Teflon υποκλίνομαι...teflon είπε:ΩΩΩΩωωωωωπ!!!! Νάτος ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ !!!!
Ξεθάβω το θρεντ, γιατί βρέθηκε ένας ζωντανός.
Η Ms Teflona βρήκε στο πατρικό της, την κούτα με τα παιχνίδια και τα gadget, της παιδικής της ηλικίας . Ευτυχώς που υπάρχουν και οι καλές γιαγιάδες που συμμαζεύουν
[edit] dead imageshack photo [edit]
Δεν είναι σε καλή οπτική κατάσταση, αλλα θα το "περιλάβω" και αυτό και θα το κάνω καινούργιο.
Υγ: Οποιος βρει σε ποιό παιχνίδι εποχής αναφέρεται η αφίσα πίσω από τον "φαταούλα", κερδιζει ρετρο συλλεκτικό αντικείμενο
Λορένα θυμησέ μου κάτι γιατί δεν είμαι σίγουρη, κλειδί είχαν ή δεν είχαν γιατί και εγώ δεν θυμάμαι αν τους είχαμε ανοίξει ποτέ....Λορένα είπε:Το μειονεκτικο με αυτον τον κουμπαρα (του ταμιευτηριου) ήταν πως απαξ και εριχνες κατι μεσα... το ξεχναγες!
Μου το ειχε παρει και μενα η μανα μου, αλλά.. ενιωθα πως "πετουσα" τα λεφτα μου εκει.
Εγω ηθελα να βγαζω και κανενα ψιλο που και που, οταν ξεμενα :flower:
LadyHawke είπε:Cult κουμπαράς παιχνίδι "Το Πονηρό Μήλο".
Πρόκειται για μία πλαστική συσκευή σε σχήμα μήλου. Στο εξωτερικό της είχε ένα κουμπί στο οποίο επάνω τοποθετούσες ένα νόμισμα και πίεζες ελαφρά. Τότε έβγαινε ένα πράσινο σκουλίκι και τράβαγε το νόμισμα μέσα!
Η συσκευή λειτουργούσε με κουρδιστήρι.
Τρελή πλάκα.
τετοιον ειχα και εγω και με εκνευριζε γιατι το κλειδι το ειχε το ταμιευτηριο οποτε δεν μπορουσαμε να ξεκλεψουμε τιποτα ειχα και ενα γουρουνακι αλλα αυτο δεν καταφερε να γεμισει ποτε ντρεπομε που το λεω αλλα τρελενομουν για τσιχλες με σχημα φρουτου και τυρογαριδακια.............krios είπε:Εκτός από φαταούλας λεγόταν και πονηρός κουμπαράς. Ο δικός μου ήταν κόκκινος και το πονηρός κουμπαράς ήταν γραμμένο επάνω με χρυσά γράμματα.Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι...
να ένας παλιός σιδερένιος κουμπαράς του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
candy είπε:Δείτε τι βρήκα!!!
[edit] Αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο.Λυπούμαστε γι'αυτό. [edit]
Το πουλάνε κιόλας στο internet!!!:woot: (φαταούλα μου σε ξαναβρίσκω μετά από τόσα χρόνια!!!!)
[edit] dead photo [edit]