RetroArch (PC)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
@Imgema Tασο ως ο ποιο ειδικος κατα την αποψη μου εδω μεσα που ασχολειται με το RetroΑrch θελω τη βοηθεια σου και το ποσταρω εδω μηπως βοηθησει και κανεναν αλλον η απαντηση γιατι παντα τα οσα γραφεις ειναι πολυ χρησιμα.Τα παιχνιδια που παιζω και ανεβαζω longplay ειναι κυριως απο παλαιοτερες κονσολες οπως για παραδειγμα το NES που ειναι η αγαπημενη μου.Αν παιξω το παιχνιδι ακριβως οπως ειναι χωρις κανενα απολυτως φιλτρο το παιχνιδι φαινεται ποιο καθαρο στα ματια μου με ποιο καθαρη και γυαλιστερη εικονα ομως δεν την παλευω ουτε 5 λεπτα να παιξω γιατι περα απο την καθαρη εικονα τα τετραγωνισμενα pixels ειναι απλα τραγικα και δεν παλευονται με τιποτα.Η μοναδικη και ποιο ευκολη λυση για μενα ειναι κλασικα να ενεργοποιησω το billinear filtering που στρωνει το θεμα με τα pixels ομως θολωνει οσο να ναι την εικονα και χανετε η καθαρη εικονα που υπαρχει χωρις κανενα φιλτρο.Αυτο λοιπον που θελω εγω ειναι ενα αποτελεσμα οσο ποιο κοντα στο original παιχνιδι η οπως το κανει το billinear filtering αλλα χωρις θολουρα και με καθαρη εικονα.Οποτε φιλε Τασο η ακομα και καποιος αλλος απο δω μεσα που θελει να συμμετεχει θελω να με πειτε καποιον η καποιους shaders η ρυθμισεις που να κανουν αυτο το πραγμα και να εχω την εικονα παλαιωτερων κονσολων οπως NES,SNES,MEGA DRIVE,MASTER SYSTEM,PC ENGINE κ.α οσο ποιο κοντα στην original εικονα ομως να ειναι και καθαρη χωρις θολουρα η το να ειναι σκοτεινες.

Πίσω
Μπλουζα