Εμένα δεν με χαλάει. Ετσι κι αλλιώς καλό παιχνίδι καινούριο δεν μπορούν να βγάλουν, ειδικά καινούριο RE. Οπότε κάτι είναι και αυτό. Αν μάλιστα το κάνουν με στατικές κάμερες και pre-rendered γραφικά, όπως δηλαδή το original και το Remake, αλλά σε HD θα χαρώ ιδιαίτερα γιατί πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε κάτι τέτοιο σε κονσόλα?
Επίσης είναι και το θέμα ότι το REmake αν και καταπληκτικό (αξεπέραστο βασικά) οπτικά, είναι low res πια. Ακόμα και σε emulator δεν μπορείς να το βελτιώσεις (όπως μπορείς άλλα games του GC/Wii) λόγω pre-rendered backgrounds, το μόνο που μπορείς να βελτιώσεις είναι τα 3D μοντέλα. Οπότε αν τα επανασχεδιάσουν από την αρχή σε 1080p ή παραπάνω και 16/9 aspect, θα είναι καλή φάση και αν γίνει επιτυχία ίσως να αρχίσουν να ξαναβγαίνουν παιχνίδια με τέτοιου είδους γραφικά.
EDIT: Τελικά από ότι φαίνεται δεν ξανασχεδιάζουν νέα assets, απλά πήραν τα παλιά SD, τα χώσανε στο photoshop, τα περάσανε εκεί 5-6 filters και μετά τα κάνανε crop για να τα κάνουν 16/9. CROP! Δηλαδή βλέπεις πιο λίγο οπτικό υλικό από ότι έβλεπες στην παλιά έκδοση αφού ένα μέρος πάνω και κάτω στην οθόνη λείπουν... Το τελικό αποτέλεσμα είναι σκέτη απογοήτευση στα μάτια μου.
Είπα κι εγώ, θα έκανε κάτι σωστό η Crapcom? Τελικά προσγειώθηκα στην πραγματικότητα. Αν και ήταν λίγο ανώμαλη προσγείωση.