spirtoulis
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 209
Λόγω και του Πάσχα που πλησιάζει, είπα να ανοίξω το topic έχοντας θυμηθεί λαμπάδα που είχα μικρή με bibi bo.
Σε αντίθεση με σένα, σε μένα η νονά μου έφερνε λαμπάδα μέχρι που έγινα 18 χρονών γαϊδούρι. Στο σημείο που πλέον ντρεπόμουν!Λορένα είπε:Το μεγαλο μου παραπονο : ποτέ.. δεν μου εφερε λαμπάδα ο νονος μου
Κι εδώ μια από τα ίδια!! Πάντα λαμπάδα μου έπαιρνε ο πατέρας μου.. Μια φορά μόνο μου είχε φέρει λαμπάδα, μια με λουλουδάκια επάνω όταν ήμουν 7 χρονών κι εγώ απορούσα.... πού στο καλό είναι η κούκλα...Λορένα είπε:Το μεγαλο μου παραπονο : ποτέ.. δεν μου εφερε λαμπάδα ο νονος μου recry: recry:
Τον παλιοτσιγγούνη... :rant: :rant:
Ποσο κοστιζε μια λαμπαδα βρε, να την φερεις στην βαφτιστήρα σου, την στιγμή που ολες τις οι φίλες επαιρναν οχι μονο λαμπαδες αλλα και αλλα δώρα απο τους νονους τους? :animangry:
Α ει στο καλο.. συγχύστικα πρωι πρωι.. :shake:
Αχ, υπήρχαν αυγά (εγώ είμαι της παλιάς σχολής και το γράφω με "υ" λόγω ηλικίας) με παιχνίδια της El Greco; Δεν το ήξερα. Μπράβο fraoulitsa. Για άλλη μία φορά ο θησαυρός των γνώσεών σου με χαροποιεί αφάνταστα αλλά και με στεναχωρεί (κλαψ! δεν τα είχα δει).fraoulitsa είπε:Κι εδώ μια από τα ίδια!! Πάντα λαμπάδα μου έπαιρνε ο πατέρας μου.. Μια φορά μόνο μου είχε φέρει λαμπάδα, μια με λουλουδάκια επάνω όταν ήμουν 7 χρονών κι εγώ απορούσα.... πού στο καλό είναι η κούκλα... Ως προς το θέμα που έθεσε η spirtoulis, εγώ από τα κοριτσίστικα παιχνίδια μόνο τη Bibi-bo θυμάμαι σε λαμπάδα. :xm: Βέβαια, η κατάσταση ήταν και λίγο "χύμα" μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι καταστηματάρχες έδεναν μόνοι τους παιχνίδια σε λαμπάδες. Κάτι άλλο εξίσου πασχαλινό είναι τα αβγά που είχαν μέσα παιχνίδια από την El Greco (σπιρτούληδες, πόνυ, παταπούφες κλπ κλπ κλπ).