Retro πεποιθήσεις

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σαπίλα όπως το λες. Αλλά πως διορθώνεται αυτό το bug?

Υ.Γ Στο έχω ξαναπεί αλλά αφού είσαι τόσο καλό παιδί γιατί σε έχει κερδίσει η dark side of the force?

Δεν διορθωνεται!

Παντα μου αρεσε το κοκκινo φωτοσπαθο :D

Αυτό το "δε διορθώνεται" με πληγωσε περισσότερο και από το lightsaber σου. Είμαι της γνώμης ότι ο καθένας μας αν προσπαθήσει όλο και κάτι θα γίνει άλλωστε είμαστε η γενιά του Internet.

Εγω πλεον δεν πιστευω οτι μπορει να διορθωθει κατι...

Δεν εχω καν clue για εστω εναν τροπο βελτιωσης του "κλιματος"

Θα κρεμαμε δημοσιους υπαληλους ALA Ροβεσπιερος στο Συνταγμα,θα αφησουμε τα παιδια μας ανευ πτυχιου,θα φτιαξουμε μια φαρμα ο καθενας και θα εκτρεφουμε γαλοπουλες,θα κανουμε πραξικοπημα?

Απο τη στιγμη που υπαρχει βιοπορισμος και εξαρτωμενα μελη, @ρχιδι@ χ@ρτοπολεμος φιλτατε...

που ειναι ο Pooky οταν τον χρειαζομαι? :D :D :D

Wally είπε:
που ειναι ο Pooky οταν τον χρειαζομαι? :D :D :D
Μάλλον γεμίζει το M-16, δένει την θήκη με το μαχαίρι στο πόδι του

και σφίγγει μια κορδέλα στο μέτωπό του !

:biglaugh:

Θα σχολιάσω μερικά προηγούμενα posts:

[Σημειώνω ότι έχω δουλέψει 4.5 χρόνια στον Ιδιωτικό τομέα (σε Α.Ε) και εδώ και 2.5 χρόνια είμαι -προνομιούχος ?- Δημόσιος Υπάλληλος]

1. Αναφορικά με τα ΑΕΙ Πληροφορικής... ΚΑΛΑ κάνουν και θέλουν να μπούν οι 18αρηδες σήμερα, γιατί υπάρχουν ΚΕΝΕΣ οργανικές θέσεις Πληροφορικής ΑΕΙ παντού στο Δημόσιο και μπορούν να βολευτούν.. [Αποτελεί για μένα σήμερα το καλύτερο πτυχίο για διορισμό και έπειτα στα ΤΕΙ Νοσηλευτικής -όπου και εκεί θα διοριστούν ΟΛΟΙ] :rolleyes:

2. Πτυχίο ΑΕΙ δεν ζητάει κανείς βρωμοεργοδότης (εκτός και αν εκ νόμου προκύπτει αυτή η απαίτηση...) Κανείς δεν θέλει να κοστίζεις περισσότερο, αντιθέτως σου αναθέτει και 100+ δουλειές που δεν αντιστοιχούν στα προσόντα σου ή που νομίζει αυτός πως πρέπει να κατέχεις άριστα, ώστε να βολεύεται αυτός...! Α, και οι περισσότεροι κοιτάνε να σου κλέψουν λεφτά και εργ. δικαιώματα πάση θυσία από παντού...:mad:

3. Το Δημόσιο, ζητάει μέσω ΑΣΕΠ νέους επιστήμονες με προυπηρεσία και ξένες γλώσσες... Όλα καλά !! ΑΛΛΑ, ενώ αναγνωρίζονται όλα αυτά με μόρια κανονικά, ΔΕΝ σου πληρώνει ΤΙΠΟΤΑ απο όλα αυτά :animangry: Έτσι κάλλιστα μπορεί να έχεις τρια πτυχία ξένων γλωσσών με άριστα και να μην παίρνεις τίποτα επιπλέον, όπως επίσης να διοριστείς στα 40 (όριο ηλικίας διορισμού πλέον δεν υπάρχει!) να έχεις δουλέψει 15 χρόνια στον Ιδιωτικό τομέα (ή ως ελ. επαγγελματίας -εκτός και αν είσαι τεμπέλης) και να πληρώνεσαι σαν να είσαι νέος υπάλληλος (με βασικό μισθό και με όλες τις τριετίες σου να έχουν πάει στράφι). Κατά τα άλλα, περιμένουν όλοι οι έμπειροι επιστήμονες να συμμετέχουν στους 'διαγωνισμούς' τους...

4. Δυστυχώς, καλά κάνουν τα παιδιά το ξαναλέω, διότι ΔΕΝ υπάρχει σοβαρός Ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα ! Μεγάλες σοβαρές εταιρίες -κακά τα ψέματα- ΔΕΝ υπάρχουν, όπου να μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί την καριέρα του.. Αυτές που υπάρχουν (οι μεγάλες.. εταιρίες) απλώς είναι διαπλεκόμενοι και παίρνουν δουλειές & προμήθειες του Δημοσίου.. Μη ξεχνάμε ότι ο Δημόσιος τομέας είναι η μισή και πλέον Οικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα... Βάλτε και τράπεζες, πετρέλαια, τηλεπικοινωνίες, κατασκευές, φαρμακοβιομηχανίες, κάποιες λίγες μεγάλες βιομηχανίες και τζόγο που αν και ανήκουν στον Ιδιωτικό τομέα, πάλι με το Δημόσιο δουλεύουν κατά πλειοψηφία, τότε τί μένει?? :moutza:

Ο καθηγητης Πανεπιστημιου ειναι ο μονος εργαζομενος που οταν κανει απεργια πληρωνεται κανονικα,που δικαιουται καθε εξαμηνο καινουργιο εξοπλισμο (PC για το γιοκα του δηλαδη),γυρναει ολο το κοσμο τζαμπα (και καλα "συνεδρια"), δεν κανει τη δουλεια του αλλα βαζει τα γλυφτρονια του να παραδιδουν-διορθωνουν κτλ και δεν παιρνει ποτε καποια θεση στα προβληματα της κοινωνιας που μπορει να αγριεψουν τους "γνωστους-αγνωστους" και μπορει να του στοιχισει γρατζουνια στο αυτοκινητο του....
total respect :headbang:

[sorry για το μέγεθος του post]

Φιλε fgbrain συμφωνω οτι ο ΑΡΧΙΚΟΣ μισθος δεν ειναι υψηλος αλλα οταν:

1)μπαινουν τα επιδοματα (οθονης,βροχης,συννεφιας,ομορφοπαιδου,νικης του ΠΑΟ στο κυπελο,ακροδακτυλων κτλ :D )

2)σου εγγυαται μονιμοτητα,εφαπαξ,συνταξη (εκτος αν σκοτωσεις κανα δυο συναδελφους κατα την ωρα εργασιας)

μου φαινεται ΟΚ...

Και μιας και λεμε για πληροφορικαριους.

Μπορεις να μου πεις ΕΝΑ μεγαλο μηχανογραφικο εργο που ανελαβε εξ'ολοκληρου μια αμιγως Δημοσια εταιρεια???

Επειδη εχω μπλεχτει με αυτα και ξερω οτι δινονται σε ιδιωτικες εταιρειες ειναι ασφαλες να υποθεσω οτι οι δημοσιοι πληροφορικαριοι ξυνονται?(αθελα τους αφου δεν υπαρχει κατι να κανουν...)

Aντε να κανουμε και μια σοβαρη κουβεντα εδω μεσα... :P

Κύριοι εδώ είμαι.

Λοιπόν να αναφέρω δύο συλλογισμούς μου, όχι δεν θα τα χώσω είμαι cool, άλλωστε για μένα το θέμα δουλειά = δουλεία και το έχω αναφέρει και πριν.

Καριέρα = λέξη τραβεστί. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Στο όνομα της "καριέρας" θα βρείτε ένα σωρό ηλίθιους να χάνουν τη ζωή τους για να υπηρετούν σαν σκλάβοι ένα αφεντικό που όταν θα μεγαλώσουν λίγο και θα θέλουν κάτι παραπάνω θα τους πετάξει στο δρόμο.

Wally, τι είπες αγόρι μου, στα 55 να γράφεις κώδικα; Στα 45 σου δεν θα μπορείς καλά καλά να βλέπεις στην οθόνη, λες να μπορείς να γράφεις και κώδικα; Άσε που μέχρι τα 45 οι μισοί και βάλε από μας θα έχουμε πάει από όγκο στον εγγέφαλο από τα κωλοκινητά που οι εκάστοτε καταστάσεις και επαγγελματικές "υποχρεώσεις" μας έχουν επιβάλει.

Shock γιατί να πέσεις στην παγίδα; Τουλάχιστον τα δικά μου παιδιά, ΑΝ ΠΟΤΕ αποκτήσω που κατά πάσα πιθανότητα δεν το βλέπω, αν τα δω με βιβλίο στο χέρι θα τους τα κόψω τα χεράκια. Θα τους δώσω κονσόλες, πισιά, φορητές παιχνιδομηχανές και θα τους πω "παίχτε όσο θέλετε" μη τα δω να διαβάζουν θα τα πνίξω. Θα τους δώσω να ακολουθήσουν το δρόμο που λέει άνοιξε καφετέρια, κωλόμπαρο, γίνε ταξιτζής και για να μάθεις στο τελευταίο το ταξάκι θα τους το πάρω εγώ για να μου βγει το απωθημένο τόσα χρόνια.

Άλλωστε για ποιό λόγο να διαβάσουν και να πάνε πανεπιστήμιο; Για να μπούνε και αυτά σε ουρά για το ταμείο ανεργίας αλλά και για να γίνουν και αυτά υποψήφια προς ξεζουμισμα από το κάθε αφεντικό; ΠΟΤΕ.

Παιδιά σας καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά καταλαβαίνω πώς είναι αργά να αλλάξετε δρόμο. Εγώ πάντως πίσω δεν γυρίζω.

Προτιμώ να πεθάνω της πείνας, παρά να γίνω ξανά ένα ρομποτάκι που για βασικό μισθό θα μου φορέσουν το λουρί του σκλάβου στο λαιμό και θα δουλεύω 24άωρα για να παίρνουν τα παιδιά των αφεντικών Πώρσαι και Τζοιπ.

Καλύτερα να ζήσεις μια μέρα σαν αετός και να πετάς στον ουρανό, παρά 100 χρόνια σαν τυφλοπόντικας και να σέρνεσαι κάτω από τη γη.

pooky είπε:
Καλύτερα να ζήσεις μια μέρα σαν αετός και να πετάς στον ουρανό, παρά 100 χρόνια σαν τυφλοπόντικας και να σέρνεσαι κάτω από τη γη.
Να σου πω αετέ τι θα φας σήμερα; Γιατί το ψυγείο είναι άδειο, το χρηματιστήριο δεν τραβάει και σε λίγο τα χρήματα με την αναβάθμιση θα είναι xrhmata = xrhmata - kostosPC

Ωραία όλα αυτά βρε Γιώργο και τα λες αρκετά συχνά αλλά παρόλα αυτά δε με έπεισες. Αν ακολουθούσανε όλοι την λογική σου, θα είμασταν μια χώρα χωρίς εργαζόμενους, χωρίς σχολεία, γιατί παιδιά γιοκ, με πολλά ταξί πάντως και καφετέρειες. Δε θέλω να σκίσω ΚΑΙ αυτό το thread αλλά τη λογική σου δε μπορώ να την καταλάβω γιατί δεν έχει συνέχεια και δεν λαμβάνει υπόψη της την οικονομική κατάσταση της πλειοψηφίας του πληθυσμού. Αυτό που κάνεις εσύ μπορεί να το κάνει μόνο κάποιος που έχει ήδη χρήματα και θέλει να ακολουθήσει εργένικη ζωή. Τώρα τα γνωστά για δόσεις και τράπεζες δε μου λένε τίποτα. Πάλι χρειάζεται χρήματα για να ζήσεις, να κάνεις οικογένεια, να μεγαλώσεις παιδιά, να κάνεις όνειρα και σχέδια. Ας μην πιάνουμε την ΜΙΑ περίπτωση ας δούμε συνολικά την κατάσταση.

ΑΝΕΥ παρεξηγήσεως και φιλικά πάντα :thumb:

Wally είπε:
Ειναι επισης αξιοπεριεργο που τα 3/4 των Ελληνων πτυχιουχων εχουν Master.

pooky είπε:
Άλλωστε για ποιό λόγο να διαβάσουν και να πάνε πανεπιστήμιο; Για να μπούνε και αυτά σε ουρά για το ταμείο ανεργίας αλλά και για να γίνουν και αυτά υποψήφια προς ξεζουμισμα από το κάθε αφεντικό; ΠΟΤΕ.
Θα ήθελα να σημειώσω εδώ πως δε σπουδάζει κανείς μόνο για να βρει μια "καλή" δουλειά, για να έχει λεφτά κλπ, αλλά για να ανοίξουν τα μάτια και το πνεύμα του, να αντιλαμβάνεται ορισμένα πράγματα και να προοδεύει σαν άνθρωπος.

