Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
τώρα τους ενδιαφέρει να βάζουν """οικολογικές""" συσκευασίες οπότε ακόμα και ένα μικρό artbook ή το soundtrack του παιχνιδιού το πληρώνεις έξτρα...divined είπε:Πράγματι σήμερα μόνο οι Collector`s edition έχουν το κάτι τι παραπάνω. Δυστυχώς, όμως και το κόστος είναι δυνάλογα μεγάλο. Τότε, με την τιμή της κανονικής έκδοσης του παιχνιδιού έπαιρνες και ένα manual της προκοπής τουλάχιστον.
Αφήστε που οι περισσότερες Collector`s edition πλέον έχουν μέσα μόνο digital items.Πράγματι σήμερα μόνο οι Collector`s edition έχουν το κάτι τι παραπάνω. Δυστυχώς, όμως και το κόστος είναι δυνάλογα μεγάλο. Τότε, με την τιμή της κανονικής έκδοσης του παιχνιδιού έπαιρνες και ένα manual της προκοπής τουλάχιστον.
και μιλάμε για βαρβάτα manual, του neverwinters night π.χ. έχει 220 σελίδες και μαζί υφασμάτινο χάρτη!αυτά πλέον τα βάζουν μόνο σε collectors edition μαζί με κανα άλλο μαραφέτι της πλάκας και σου ζητάνε τα μαλλιά της κεφαλής σου!Και μετά σου λέει για πειρατεία, σιγά μην σκάσω 50 ευρώ για να πάρω μία πλαστικούρα της πλάκας ενώ το παιχνίδι το βρίσκεις παντού, δεν [edit] λέω εγώ.Ajax87 είπε:τι ωραια που ηταν καποτε τα παιχνιδια με τα κουτια τους , με τους χαρτες τους.. και τα λοιπα.. Τωρα σου πετανε ενα dvd case με ενα manual και πολλες φορες πρεπει να κατεβασεις το παιχνιδι απο το ιντερνετ. δηλαδη δεν υπαρχει καν μεσα στην θηκη....
Καλώς σας βρήκα! Χθες είδα το post - ήδη 8 ετών! - του Pitsunami με το κουτι του King's Quest 2 και, αφού συνήλθα, είπα να δείξω κ εγώ κάποια από τα αποκτήματά μου. Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω και τα υπόλοιπα, εξάλλουν δεν είναι και πάρα πολλά...billy είπε:Πολύ ωραίος ο Τάνταλος (καλωσήρθες και πάλι, btw !!), και με μεγάλη χαρά βλέπω άλλη μία αναβίωση του "ιστορικού" αυτού thread.![]()
Τάνταλε, υπέροχα τα δύο Discworld (με τον χιουμοριστικό και "πλούσιο" κόσμο τους) καθώς και το Might & Magic 7, ενώ εξαιρετικό είναι και το πασίγνωστο Last Express.![]()
Παρατηρώ ότι διαθέτεις και το Larry II, αλλά και το King's Quest IV (το παιχνίδι που εισήγαγε αρκετούς pc users στον κόσμο των καρτών ήχου).
To highlight βέβαια είναι το αγαπημένο σου King's Quest III, το οποίο βλέπω να συνοδεύεται και απο δύο "πιξελιασμένες" retro-3D φιγούρες των Manannan & Gwydion oι οποίες είναι "όλα τα λεφτά" !!![]()
Δε νομίζω πως είναι υπερβολή το ότι τα παιχνίδια γνωστών εταιρειών είχαν πλούσιο περιεχόμενο και πολύ όμορφη συσκευασία. Υπήρχαν σίγουρα οι εκδόσεις που λες, όμως για αυτές υπήρχε πάντα μια εξήγηση η οποία είχε να κάνει με τη μεταπώληση "φτηνών" επίσημων κυκλοφοριών. Για παράδειγμα, όσον αφορά κάποια adventure games του παρελθόντος, υπήρχαν οι "Slash" εκδόσεις με πολύ φτωχό και χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο στα κουτιά - όπως ακριβώς το περιέγραψες. Αυτές οι εκδόσεις προφανώς είχαν χαμηλή τιμή αγοράς και πιθανόν να αγοράζονταν "με το κιλό" από διάφορους, οι οποίοι μετά τα πουλούσαν σε τιμή ανάλογη με αυτή της "πλούσιας" έκδοσης.... Στο Ebay υπάρχουν άφθονα τέτοια παραδείγματα.michpan είπε:Ενταξει νομίζω ότι είστε λίγο υπερβολικοί. [....] Κι επειδή αναφέρατε τα παιχνίδια για CPC, θυμάμαι ότι είχα αγοράσει αρκετά τότε, και τα περισσότερα κουτιά ήταν απαράδεκτα. Μία δισκέτα κι ένα manual μονόχρωμο (σαν φωτοτυπία) είχαν μέσα τα περισσότερα. Πολύ λίγα είχαν κάτι παραπάνω..