Retro πεποιθήσεις

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η πεποιθηση οτι τα αεροπλανα που πετανε ψηλα και αφηνουν αυτες τις 2 γραμμες ασπρου καπνου μας ψεκαζουν με "κατι".βεβαια ποτε δεν εμαθα τι ειναι αυτες οι γραμμες...

Όταν δηλωσα πως θελω να ασχοληθώ με υπολογιστές (μου έμεινε απο τον Μαγκάιβερ), κάποια συνομηλικη μου, μου ειπε το εξής κουφό : το ξερεις βέβαια, πως τα κομπιούτερ ειναι "μηχανηματα του διαβόλου". Γιατι θελεις να τα σπουδασεις;

Λορένα είπε:
...το ξερεις βέβαια, πως τα κομπιούτερ ειναι "μηχανηματα του διαβόλου". Γιατι θελεις να τα σπουδασεις;
Πόσο δίκιο είχε!!!!

blizzard-diablo-pc.jpg

προσπαθώ να βρω στο youtube τα περίφημα ρεπορτάζ του σταρ για το Diablo και τον σατανισμό...

Σούπερ-ρετρό άγχος μητέρας που συμβουλεύει το βλαστάρι της πριν από έξοδο:

...και να προσέχεις εκεί που πας, μη σου ρίξουν τίποτα στο ποτό σου και σε κάνουν ναρκομανή!

(εκτός από ρετρό, η πεποίθηση αυτή είναι και εντελώς κουφή)

schizo είπε:
...και να προσέχεις εκεί που πας, μη σου ρίξουν τίποτα στο ποτό σου και σε κάνουν ναρκομανή!
Δε θα το'λεγα!

resize

SPANISH FLY SEX DROPS X 6 APHRODISIAC

SPANISH FLY SEX DROPS APHRODISIAC ARE A SEXUAL PLEASURE ENHANCER. DESIGNED TO BE AN EFFECTIVE REJUVENATING SEXUAL BOOSTER. ##MAY INCREASE THE DESIRE OF A WOMEN TO WANT SEX.

PURCHASE 6 SPANISH FLY SEX DROPS AND RECEIVE A 20% DISCOUNT

Χμ...

asikamin, νομίζω ότι έχεις δίκιο εν μέρει... Ίσως δηλαδή η ανησυχία να έχει κάποια βάση.

Παρόμοιες σταγόνες βέβαια ρίξαμε κάποτε, πιτσιρικάδες, στο ποτό ενός φίλου, για πλάκα...και δεν τον έπιασαν (εκείνες ήταν για άντρες).

Είναι αλήθεια πάλι πως έχουν ακουστεί διάφορα, του στυλ όπως υπνωτικά σε ποτό κοπέλας που μετά βίασαν και λήστεψαν...

Από την άλλη όμως ναρκωτικά σε ποτό για να σε εθίσουν και να σε κάνουν "ναρκομανή"; Μάλλον τραβηγμένο...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδιά μην πιστεύεται σε αυτά τα προϊόντα τύπου spanish fly, είναι τρελές μούφες.

τα προιόντα αυτά μπορεί να είναι μούφες... όμως πράγματι μπορεί να συμβεί το να σου ρίξουν ''κατι''στο ποτό! Ακόμα και στάχτη από τσιγάρο,μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο... Εχω ακούσει και εγώ για κοπέλα που βιάστικε με αυτό τον τρόπο... Τα περι εθισμού στα ναρκωτικα... μάλλον ήταν το γενικότερο άγχος των γονιών μας! :)

Καποιο συγγενικο μου προσωπο ,σε πολυ νεαρη ηλικια~17,μετα απο καποια εξοδο, επεσε σε κωμμα-κινδυνευσε να χαθει- και απ οτι διερρευσε στο στενο συγγενικο περιβαλλον, της ειχαν ριξει σταχτη στο ποτο .

Το μεταφερω οπως το ακουσα τοτε ,μπομπιρας .

Υ.Γ. (Δεν ειχε ποτε εγγυημμενα πριν ή μετα κανενος ειδους <<χημικο>> μπλεξιμο,δεν τιθεται καν τετοιο θεμα , ουτε ως υποψια ).

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
electricchurch είπε:
Η πεποιθηση οτι τα αεροπλανα που πετανε ψηλα και αφηνουν αυτες τις 2 γραμμες ασπρου καπνου μας ψεκαζουν με "κατι".βεβαια ποτε δεν εμαθα τι ειναι αυτες οι γραμμες...
Αυτό το οποίο φαίνεται στον ουρανό να βγαίνει σαν καπνός από τους εξαγωγούς καυσίμου των αεροσκαφών τις καθαρές ημέρες και μόνον, δεν είναι τίποτα άλλο από υγρασία συμπυκνωμένη, όπως ακριβώς είναι τα σύννεφα.