Θα ήταν ευχής έργο για κάθε κράτος αν όλοι οι πολίτες σπούδαζαν και αποκτούσαν σωστή παιδεία.

Δεν είναι πρόβλημα λοιπόν που σπουδάζουν όλοι οι Έλληνες, αλλά η δομή του κράτους που δεν επιτρέπει σε όσους θέλουν, να τις αξιοποιήσουν σωστά και ανθρώπινα επαγγελματικά.

Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τον pooky.

Καλύτερα να παραμένεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ και να παίρνεις μέτρια χρήματα,

παρά να παίρνεις "πολλά" χρήματα και να είσαι σκλάβος της δουλειάς.

Εξαιρέσεις βέβαια, σίγουρα υπάρχουν.

Επίσης, αυτή είναι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου γνώμη,

άρα σίγουρα εντελώς υποκειμενική.

Προσπαθώ να μην δουλεύω "υπερωρίες".

Καλύτερα να δουλεύθω σαν άνθρωπος και να πάρω αύξηση (π.χ.) 10% ,

παρά να ξημερώνομαι στο γραφείο για να πάρω 12% !

Όπως και νάχει, συνήθως αυτό το "κάτι παραπάνω",

δεν αξίζει τον κόπο.

10%? Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Και αυτό είναι το λίγο;

Και μιας και λεμε για πληροφορικαριους.Μπορεις να μου πεις ΕΝΑ μεγαλο μηχανογραφικο εργο που ανελαβε εξ'ολοκληρου μια αμιγως Δημοσια εταιρεια???

Επειδη εχω μπλεχτει με αυτα και ξερω οτι δινονται σε ιδιωτικες εταιρειες ειναι ασφαλες να υποθεσω οτι οι δημοσιοι πληροφορικαριοι ξυνονται?(αθελα τους αφου δεν υπαρχει κατι να κανουν...)
Παιδιά πρέπει να καταλάβουμε κάτι.. το Δημόσιο είμαστε ΟΛΟΙ εμείς και τα τρισέγγονά μας μαζί, που θα το πληρώνουμε συνέχεια

Καμία κυβέρνηση -το πιστεύω πλέον ακράδαντα- :karamanlis: :papandreou: ΔΕΝ πρόκειται να το νοικοκυρέψει. Έχουν 'δεχτεί' και καλά ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!! Και καταφεύγουν στο ξεπούλημα σιγά σιγά...

Το χάλι στη Δημόσια Διοίκηση βολεύει όλα τα κομματόσκυλα και τους ημετέρους που παίρνουν χρυσά φιλετάκια - δουλειές του Δημοσίου. Επίσης, το χάος και το μπάχαλο βολεύει ιδιαιτέρως τη συγκάλυψη όλων των ειδών των βρομοδουλειών που λαμβάνουν χώρα :whothehell: Απο που να αρχίσει κάποιος και που να τελειώσει !!

Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που παλεύουμε -δίνουμε μάχη- για τα αυτονόητα :animangry:

εχεις απολυτο δικιο... :(

Θυμάμαι ότι όταν ήμουν μικρός, μου είχε δημιουργηθεi μια συγκεκριμένη πεποίθηση για τη χώρα μας.

Πίστευα ότι ναι μεν δεν τα πάμε καλά σε επίπεδο τεχνολογίας, βιομηχανίας κλπ,

αλλά τουλάχιστον σε ότι αφορούσε γεωργία, αγροτιά κλπ,

είμασταν παράδεισος !

Νόμιζα ότι η χώρα μας βγάζει τα καλύτερα φρούτα, όσπρια, ξηρούς καρπούς, λαχανικά κλπ, και μάλιστα σε τρελές ποσότητες.

Είχα την εντύπωση ότι κάναμε εξαγωγές παντού και ότι ήταν περιζήτητα.

