Πολύ ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα όσο περισσότερο το βλέπω.
Τόσο πολύ που σκέφτομαι καλύτερα να μάζευα CRT monitors παρά τηλεοράσεις τόσα χρόνια.
Δεν ξέρω γιατί στο μάτι μου είναι τόσο καλό.
Μπας και παίζει κάποιο ρόλο η μεγαλύτερη ανάλυση που έχει το μόνιτορ;
Προβολή συνημμένου 272110
Δεν μπορω να διακρίνω τσ scanlines απο τις φωτογραφιες. Οποτε τι βλέπουμε, τα χρώματα?
Ε ναι φαινεται πολυ πιο ωραιο σε εσενα Ardvark.
Πολυ ωραιες crt arcade εικονες. Τι ωραια που ειναι και θα αυτα τα παιχνιδια οσα χρονια και αν περασουν τοσο στον οπτικο τομεα οσο και στον τομεα της διασκεδασης. Σαν να μην περασε ουτε μια μερα απο τα 90ς ενα πραγμα.
Nαι για αυτο το εβαλα γιατι δεν νομιζω και εγω να δειχνει τοσο χαλια σε crt pc monitor.δεν ξέρω από που βρήκε τη φωτογραφία , πάντως σε οθόνη crt ο Sonic σίγουρα δεν έχει τέτοια εικόνα σε 640x480, λες και τον πασαλειψαν με μυστρι. Δεν φαίνονται ούτε καν οι κουκκίδες της οθονης
Σωστά θυμάσαι γιατί οι οθόνες των arcades στην χώρα μας ήταν b ή και ακόμη d grade. B +grade σημαίνει πως ήταν πιο φτηνές από τις γνήσιες και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα χρώματα να είναι λίγο off και η ευκρίνεια όχι και η καλύτερη. A grade οθόνες είχαν μόνο οι γνήσιες καμπίνες όπου αυτές υπήρχαν.Kαι ενα ρετρο απογευματινο χορταστικο bubble bobble στην sony crt tv 21" με vga to rgb scart και soft15khz στην αυθεντικη αναλυση και hz.
Aυτη η aperture grille λαμψη του φωσφορου με την καθαρη κινηση δεν χορταινεται.
Χανεται η λαμψη ομως στην φωτο. Παντως τετοια καθαρα λαμπερα crt γραφικα που εχω στην τηλεοραση και γενικα σε θεμα ποιοτητας δεν θυμαμαι να ειχαν τα arcades.
Προβολή συνημμένου 272196
Σωστά θυμάσαι γιατί οι οθόνες των arcades στην χώρα μας ήταν b ή και ακόμη d grade. Grade σημαίνει πως ήταν πιο φτηνές από τις γνήσιες και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα χρώματα να είναι λίγο off και η ευκρίνεια όχι και η καλύτερη. A grade οθόνες είχαν μόνο οι γνήσιες καμπίνες όπου αυτές υπήρχαν.