ntsmrtz
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 695
Φυσικά και υπάρχουνRinus Cesar είπε:[!!! υπάρχουν άραγε ακόμη οπαδοί του Απόλλωνα Αθηνών ??? ]

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Φυσικά και υπάρχουνRinus Cesar είπε:[!!! υπάρχουν άραγε ακόμη οπαδοί του Απόλλωνα Αθηνών ??? ]
katerinak είπε:διαφημιση τζιν "Lois" (1982) :
σχολιο του uploader Akis Papadopoulos: "Χαρακτηριστική 80s διαφήμιση των τζιν και τζάκετ "Lois". Κάθε χρόνο οι διαφημίσεις των τζίν διαφοροποιούνταν. Το συγκεκριμένο σποτ πάντως χρονολογείται απο το 1982"
διαφημιση εσωρουχων "ΜΙΝΕΡΒΑ" (1983) :
σχολιο του uploader Akis Papadopoulos: " Διαφήμιση εσώρουχων "Μινέρβα" που διαδραματίζεται στο βαγόνι του τραίνου...Επειδή"όλα είναι πιθανά..." Προβλήθηκε περίπου την διετία 1983-85"
ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες σου manos311!!! φαινεται ηταν πολυ της μοδας το "Da Da Da" τοτε,το ακουσαμε αλλωστε και στη διαφημιση του badedasmanos311 είπε:Υπήρχε μια άλλη διαφήμιση της LOIS με μουσική το
... άλλες φορές ναι, άλλες φορές όχι [η δική μου άποψη #)nwntas είπε:^^Πάντα τέλειες οι διαφημίσεις της Coca Cola!
Ναι, έπρεπε να προσθέσω ένα χρονικό προσδιορισμό, όπως το "στη δεκαετία του '80" ή το "στη δεκαετία του '90" για να είμαι πιο σαφής.Rinus Cesar είπε:... άλλες φορές ναι, άλλες φορές όχι [η δική μου άποψη #) #) ]. Πάντως, η διαφήμιση που έχει αναρτήσει η προλαλήσασα είναι μια χαρά ....
Χα χα ... βρε πού τη θυμήθηκες τη διαφήμιση !!! Επρόκειτο για τη διαφήμιση κάποιου σαπουνιού [δεν είμαι σίγουρος ποίου], την οποία βλέπαμε στις αρχές των 80ς !!! Υποτίθεται, πρόκειται για το σαπούνι που, όταν το χρησιμοποιεί μια κυρία, την κάνει να φαίνεται νεότερη !!!Athanasia Kekelou είπε:Γεια σας!! Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε μια διαφημιση που θελει να βρω η μητερα μου που παιζοταν το 1979-1980 . Ειναι με εναν αντρα ο οποιος απ οτι θυμαται διαφημιζει ενα γυναικειο αποσμητικο(impulse νομιζει) και λεει :-Καλα με 3 παιδια ποσο την κανεις?
Μα δεν φαινεστε ουτε καν παντρεμενη!
Ευχαριστω εκ των προτερων...![]()
γεια σου και καλως ορισεςAthanasia Kekelou είπε:Γεια σας!! Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε μια διαφημιση που θελει να βρω η μητερα μου που παιζοταν το 1979-1980 . Ειναι με εναν αντρα ο οποιος απ οτι θυμαται διαφημιζει ενα γυναικειο αποσμητικο(impulse νομιζει) και λεει :-Καλα με 3 παιδια ποσο την κανεις?
Athanasia Kekelou είπε:Γεια σας!! Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε μια διαφημιση που θελει να βρω η μητερα μου που παιζοταν το 1979-1980 . Ειναι με εναν αντρα ο οποιος απ οτι θυμαται διαφημιζει ενα γυναικειο αποσμητικο(impulse νομιζει) και λεει :-Καλα με 3 παιδια ποσο την κανεις?
Αααα, για το Palmolive ήταν η διαφήμιση, εεε ??? Εγώ θυμομουν το "κόνσεπτ" αυτής της σειράς διαφημιστικών, αλλά δεν θυμόμουν το προϊόν, γι' αυτό είχα γράψει στο ποστ μου "για το σαπούνι Lux" !!! Δεν αποκλείεται να ανεβεί κι αυτό το σποτάκι στο YouTube και ... να φρεσκάρουμε τις αναμνήσεις μας :flower: :flower:manos311 είπε:Ήταν μια σειρά διαφημίσεων του σαπουνιού PALMOLIVE, με διάφορα σενάρια που ένας άντρας προσπαθεί να μαντέψει την ηλικία της πρωταγωνίστριας του σποτ, αλλά ξεγελιέται γιατί το σαπούνι την κάνει να φαίνεται πολύ νεότερη. !"