Ralf Macchio (a.k.a. Ντάνιελ Σαν!)

demis

RetroActive
Joined
26 Απρ 2009
Μηνύματα
466
Αντιδράσεις
58
[edit] Aυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο λόγω υποβολής αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων από το χρήστη Sony Pictures Movies & Shows [edit]

Σαν το παλιό δεν έχει! Μην μας το χαλάτε με άλλες συνέχειες!

Ένας είναι ο Ντάνιελ Σαν! All Valley Carate Champion! ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συμφωνω μαζι σου!

Αν και θα το δω μονο και μονο γιατι μου αρεσει ο Jackie Chan και ειναι κατι διαφορετικο απο τους ρολους που εχει παιξει εως τωρα.
 
Παιδιά είναι κατι διαφορετικό σίγουρα. Παράδειγμα, ειδα στο τρέιλερ τη σκηνή που πετούσε μια μύγα μπροστά στον Τζακι Τσαν και εκεί που λογικά περίμενες να βγάλει δύο ξυλάκια (τα "πηρούνια" των γιαπωνέζων) για να την πιάσει όπως π.χ. στο πρωτο Καρατε Κιντ, αυτός βγάζει μια μυγοσκοτώστρα, σαν να διακωμωδεί τη συγκεκριμένη σκηνή! :D :D:D:D
 
Ακριβώς, ένας είναι ο Ντάνιελ Σαν, τρομερή ρετρό ταινία που και 100 φορές να ξαναπαιχτεί, εγώ θα τη ξαναβλέπω
 
η καινούρια πάντως είναι για τα θηρία...στο ρόλο του Μιγιάγκι ο τσακι τσαν ως επιστάτης στο συγκρότημα που μετακομίζει ο μάυρος...Ντάνιελ σαν στο Πεκίνο! Στο ρόλο του κακού ένας Κινέζος παλιόφατσας και στο ρόλο της πιτσιρίκας παρτενερ μια όμορφη σχιστομάτα πιτσιρίκα! Στα υπόλοιπα τα "φίδια" του πρώτου καράτε κιντ επί δέκα! Δείτε καλύτερα ξανά το πρωτότυπο!

Ακόμα και το καράτε κιντ 3 είναι πιο αξιόλογο!
 
Δεν μπηκα στο τριπ να δω ουτε καν το τρειλερ...

Αντι να βγαλουν ενα τεσσαρι με Ραλφ Ματσιο...
 
π ντι μάτζιο βέβαια έβγαλε προσφατα ένα σορτ κλιπ που διακωμωδεί την όλη κατάσταση...αναζητήστε το και θα καταλάβετε τι εννοώ :)
 
Brush in, brush out...

Paint up, paint down...

Βασικοί κανόνες που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ....
 
οτι να ναι το ριμεικ...αισχος :p
 

Απλά, μερικά πράγματα είναι ανεπανάληπτα! Ας τα αφήνουμε έτσι!

"look eye; always look eye.."
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ πάλι ρε παιδιά,από τη στιγμή που θεωρώ και την αρχική τριλογία εντελώς για τα πανηγύρια,δε μπόρεσα να κατανοήσω με τίποτα ποιος ο λογος που φτιάξανε και remake αυτού του καρναβαλιού οι αθεόφοβοι!!!

ΟΚ,ομολογώ ότι με τη βλακόφατσα του Ντάνιελ Σαν,όσο και με τον μπαμπουίνικο τρόπο ομιλίας του,έχω ρίξει άπειρο γέλιο,από τότε ακόμη που πιτσιρικάς είδα το πρώτο μέρος,έως και την τελευταία φορά που πέτυχα κάποιο από τα τρία να παίζεται στην TV (αν ο Μάντσιο είναι ή/και θεωρείται σοβαρός ηθοποιός,τότε άνετα οποιοσδήποτε από εμάς εδώ μέσα θεωρώ ότι θα έκανε για ζογκλέρ,κασκαντέρ,οδηγός Formula 1 ή....τενόρος!!
icon10.gif
).

Αλλά αυτό το remake δεν έχει ούτε καν αυτό το κωμικό στοιχείο,οπότε έχει απολέσει και τον παραμικρό πόλο έλξης που θα μπορούσε να διαθέτει,πάντοτε για μένα φυσικά.

Ενώ μια υποθετική συνέχεια με τον ταλαίπωρο,σχεδόν 50άρη,Ντάνιελ Σαν (ΟΚ,έστω Μπάρμπα Ντάνιελ πλέον...) να προσπαθεί ακόμη απεγνωσμένα να δείρει τον κόσμο όλο και να μάθει επιτέλους άπαντα τα μυστικά του καράτε,θα ήταν μιας πρώτης τάξεως κωμωδία,για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας,στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε...

