Athanasia Kekelou είπε:
Γεια σας!! Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε μια διαφημιση που θελει να βρω η μητερα μου που παιζοταν το 1979-1980 . Ειναι με εναν αντρα ο οποιος απ οτι θυμαται διαφημιζει ενα γυναικειο αποσμητικο(impulse νομιζει) και λεει :-Καλα με 3 παιδια ποσο την κανεις?
Μα δεν φαινεστε ουτε καν παντρεμενη!
Ευχαριστω εκ των προτερων...
Ήταν μια σειρά διαφημίσεων του σαπουνιού PALMOLIVE, με διάφορα σενάρια που ένας άντρας προσπαθεί να μαντέψει την ηλικία της πρωταγωνίστριας του σποτ, αλλά ξεγελιέται γιατί το σαπούνι την κάνει να φαίνεται πολύ νεότερη. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση στο φόρουμ ή στο Youtube, συχνά ανεβαίνουν παλιές διαφημίσεις που έχει κάποιος στην κατοχή του και τις ψηφιοποιεί.
Μια από αυτές που θυμάμαι ολόκληρη, ίσως ήταν και η πρώτη:
(Μια κοπέλα περπατάει στο πάρκο και περνάει μπροστά από 2 άντρες)
Άντρας 1: Πόσο την κάνεις?
Άντρας 2: 21, 22, 23
(Η κοπέλα τους ακούει και χαμογελάει, μετά βλέπουμε 3 παιδιά να τρέχουν προς το μέρος της φωνάζοντας μαμά μαμά, και ξαναβλέπουμε τους άντρες)
Άντρας 1: Με 3 παιδιά? Τώρα πόσο την κάνεις?
(Βλέπουμε την κοπέλα με τα παιδιά)
Φωνή κοπέλας: Το PALMOLIVE τους κάνει να αναρωτιόνται. Ο πλούσιος αφρός του Palmolive βοηθάει την επιδερμίδα μου να διατηρείται απαλή και νεανική.
(Βλέπουμε τους άντρες)
Άντρας 2: Θα παντρεύτηκε στα 14.
Φωνή κοπέλας: Αφήστε τους να αναρωτιόνται.
Άλλο σενάριο, στο οποίο πιθανόν αναφέρεται η μητέρα σου, ήταν σαν συνέντευξη ή σαν αίτηση, ο άντρας συμπληρώνει τα στοιχεία της κοπέλας και την ρωτάει την ηλικία της, αυτή χαμογελάει με νόημα και τον αφήνει να μαντέψει. Προς το τέλος αυτής της διαφήμισης ο άντρας λέει "Μα δεν φαίνεστε ούτε καν παντρεμένη!"