Emmanuel
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 0
Πριν από λίγες ημέρες έτυχε να βρω σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης μεταχειρισμένη την PC version του Resident Evil 1. Χάρηκα πολύ για το εύρημά μου αφενός γιατί είμαι fan της συγκεκριμένης σειράς και αφετέρου γιατί η έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστές είναι σχετικά σπάνια. Δυστυχώς η χαρά μου δεν κράτησε πολύ γιατί το παιχνίδι απαιτεί 3D κάρτα γραφικών τύπου 3DFX ή Μatrox. Το έγραφε βέβαια στα requirements πάνω στο κουτί καθώς και στο manual , αλλά ήλπιζα ότι θα λειτουργούσε δίχως προβλήματα και με τις σύγχρονες κάρτες γραφικών. Δυστυχώς διαψεύστηκα...
To παιχνίδι εγκαθίσταται μεν στον σκληρό δίσκο , αλλά όταν προσπαθώ να το τρέξω βλέπω απλώς μια μαύρη οθόνη , προφανώς λόγω ασυμβατότητας με την GeForce 9800GTX που έχω στο σύστημά μου.
Μιας και στο retromaniax υπάρχουν αρκετά μέλη που ασχολούνται με παλιούς τίτλους , θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο fan-made patch ή κάποιος άλλος τρόπος να τρέξει κανείς το παιχνίδι και σε έναν υπολογιστή που δεν διαθέτει κάρτα γραφικών Voodoo ή Matrox. Eψαξα και μόνος μου στο Internet , αλλά το μόνο που κατάφερα να βρω ήταν ένα patch (στο γνωστό site www.patches-scrolls.de) το οποίο δυστυχώς δεν βοήθησε στο πρόβλημά μου , καθώς και δύο cracks τα οποία απλώς σου επιτρέπουν να παίξεις δίχως να έχεις το CD στο drive.
Ευχαριστώ πολύ όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει.

Μιας και στο retromaniax υπάρχουν αρκετά μέλη που ασχολούνται με παλιούς τίτλους , θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο fan-made patch ή κάποιος άλλος τρόπος να τρέξει κανείς το παιχνίδι και σε έναν υπολογιστή που δεν διαθέτει κάρτα γραφικών Voodoo ή Matrox. Eψαξα και μόνος μου στο Internet , αλλά το μόνο που κατάφερα να βρω ήταν ένα patch (στο γνωστό site www.patches-scrolls.de) το οποίο δυστυχώς δεν βοήθησε στο πρόβλημά μου , καθώς και δύο cracks τα οποία απλώς σου επιτρέπουν να παίξεις δίχως να έχεις το CD στο drive.
Ευχαριστώ πολύ όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει.