Retro Ένδυση

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
90ς KENZO (jungle series) floral mini (φουστάκι σκέτο ή με τοπ) από ποιοτικό μακό και lycra

@Takero72 Παλιά είχα ένα παρόμοιο σετάκι (φούστα και τοπ με καβαδούρα) με φλοραλ ντεσέν (φούξια πανσέδες) σε λευκό όμως background. Ήταν από τις πολύ αγαπημένες μου καλοκαιρινές εμφανίσεις! Το λευκό έδενε μαγικά με το μαύρισμα. (Να διέσωσα το φουστάκι..; Ή πήγε υπερ πίστεως;)
IMG_7571.jpegIMG_7572.jpeg

Μπράβο @Mygdala
Πλέον δεν υπάρχει άποψη στο ντύσιμο. Ντύνονται όλες στου ΠαπαΖάρα και είναι ίδιες, άχρωμες και αδιάφορες.
Α ρε 90s, διδάξατε τις ενζενί αιώνια μοιραίες!

Μπράβο @Mygdala
Πλέον δεν υπάρχει άποψη στο ντύσιμο. Ντύνονται όλες στου ΠαπαΖάρα και είναι ίδιες, άχρωμες και αδιάφορες.
Α ρε 90s, διδάξατε τις ενζενί αιώνια μοιραίες!
Έλα βρήκα το ντεσέν της φούστας Kenzo που σου λεγα…
IMG_7614.jpeg

Πλαστικά πέδιλα σε διάφορα χρώματα που κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν ακόμα και σήμερα για μικρούς και μεγάλους.
Αντιαισθητικά και άβολα παπούτσια για τα γουστα μου αφού όταν ίδρωνε το πόδι...γλιστρούσε μέσα στο παπούτσι και ευτυχώς που το συγκρατούσε το κούμπωμα. Τα πόδια φυσικά ήταν εκτεθειμένα σε χώμα, σκόνη...
Δεν είχα φορέσει ποτέ τέτοια παπούτσια...
Από κατάστημα οι φωτογραφίες

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά η απάντηση αυτη

Συνημμένα

• 20240803_095456.jpg
    20240803_095456.jpg
    542,8 KB · Προβολές: 6
  • 20240803_095430.jpg
    20240803_095430.jpg
    596,6 KB · Προβολές: 6
  • 20240803_095351.jpg
    20240803_095351.jpg
    685,5 KB · Προβολές: 5
το ξανανεβαζω μιας και χάθηκε

κοντομάνικο του 1997 όταν ήμουν Γ Λυκείου, λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας. Ακόμα καλά κρατεί και συνεχίζω να την φοράω!

IMG-20240921-130755.jpg

Πλαστικά πέδιλα σε διάφορα χρώματα που κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν ακόμα και σήμερα για μικρούς και μεγάλους.
Αντιαισθητικά και άβολα παπούτσια για τα γουστα μου αφού όταν ίδρωνε το πόδι...γλιστρούσε μέσα στο παπούτσι και ευτυχώς που το συγκρατούσε το κούμπωμα. Τα πόδια φυσικά ήταν εκτεθειμένα σε χώμα, σκόνη...

Αυτά τα φορούσαμε στη θάλασσα. Εγώ τουλάχιστον τα φορούσα αποκλειστικά εκεί. Ειδικά όταν ήμουν μικρή, μέσα στη θάλασσα, για να μην γλυστρήσω σε βράχια με φύκια ή να μην πατήσω αχινό. Και ανέκαθεν είχα την εντύπωση (μέχρι κι σήμερα) ότι ήταν παπούτσια θαλάσσης...

Είναι ενδιαφέρον ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να φορούν τέτοια παπούτσια.

εγώ ακόμα κυκλοφορω με πέδιλα αλλά τα καλά τα δερμάτινα. Κρατάει καλά το ζευγάρι. Ιδίως το καλοκαίρι μπορείς να περπατήσεις πιο άνετα στην κάψα χωρίς να νιώσεις θερμοσίφωνας και ας βγάζεις κάλλους πίσω.

@petran79 Μπορείς να δεις πού κατασκευάστηκε η φανέλα space jam? Ίσως υπάρχουν πληροφορίες στο ταμπελάκι πάνω στο λαιμό

@petran79 Μπορείς να δεις πού κατασκευάστηκε η φανέλα space jam? Ίσως υπάρχουν πληροφορίες στο ταμπελάκι πάνω στο λαιμό
Nutmeg Mills xl η εταιρεία. Στο Μπαγκλαντές η παραγωγή
εχει επίσης το σήμα για την επίσημη άδεια από τη WB

Θυμάστε τις μπλούζες με στάμπα χαρούμενα μωράκια όπως στην παρακάτω εικόνα; Είχαν κάνει θραύση στον κοριτσόκοσμο...
Κυκλοφόρησαν τέλη της δεκαετίας του 90...
Σχετικό θέμα στο φόρουμ
https://retromaniax.gr/threads/Μπλούζες-με-μωρά.6347/

Και κάτι ενδιαφέρον
https://www.e-daily.gr/post/43423/h...theotreloi-polyxrwmoi-ekkentrikoi-aparadektoi

Συνημμένα

• FB_IMG_1729369465788.jpg
    FB_IMG_1729369465788.jpg
    13,1 KB · Προβολές: 2
Τελευταία επεξεργασία:
Πηγή εικονας facebook

Αυτα τα παπουτσάκια κυκλοφορούσαν τελη δεκαετιας του 80 με αρχές δεκαετιας του 90, σε πολλά χρώματα.
Τα παπουτσια εφάρμοζαν στο πόδι με λάστιχο. Ηταν ευκολοφόρετα αφού δεν ειχαν κορδονια ή αγκράφες/βέλκρο.

Συνημμένα

• FB_IMG_1731321183545.jpg
    FB_IMG_1731321183545.jpg
    18,2 KB · Προβολές: 9
Τελευταία επεξεργασία:
Πηγή εικονας facebook

Αυτα τα παπουτσάκια κυκλοφορούσαν τελη δεκαετιας του 80 με αρχές δεκαετιας του 90, σε πολλά χρώματα.
Τα παπουτσια εφάρμοζαν στο πόδι με λάστιχο. Ηταν ευκολοφόρετα αφού δεν ειχαν κορδονια ή αγκράφες/βέλκρο.
Πού τα θυμήθηκες;! Αμυδρά θυμάμαι ότι τα είχα και μάλιστα σε αυτό το χρώμα

Πηγή εικονας facebook

Νομίζω είχαν εμφανιστεί ως εναλλακτικά των γυναικείων φλατ εσπαντριγιών [η εσπαντρίγια, της εσπαντρίγιας... το έκαψα...]. Κομψά και πρακτικά.
Αν όντως η μόδα κάνει κύκλους, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να ξαναεμφανιστούν.

Πίσω
Μπλουζα