Πφφφφ,φαντασία καθόλου δεν έχουν τελικά εκεί στο Hollywood !!! :p :p
 
δες το αστειο κλιπ που έβγαλε για να σατυρίσει την όλη φάση και θα καταλάβεις πόσο ορθά σκέφτεται...

το remake θα ήταν ανάλογη συνέχεια αν εκπαίδευε εκείνος κάποιο παιδί!
 
Έλα μωρε, ήθελε κάτι ο γιος του Will Smith για να παιζει (ή για να κάνει επίδειξη στα κορίτσια στο σχολείο) και του το έκανε ο μπαμπάς του δώρο.
 
karatekidjaden.jpg
karatekidjaden.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
spyros_s είπε:
π ντι μάτζιο βέβαια έβγαλε προσφατα ένα σορτ κλιπ που διακωμωδεί την όλη κατάσταση...αναζητήστε το και θα καταλάβετε τι εννοώ :)
θα μας δωσεις το link? και ποιος ειναι παλι ο Ντι Ματζιο? o θρυλος του Baseball?
 
thamonas είπε:
θα μας δωσεις το link? και ποιος ειναι παλι ο Ντι Ματζιο? o θρυλος του Baseball?
χαχαχα έκανα πατατιά! Νόμιζα ότι τον λενε ραλφ ντιματζιο και τον λενε ματσιο... :D

Καμιά φορά καλύτερα να μασάς...παρά δε να γραφεις! Ο ντιματζιο που λες ήταν ο άντρας της Μονρόε κάποια φεγγάρια; Έτσι νομίζω! :)

Τώρα για το μίνι κλιπ που αναφέρομαι ψάξε στα διάφορα site γιατί δεν ξέρω αν ειναι copyrighted! Θα προσπαθήσω να θυμηθώ τον τίτλο και θα σου πω για να σε βοηθήσω

Άσχετο...δεν είχα προσέξει ότι ο πιτσιρικάς είναι ο γιος του μπιγκ γουίλι...έτσι για να μην λέμε ότι μόνο στην Ελλάδα χρειάζεσαι μπάρμπα στην Κορώνη...διαφθορά all over
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
διαφωνω μαζι σας..ειναι πολυ καλο το remake :)
 
Η αρχικη ταινια μπορει να μην αντεχει σε υψηλη κριτικη - οπως πολλες αλλες περιπετειουλες της ιδιας χρονικης περιοδου - αλλα το 1984 που κυκλοφορησε εκανε παταγο, διασκεδασε μια ολοκληρη γενια και δημιουργησε ενα καποιο μυθο που δεν καταρριπτεται.

Δεν προκειται για μια διαχρονικα αποδεκτη ταινια - ηταν μια παραγωγη και αντιπροσωπευτικη μαλιστα - της χρονιας που βγηκε.

Ο Ματσιο - αν και σιγουρα δεν προκειται για μεγαλο ηθοποιο - προλαβε να παιξει σε εκπληκτικες ταινιες οπως τα Outsiders, Teachers, Crossroads και My cousin Vinny. Στο δε Karate Kid ειχε διπλα του την εκρηκτικη Elisabeth Shue (επισης ενας πολυ καλος λογος για να θυμαται κανεις την ταινια).

Οσο για το remake - μονο ο τιτλος το δενει με το αρχικο Karate Kid - αλλα απο την αλλη ειναι πολυ καλυτερο απο καποια αλλα περιεργα remakes που ειδαμε τα τελευταια χρονια (The Dukes - Starsky & Hutch).
 
Μάνο εδώ διαφωνούμε... ο Ηρακλής το έθεσε στη σωστή του βάση, την ταινία πρέπει να την κρίνεις σε σχέση με την εποχή που την είδαμε! :)

Imgema είπε:
Έλα μωρε, ήθελε κάτι ο γιος του Will Smith για να παιζει (ή για να κάνει επίδειξη στα κορίτσια στο σχολείο) και του το έκανε ο μπαμπάς του δώρο.
Παιδιά ο Jaden Smith είχε πρωταγωνιστήσει -μαζί με τον πατέρα του- σε μια από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων ετών, το The Pursuit of Happyness (δεν είναι typo) στο οποίο κατά τη γνώμη μου πάντα ήταν πάρα πολύ καλός.

Πάντως ούτε εγώ έχω δει το remake, δεν ξέρω αν θέλω...
 
Πίσω
Μπλουζα