Τι θυμάστε να έχετε αγοράσει κατά το παρελθόν και να σας έχει βγει
τελείως πατάτα,σε σημείο να μετανιώσετε φυσικά για την αγορά του ;
Εγώ μπορώ να πω ότι απέφευγα επιμελώς και για πολλά χρόνια τα "κακά μονοπάτια" του PC hardware,αλλά εντούτοις δε μπορώ να ξεχάσω:
1)Την αγορά ενός WD Caviar δίσκου,αν θυμάμαι καλά χωρητικότητας 1.2 GB,που ήταν πάναργος,σε σημείο να τον πάω πίσω για αλλαγή,να πάρω άλλον,απλά για να διαπιστώσω ότι κι αυτός ήταν εξίσου αισχρά αργός,έως ότου αρκετά αργότερα έμαθα ότι η συγκεκριμμένη σειρά είχε "θέμα" κι αφού στο μεταξύ κι ο δεύτερος δίσκος είχε φύγει,ήτοι...πωληθεί !!!
2)Μitsui 1x CD-ROM drive !
Απιστευτα faulty συσκευή (το είχα διασταυρώσει με φίλο μου,που την είχε επίσης) δε διάβαζε πολλά δισκάκια,ήταν συνεχώς κι όλο προβλήματα στην ανάγνωση δίσκων,και με μεγάλες καθυστερήσεις από την ώρα που εισήγαγα τα -πάσης φύσεως και μάρκας- δισκάκια σ' αυτή.
ΔΕΝ πρόλαβα καν να...την πετάξω,καθότι συν τοις άλλοις χάλασε και γρήγορα,κι επειδή δεν ήταν αγορά ακριβώς αλλά δώρο,δε μπόρεσα ποτέ να την αλλάξω !!
Νομίζω μάλιστα ότι την έχω ακόμη κρατημένη ως...ενθύμιο σ' ένα πατάρι,θα το τσεκάρω !!
3)Ίσως όμως η πιο
ΤΕΡΑΣΤΙΑ -αν κι όχι ακόμη
τόσο retro- πατάτα αγορά που έκανα ever,ακούει στο όνομα (Manli) GeForce FX 5200 !!!
Μιλάμε για
μεγάλη φόλα κάρτα,που την γύρισα πίσω την επόμενη ημέρα που την πήρα !
Πήγα να κάνω τον...ξύπνιο και το λούστηκα,μια και την κάρτα αυτή η προηγούμενη Ti4600 Ultra που είχα (και που ακόμη βρίσκεται στα σωθικά του P3 μου) την έκανε απλά λιώμα !!
Απίστευτα κακές επιδόσεις,από μια κάρτα που
υποτίθεται ότι ήταν μια γενιά μπροστά από τις 4άρες !
Μα πραγματικά ήταν...ελεεινά κακή κάρτα γραφικών ρε παιδιά !! :animlaugh: :animlaugh:
Εσείς λοιπόν τι έχετε να θυμάστε από τέτοια περιπτώσεις αγοράς ανάλογων....."διαμαντιών" ;;