Αυτά δημιουργούνται από τη διαφορά θερμοκρασίας του αέρα στα μεγάλα υψόμετρα και τη θερμοκρασία των αερίων που εξάγονται από τους κινητήρες των αεροσκαφών.

Είναι ορατά μόνον τις ημέρες όπου ο ουρανός είναι καθαρός.

:wait2:

Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ...

... αλλά μικρή νόμιζα πως το "Μάρθα Βούρτση" ήταν το καλλιτεχνικό της "Μάρθας Κλάψα".... :o :O:O

schizo είπε:
Σούπερ-ρετρό άγχος μητέρας που συμβουλεύει το βλαστάρι της πριν από έξοδο:

θα προσθέση και την πανάρχαια ανησυχία της Ελληνίδας Μάνας-Κουράγιο:

Πρόσεξε μην σε δαγκώσει/αγγίξει κανένας σκύλος και αρρωστήσεις και πεθάνεις!!

Zippo είπε:
θα προσθέση και την πανάρχαια ανησυχία της Ελληνίδας Μάνας-Κουράγιο:
Πρόσεξε μην σε δαγκώσει/αγγίξει κανένας σκύλος και αρρωστήσεις και πεθάνεις!!
Χαχαχα! Αυτό ποτέ δεν ήταν το άγχος των δικών μου. Ήξεραν πως δεν έχουν καμιά ελπίδα να με κρατήσουν μακρυά από ζωάκι, μέχρι και σαλιγκάρια τους είχα φέρει για κατοικίδια!! Αυτό από το οποίο προσπαθούσαν να μου μάθουν (και δεν τα κατάφεραν) είναι να μην τη λέω άσχημα σε τέτοιας προκατοχικής αντίληψης άτομα.

Πάντως για το προηγούμενο, με το να σου ρίξουν κάτι στο ποτό, υπάρχει αυτό το πρόβλημα και δεν είναι καθόλου αστείο θέμα. Προσωπικά όταν βγαίνω, αν χάσω απ΄τα μάτια μου το ποτό μου, παύω και να το πίνω. Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε!!

Μεγάλη και άσχημη ρετρό πεποίθηση είναι το ότι πρέπει να γράφεις με το δεξί!

QueenofHearts είπε:
Προσωπικά όταν βγαίνω, αν χάσω απ΄τα μάτια μου το ποτό μου, παύω και να το πίνω. Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε!!
Κ'εγω το ιδιο Queen :precry:

Γιατι να ειναι ρετρο αυτο? Εχω ακουσει διαφορα που εχουν συμβει. Φυσικα δεν ξερω αν ειναι αληθεια, αλλα "better be safe than sorry" ;)

Να σας πω κι εγώ κάτι;

Συμφωνώ για την προσοχή που πρέπει να επιδεινύουμε...

Τη φράση την έβαλα για να υποδείξω τη ρετρό, κατά την άποψή μου, αντίληψη ότι κάποιοι χρησιμοποιούσαν αυτόν τον τρόπο για να σε κάνουν ναρκομανή άθελά σου.

Μία άλλη τώρα πεπεοίθηση που σιγά σιγά χάνεται είναι η λογική του σαλονιού με τη μορφή της "σάλας" που άνηγε μόνο 2-3 φορές το χρόνο στις γιορτές... Σήμερα, είτε λόγω χώρου είτε νοοτροπίας, νομίζω ότι θέλουμε τους χώρους των σπιτιών μας πιο χρηστικούς, να τους ζούμε όσο το δυνατόν πιο πολύ...

Κάποτε κυριαρχούσε η άποψη πως η μόρφωση και η παιδεία κάνουν τους ανθρώπους καλύτερους και βελτιώνει την κοινωνική τους συμπεριφορά.

Φευ...

Αυτό που αποδείχθηκε σήμερα είναι, πως το μόνο που κάνει τον άνθρωπο καλύτερο και τον διορθώνει (βάσει της οικονομικότητας της μεθόδου), είναι η θανάτωσή του.

Alucard είπε:
Αυτό που αποδείχθηκε σήμερα είναι, πως το μόνο που κάνει τον άνθρωπο καλύτερο και τον διορθώνει (βάσει της οικονομικότητας της μεθόδου), είναι η θανάτωσή του.
Χμμμμ,πολύ ακραία τοποθέτηση θα έλεγα...

Διαφωνώ.Άν ο άνρωπος ήθελε να αλλάξει,θα άλλαζε,απλά δε θέλει...

Anyway,θα βγούμε way off-topic αν συνεχίσουμε τη συζήτηση αυτή,οπότε το αφήνω εδώ...

Ρε παιδια συγνωμη, ημουν ο μονος που ειχα διαβασει σε εγκυρα περιοδικα οτι το 92 θα αρχιζε ο τριτος παγκοσμιο πολεμος απο τον Σανταμ και το 2000 θα ηταν το τελος του κοσμου; :D

Πίσω
Μπλουζα