electricchurch
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 14
Η πεποιθηση οτι τα αεροπλανα που πετανε ψηλα και αφηνουν αυτες τις 2 γραμμες ασπρου καπνου μας ψεκαζουν με "κατι".βεβαια ποτε δεν εμαθα τι ειναι αυτες οι γραμμες...
Πόσο δίκιο είχε!!!!Λορένα είπε:...το ξερεις βέβαια, πως τα κομπιούτερ ειναι "μηχανηματα του διαβόλου". Γιατι θελεις να τα σπουδασεις;
Δε θα το'λεγα!schizo είπε:...και να προσέχεις εκεί που πας, μη σου ρίξουν τίποτα στο ποτό σου και σε κάνουν ναρκομανή!
(εκτός από ρετρό, η πεποίθηση αυτή είναι και εντελώς κουφή)
Αυτό το οποίο φαίνεται στον ουρανό να βγαίνει σαν καπνός από τους εξαγωγούς καυσίμου των αεροσκαφών τις καθαρές ημέρες και μόνον, δεν είναι τίποτα άλλο από υγρασία συμπυκνωμένη, όπως ακριβώς είναι τα σύννεφα.electricchurch είπε:Η πεποιθηση οτι τα αεροπλανα που πετανε ψηλα και αφηνουν αυτες τις 2 γραμμες ασπρου καπνου μας ψεκαζουν με "κατι".βεβαια ποτε δεν εμαθα τι ειναι αυτες οι γραμμες...
http://bp3.blogger.com/_OtgPQaoofZw/R1cmDRVZNWI/AAAAAAAABlc/NeV3gu0m6Lg/s400/chemtrail_poster360usa%5B1%5D.jpgAlucard είπε:δεν είναι τίποτα άλλο από υγρασία συμπυκνωμένη, όπως ακριβώς είναι τα σύννεφα...
θα προσθέση και την πανάρχαια ανησυχία της Ελληνίδας Μάνας-Κουράγιο:schizo είπε:Σούπερ-ρετρό άγχος μητέρας που συμβουλεύει το βλαστάρι της πριν από έξοδο:
...και να προσέχεις εκεί που πας, μη σου ρίξουν τίποτα στο ποτό σου και σε κάνουν ναρκομανή!
(εκτός από ρετρό, η πεποίθηση αυτή είναι και εντελώς κουφή)
Χαχαχα! Αυτό ποτέ δεν ήταν το άγχος των δικών μου. Ήξεραν πως δεν έχουν καμιά ελπίδα να με κρατήσουν μακρυά από ζωάκι, μέχρι και σαλιγκάρια τους είχα φέρει για κατοικίδια!! Αυτό από το οποίο προσπαθούσαν να μου μάθουν (και δεν τα κατάφεραν) είναι να μην τη λέω άσχημα σε τέτοιας προκατοχικής αντίληψης άτομα.Zippo είπε:θα προσθέση και την πανάρχαια ανησυχία της Ελληνίδας Μάνας-Κουράγιο:
Πρόσεξε μην σε δαγκώσει/αγγίξει κανένας σκύλος και αρρωστήσεις και πεθάνεις!!
Κ'εγω το ιδιο Queen recry:QueenofHearts είπε:Προσωπικά όταν βγαίνω, αν χάσω απ΄τα μάτια μου το ποτό μου, παύω και να το πίνω. Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε!!
Χμμμμ,πολύ ακραία τοποθέτηση θα έλεγα...Alucard είπε:Αυτό που αποδείχθηκε σήμερα είναι, πως το μόνο που κάνει τον άνθρωπο καλύτερο και τον διορθώνει (βάσει της οικονομικότητας της μεθόδου), είναι η θανάτωσή του.