Retro Gaming μπλουζάκια [ομαδική για RetroManiaX;]

Το "παλιό" GRM είχε μπλε ανοιχτό χρώμα στο φόρουμ και όχι κόκκινο. Το forum ξεκίνησε αρχές 2006, εγώ γράφτηκα στις 14 Ιουνίου (κλασσικά.... ) του 2006 και είμαστε 50 νοματαίοι!!!!!

Μου αρέσει το παρών logo, αλλά σε μπλε ανοιχτό!!!!!!!

Ρε Undivined τι αριστουργήματα είναι αυτά; Άστο το Morradin, αυτό θα το χτυπήσω tatoo την Άνοιξη τελικά. Επιλέγω και σου στέλνω mail!!!!!!
 
Αρχικά ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους.

Θα με δείτε και από κοντά την άλλη Παρασκευή. Ξαναφέρνω στο φως λοιπόν το συγκεκριμένο thread, δεδομένου ότι αν τελικά κάποιοι θέλουν ομαδική παραγγελία για GRM μπλουζάκια (ή οτιδήποτε άλλο) υπάρχει ελάχιστος χρόνος - ως καθόλου ίσως, μιας και οι μπλούζες τυπώνονται μόνο Τρ και Πεμ, και επειδή Θεοφάνια είναι κλειστό το μαγαζί, μένει μόνο η Τρίτη που έρχεται.
 
To νεο RetroManiaX logo σε vector μορφη (eps) ΕΔΩ
 
Οκ. Θα ανεβάσω δείγματα αργότερα σε άσπρο και μαύρο.
 
+1 στα GRM μπλουζάκια. Ενδιαφέρομαι κι εγώ!
 
Uninvited οσοι θελουμε GRM tshirt σου στελνουμε PM με χρωμα και μεγεθος ή ειναι συγκεκριμενα?
 
Τα διαθέσιμα χρώματα είναι μαύρο και άσπρο. Μεγέθη S-XXL, αντρικά μόνο (δυστυχώς κόψαμε τα γυναικεία επειδή υπήρχαν προβλήματα με τις παραγγελίες και τα μεγέθη). Μόλις κάνω post τα δείγματα θα δούμε πως θα κανονίσουμε τις παραγγελίες, πιθανόν με PM.
 
Περιμένεις και από μένα Uninvited. Αλλά μια και δεν θα είμαι στη πίτα θα δούμε πως θα περάσω από κάπου να το παραλάβω. Το πολύ - πολύ να αγγαρέψω κανένα αλάνι από τη παρέα.
 
Αν κάποιος δεν είναι να έρθει αλλά θέλει να κάνει παραγγελία και να την δώσω σε κάποιον από αυτούς που έρχονται κανένα πρόβλημα. Αυτό για τις μαζεμένες. Για μετά την πίτα φυσικά μπορούν να γίνουν άλλες, μεμονωμένες παραγγελίες.
 
Α, όμορφα. Πολύ καλά.
 
Δείγμα του GRM μπλουζακίου, σε μαύρο και άσπρο:

35jb594.jpg


Αρχικά, όποιος θέλει μπλουζάκι για τη συνάντηση της Παρασκευής (είτε ο ίδιος είτε παραγγελία να την παραλάβει άλλος) μπορεί να κάνει post εδώ, χρώμα και μέγεθος, και θα κάνω edit το εδώ post με λίστα. Αυτές οι παραγγελίες πρέπει να γίνουν μέχρι 2-3 το μεσημέρι της Τρίτης.

Άλλες παραγγελίες, για εκτός συνάντησης, με pm, χωρίς φυσικά όριο μέχρι Τρίτη.

Μπλούζες για την πίτα:

----------------------

circleag - L

Saulot - XL
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα ήθελα το μαύρο, αλλά προτιμώ να σε συναντήσω μετά τη πίτα, μια και πάλι θα πρέπει να συναντήσω αυτόν που θα το πάρει και δεν θέλω να αγγαρέψω κανένα.

Large μαύρο για μένα, να το έχω έτοιμο και για την εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη που πάει Φεβρουάριο όπως δείχνουν όλα.
 
1 Large *για μενα και ενα XL για τον saulot και τα 2 μαυρα!!!

Για να τα φορέσουμε την Παρασκευή.
 
@pooky: Να υποθέσω ότι δεν θα είσαι εκεί δηλ. Οπότε οκ, μιλάμε με pm για τα υπόλοιπα. Θα σου στείλω όταν η μπλούζα είναι έτοιμη (μες στη βδομάδα).

@circleag: Δηλ θα φορεθούν οι μπλούζες επιτόπου? Γενικά προτείνουμε να πλένεται η μπλούζα μία φορά, λόγω των φρέσκων χρωμάτων, αλλά μάλλον δεν θα ενδιαφερθεί κανείς για τέτοιες λεπτομέρειες μου φαίνεται..!
 
OK man. Φεύγω ΣΚ και δεν θα παρευρεθω μια και δεν γίνεται να αλλάξει με τιποτε.

Πες μου οταν είναι έτοιμο και μετά τη Δευτέρα έρχομαι και τα λέμε και απο κοντά.
 
Uninvited είπε:
@circleag: Δηλ θα φορεθούν οι μπλούζες επιτόπου? Γενικά προτείνουμε να πλένεται η μπλούζα μία φορά, λόγω των φρέσκων χρωμάτων, αλλά μάλλον δεν θα ενδιαφερθεί κανείς για τέτοιες λεπτομέρειες μου φαίνεται..!
Δεν θα έρθουμε και με φυλλο συκής μαν...

Αν θες, την δική μου πλύντην αν πιστευεις οτι πρέπει, γιατι ναι θα είναι για αμεση κατανάλωση!!!!
 
Η βραδιά λοιπόν θα περιλαμβάνει και pole dancing από τον Saulot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Αν βρεις μπάρα αρκετά γερη για να με αντέχει, θα είναι υπερβολικά μεγάλη για να την πιάσω...
 
Μπουγάδα δεν προσφέρει το κατάστημα, αλλά μπορώ να κάνω outsourcing στον Άλκη!
 
Τελικά το GRM μπλουζάκι δεν είχε και μεγάλη επιτυχία! :wait2:

Να υπενθυμίσω πάντως ότι σήμερα μέχρι τις 3 το μεσημέρι είναι ανοιχτές οι παραγγελίες για όσους θέλουν GRM (ή άλλα) μπλουζάκια στην πίτα.
 
Πίσω
Μπλουζα