου παίζει τα πάντα στο samsung s24 ultra μου αλλά δεν θέλω να ριψοκινδυνέψω κάποια πτώση που θα μου κοστίσει τα κέρατα μου...είναι μια καλή επιλογή για όλα τα άλλα μα ο μικρούλης κόλλησε στο συγκεκριμένο παιχνίδι του ps2.Του αρέσει και το sunset riders οπότε προς το παρόν θα βολευτεί με τη φτηνή λύση...και ας παίζει υπό το προσεκτικό βλέμμα μου χελωνονιντζακια στο κινητό μου...
Ε όχι και να σκάσω ένα σωρό λεφτά για ένα παιχνίδι.
Του βάζω το κινητό μου σε dex mode συνδεδεμένο με ένα ρετρο χειριστήριο saturn στη τηλεόραση μου και γουστάρει...
Για όλα τα παιχνίδια.

Ναι δεν αξιζει να ριξεις 250 για να παιζει ελαχιστα 2-3 παιχνιδια. Και να το ριξει κατω σε καποια φαση και να κλαις τα πεταμενα λεφτα. Ενα κινητο με controller κανει δουλεια πολυ καλυτερα απο οποιοδηποτε σχεδον φορητο. Με 150 βρισκεις Samsung S20 που πρεπει να παιζει λογικα και PS2 και αν δεν κανω λαθος μπαινει και στην τηλεοραση.

Υπάρχει κάποια κονσόλα χειρός παρόμοια που να σηκώνει το tmnt shredder's revenge και να είναι σχετικά φτηνή;
Ναι...το ανηψάκι μου κόλλησε με αυτό τώρα.Το είδε στο YouTube, του το κατέβασα στο κινητό μου, το έπαιξε,το λάτρεψε αλλά είναι σχεδόν αδύνατον γιαυτόν να παίξει στην οθόνη αφής, όπως άλλωστε κι ο οποιοσδήποτε. (Το κινητό μου δεν είναι για τα μικρά του χεράκια και δυσκολεύεται ακόμα και με εξωτερικό χειριστήριο).

Παιζει στο R36S, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι προεγκατεστημενο... Μαλλον θα χρειαστει να εγκαταστησει κανεις portmaster.

Ας μας το επαληθεύσει καποιος κατοχος.

Παντως παιζει και στο RG35xxSP.
Μόλις έψαξα και βρήκα βίντεο στο YouTube που το δείχνει να το παίζει. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, με βοήθησε πολύ.
Τώρα...κάτι ακόμα από αυτούς που το αγόρασαν...από που το πήραν και πως είναι σίγουροι ότι είναι αυθεντικό κι όχι καμιά απάτη;Υπάρχουν πολλές παραλλαγές;(δηλαδή...για να παίξει το shredders revenge πρέπει να πάρω κάποιο συγκεκριμένο; )Υπάρχει περίπτωση να το βρω σε κάποιο ελληνικό κατάστημα ή πρέπει να το αγοράσω από το εξωτερικό online;Πρέπει να παραδεχτώ πως φοβάμαι τέτοιου είδους αγορές.Οποιαδήποτε πληροφορία είναι καλοδεχούμενη.Αν είναι να κάνω τον μικρούλη χαρούμενο με 40€ χαλάλι του.

Αυτα καλυτερα να μας τα πει ο @Wally που το αγορασε πιο προσφατα.

Για ελληνικα μαγαζια ξεχνα το. Στο βρηκα στο skroutz απο 70€ εως 120€! :banghead::bash::bananafuck: Για μια ακομα φορα ψάχνουν για μ****ες.

Πίσω
Μπλουζα