Μεγαλώνοντας φυσικά, αυτή η πεποίθησή μου κλονίστηκε.

Μέχρι που άκουσα χτες στο ραδιόφωνο ότι εισάγουμε απίστευτες ποσότητες από το εξωτερικό. Φράουλες, πορτκάλια, πατάτες κλπ.

Μέχρι και ... κινέζικο φυστίκι "Αιγίνης" εισάγουμε ! :eek:

Wally είπε:
Η σαπιλα ξεκινα απο τα Πανεπιστημια...
και καταλήγει στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών που εξυπηρετούν τους πελάτες τους..

fgbrain είπε:
Καμία κυβέρνηση -το πιστεύω πλέον ακράδαντα- :karamanlis: :papandreou: ΔΕΝ πρόκειται να το νοικοκυρέψει. Έχουν 'δεχτεί' και καλά ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!! Και καταφεύγουν στο ξεπούλημα σιγά σιγά...
να το νοικοκυρέψει;! αυτοί το συντηρούν και υπάρχει συγκεκριμένη στόχευση.. ο λαός μένει εγκλωβισμένος έχοντας την ανάγκη τους (των πολιτικών τους γραφείων) κι αυτοί είναι εναλλάξ πάντοτε στην εξουσία..

exetlaios είπε:
Θυμάμαι ότι όταν ήμουν μικρός, μου είχε δημιουργηθεi μια συγκεκριμένη πεποίθηση για τη χώρα μας.
Πίστευα ότι ναι μεν δεν τα πάμε καλά σε επίπεδο τεχνολογίας, βιομηχανίας κλπ,

αλλά τουλάχιστον σε ότι αφορούσε γεωργία, αγροτιά κλπ,

είμασταν παράδεισος !

Νόμιζα ότι η χώρα μας βγάζει τα καλύτερα φρούτα, όσπρια, ξηρούς καρπούς, λαχανικά κλπ, και μάλιστα σε τρελές ποσότητες.

Είχα την εντύπωση ότι κάναμε εξαγωγές παντού και ότι ήταν περιζήτητα.

Μεγαλώνοντας φυσικά, αυτή η πεποίθησή μου κλονίστηκε.
φταίνε εκείνοι οι σχολικοί Άτλαντες της Ελλάδος όπου στο γεωγραφικό τοπίο υπήρχαν διάσπαρτες εικονίτσες τι παράγει η κάθε περιοχή.. αχ! μια απάτη κι αυτά κι ο Άι Βασίλης..

Η πρώτη σελίδα του thread έχει πολύ πλάκα!

pooky είπε:
Τουλάχιστον τα δικά μου παιδιά, ΑΝ ΠΟΤΕ αποκτήσω που κατά πάσα πιθανότητα δεν το βλέπω, αν τα δω με βιβλίο στο χέρι θα τους τα κόψω τα χεράκια. Θα τους δώσω κονσόλες, πισιά, φορητές παιχνιδομηχανές και θα τους πω "παίχτε όσο θέλετε" μη τα δω να διαβάζουν θα τα πνίξω.
Άκουσέ με: να κάνεις!

Το δεύτερο κομμάτι αυτού που είπες, ελπίζω να μην το κάνεις. Άλλωστε θα σου τη φέρουν, διαβάζοντας ebooks.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για την υπόλοιπη συζήτηση, έχω να πω τα εξής:

Δουλεύω στη μηχανογράφηση μικρομεσαίας τράπεζας εδώ και 11 χρόνια. Όταν ήρθα, ήμουν ο πιο μικρός σε ηλικία - και ακόμα είμαι, οριακά.

Έχω δουλέψει σε 3 ορόφους, σε διαφορετικές θέσεις. Για λίγα χρόνια δούλεψα ως χειριστής, γιατί το επέλεξα, μου άρεσε η δουλειά και το κλίμα, ήθελα να βοηθήσω εκεί και δεν είχα πρόβλημα να κάνω βάρδιες.

Έχω δουλέψει πολλές φορές μέχρι τα χαράματα, μέχρι να έρθει η πρωϊνή βάρδια δηλαδή, αλλά από τις 2 το μεσημέρι. Έχω βγάλει άπειρες φορές δουλειά 3-4 ημερών στη βάρδια μου. Έχω φτιάξει προγράμματα στο σπίτι μου για την τράπεζα, ύστερα από πολλά ξενύχτια, από μόνος μου.

