billy είπε:Το Sherlock είναι μήπως με ελληνικό manual?
Σου έδωσα υλικό για ψάξιμο ρε Άλεξ,τι άλλο θες ;!;Other_Reality είπε:Αχ Μάνο άχ.....Ζουλέυω τα Ecstatica, Sanitarium και το Screamer ρε θηρίο που το θυμήθηκες ...ραλλάρα !!! (κουτατα μετράνε πολύ) και γενικώς τα...κουτιά. Αυτά τα DVD case κατέστρεψαν τη χαρά του να κοιτάς τα κουτιά ρε γμτ...
Και λιγουρεύτηκα και το Kingpin που μπήκε στη λίστα !!!
Ε,ξέρεις τώρα,θα μεγαλωωωώσουν κι άλλο ένα πράγμα!Kambia είπε:Εξαιρετικές συλλογές. Έχω χαζέψει
Ευχαριστώ για την πληροφορία Μάνο !!manos426f είπε:Ναι φίλε,είναι...
keropi είπε:pitsunami αυτό το πακέτο Witcher έχω και εγώ από όταν κυκλοφόρησε! πολύ καλό!!! (χάνω πόντους όμως διότι το παιχνίδι δεν το έχω παίξει ακόμα....)
Μάλλον θα πρέπει να συλλάβει πολλούς εδώ μέσα (Και πρώτο - πρώτο εμένα ).1) Αν υπήρχε αστυνομία για το gaming, θα την είχα καλέσει να σε συλλάβει.
2) Άσε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι παίζεις, και ξεκίνα Witcher.
Βρήκα που θα σας "δώσω":Captain Kal είπε:Μάλλον θα πρέπει να συλλάβει πολλούς εδώ μέσα (Και πρώτο - πρώτο εμένα ).
billy είπε:Να ρωτήσω κάτι ακόμα: Το Sherlock είναι μήπως με ελληνικό manual?
manos426f είπε:Ναι φίλε,είναι...
Έστω και με...5+ μήνες καθυστέρηση (είχα ξεχάσει εντελώς την ερώτησή σου billy,μέχρι που σε συμμάζεμα που έκανα στη βιβλιοθήκη προχθές,"έπεσα" πάνω στο εν λόγω παιχνίδι και τη θυμήθηκα!),να πω ότι όντως είναι αλήθεια και δεν πρόκειται για ράδιο αρβύλα!billy είπε:Ευχαριστώ για την πληροφορία Μάνο !!Σε ρώτησα γιατί θελω να επιβεβαιώσω κάτι...
Παλιά, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι τα "αστέρια" που έκαναν την μετάφραση, ερμήνευσαν το "Case of the Rose Tatoo" ("υπόθεση του τατουάζ με το τριαντάφυλλο"), ως "Υπόθεση του ροζ τατουάζ" !!
Μπορείς αν σου είναι εύκολο να τσεκάρεις το manual και να μου πείς αν ισχύει, ή ήταν "ράδιο αρβύλα";