Όπως έχω γράψει σε άλλο ποστ, η διαφήμιση AXE, που παραπέμπει η προλαλήσασα, είναι η πρώτη διαφήμιση για το εν λόγω προϊόν που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση !!! Έτσι τουλάχιστον θυμάμαι, αν κάποιος συμφορουμίτης έχει υπόψη του κάποιο προγενέστερο ΑΧΕ - σποτάκι μπορεί να με διορθώσει !!!
Και φυσικα ... αυτή η διαφήμιση είναι η πιο αξιοπρεπής και η πιο καλαίσθητη από όσες γυρίστηκαν για το εν λόγω προϊόν !!! Οι διαφημίσεις ΑΧΕ, που είδαμε από την επόμενη δεκαετία και εφεξής, ήταν, κατά την ταπεινή μου άποψη, πολύ κάτω του μετρίου, τόσο από απόψεως αισθητικής, όσο και σεναρίου !!! Αν οι διαφημιστές του εν λόγω προϊόντος έχουν την εντύπωση ότι εμείς οι άνδρες θέλουμε να βγαίνουμε στο δρόμο και ... να μάς κυνηγάνε μιλιούνια από γυναίκες, κάνουν μεγάλο λάθος !!! Επίσης, αν οι ίδιοι διαφημιστές νομίζουν ότι εμείς οι άνδρες θέλουμε γυναίκες που να κλωτσάνε "στην ψύχρα" το καροτσάκι ενός ανάπηρου ή να "μάς την πέφτει" η μέλλουσα γυναίκα του γιου μας [δυστυχώς, δυστυχώς σε αυτές τις διαφημίσεις τα είδαμε και τα δύο], κάνουν ακόμα μεγαλύτερο λάθος !!! Όσο κι αν οι εποχές έχουν αλλάξει, όσο κι αν οι "αντιλήψεις" περί φλερτ, ερωτικού κυνηγιού έχουν "διευρυνθεί"κλπ κλπ, ένα πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει : Ο άνδρας είναι που θα κυνηγήσει τη γυναίκα και όχι το αντίστροφο !!!
Γι' αυτό .... από τη σειρά των "διαφημίσεων ΑΧΕ" κρατάω μονάχα αυτήν, την πρώτη [όπως θυμάμαι] διαφήμιση, στην οποία μας παραπέμπει η προλαλήσασα !!! Είναι η μόνη που βλέπω με ευχαρίστηση χωρίς να νιώθω ότι προσβάλλεται η αισθητική μου ....