Εκτός από τα παραπάνω δεδομένα, υπάρχουν και τα εξής:

Για να καταφέρω να απαγκιστρωθώ από τη φρικτή (όπως κατάντησε κάποια στιγμή) δουλειά του χειριστή, χρειάστηκα κάνα-δυο χρόνια να το ζητάω (όταν μου είχαν υποσχεθεί ότι θα πάω σε όποιο τμήμα θέλω, όποτε θέλω και φυσικά έχοντας σύμβαση για κανονικό ωράριο) και έγινε μόνο όταν ζήτησα επίσημα να φύγω τελείως από τη μηχανογράφηση και να ξεκινήσω από το μηδέν σε κάταστημα! Σημείωση: Αν έφευγα τότε, θα έχανα το μηχανογραφικό επίδομα, και θα μειωνόταν ο μισθός μου κατά 200+ ευρώ. Το επίδομα αυτό κατοχυρώνεται για πάντα όταν έχεις δουλέψει πάνω από 8 χρόνια νομίζω. Θα το έχανα για 4-5 μήνες.

Όταν η τράπεζα έκανε μαζικές προσλήψεις στη μηχανογράφηση, πήραν όλοι σχεδόν προωθήσεις και υπογραφές, εκτός από μια νέα κοπέλα που είχε λίγους μήνες και εμένα, επειδή μόλις είχα επιστρέψει μετά τον στρατό. Ο διευθυντής μου υποσχέθηκε ότι ήμουν ο επόμενος, απλά δε μπορούσε εκείνη τη στιγμή (έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε). Εγώ δε ζήτησα τίποτα τότε, ούτε ποτέ - άλλωστε ήταν λάθος και άδικο που πήραν όλοι οι παλιοί προαγωγές επειδή όταν θα ερχόντουσαν οι καινούργιοι και πιο ικανοί, δε θα αξίζανε να πάρουνε τίποτα ποτέ.

Δεν είναι κάτι που αποφάσισα, υποσυνείδητα όμως, από πέρυσι (όταν έκλεισα 10 χρόνια) μου έφυγε όλη η όρεξη για δουλειά. Στέρεψα...

Βέβαια δε μετανιώνω που σκίστηκα και έλιωσα στη δουλειά, που με εκμεταλλεύτηκαν οι συνάδελφοι της βάρδιας μου, που θα μπορούσα να πλούτιζα ενδεχομένως αν έκανα τόση δουλειά αλλού, που αν είχα ζητήσει εξαρχής να είμαι σε κατάστημα, θα ήμουν τουλάχιστον υποδιευθυντής.

Τα έκανα όλα αυτά και τα υπέμενα, γιατί μου άρεσε η δουλειά μου και γιατί ήθελα να δουλεύω για το καλό της εταιρίας. Και τώρα πια που δε μπορώ να αποδώσω, λυπάμαι για την τράπεζα (γιατί αυτό έχει συμβεί σε αρκετούς άλλους, κατά καιρούς).

Πρόσφατα βέβαια είδα ότι δεν έχω όρεξη για δουλειά στο γραφείο μου μόνο, και όχι στο Compuwise και τη Retromarket.

καλυτερα να σπουδαζεις αυτο που αγαπας και ας σε πουλησει

το μελλον δε μπορεις να το προβλεψεις κατα τα αλλα οποιος ηθελε ας πηγαινε στο χαροκοπειο να διοριζοταν και με τη μια

τα παιδια πρεπει να εχουν οσο πιο δυνατον αντικειμενικη και σφαιρικη πληροφορηση και ας τραβηξουν το δρομο τους,οχι εις βαρος των γονιων τους βεβαια

Επίσης θυμάμαι ότι τη δεκαετία του 80' (και όχι μόνο) υπήρχε η πεποίθηση ότι

"όποιος έμενε κοντά σε αστυνομικό μήμα ήταν πολύ τυχερός,

καθώς απολάμβανε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια".

Στις μέρες μας αυτό έχει αντιστραφεί. Αν μένεις κοντά σε αστυνομικό τμήμα, είναι πολύ πιθανό

να κινδυνέψεις από "νεαρούς" που επιτίθενται σε αυτά με ρόπαλα, βαριοπούλες και μολότωφ.

Πίσω
Μπλουζα