Έλα βρε, τι Μαριάνα, τι Κατερίνα!
Αφού δε με είπες "Μπάμπη", είμαι καλά!
Για να απαντήσω συνοπτικά σε αυτά που λες :
Περί RetroDB2: Τίποτα δεν εγκαταλείφθηκε. Το project δουλεύεται ακόμα από τον Αντώνη (Shock) προγραμματιστικά και μόλις χτιστεί (γιατί μιλάμε για μια εντελώς custom εφαρμογή που θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας), τότε θα ξεκινήσω κι εγώ να δουλεύω το interface. Ε, όσο να το πεις, θα είναι κάτι ολοδικό μας, που θα το έχουμε ακριβώς έτσι όπως το θέλουμε. Οπότε και η υπομονή επιβάλλεται, και ο χρόνος είναι ένα μέγεθος συγκρίσιμο, καθώς δε μπορείς να δώσεις ημερομηνία ολοκλήρωσης για κάτι που δεν έχεις ξανακάνει!
Μέχρι τότε λοιπόν, μένουμε με το Wiki portal του RetroDB.
Οπότε, έχουμε καλά νέα και κακά νέα.
Τα κακά νέα είναι ότι αν σου φαίνεται δύσχρηστο, δυστυχώς δε μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα... Θα πρέπει να συντηρήσουμε την υπάρχουσα λύση, μέχρι να γίνει (όταν γίνει) η μετάβαση.
Τα καλά νέα είμαι.... εγώ!
Μπορούμε να πιάσουμε μαζί και με τις υποδείξεις σου, να κάνω διορθώσεις που θα σου κάνουν λίγο πιο εύκολη τη ζωή!
Κάποια από τα πράγματα που αναφέρεις, τα έφτιαξα εγώ, οπότε έχω εξοικειωθεί κάπως με τις ιδιοτροπίες της βάσης και της πλατφόρμας γενικότερα.
Να προτείνω κάτι άλλο, μιας και μαζί φαίνεται να συνεργαζόμαστε καλά και να κάνουμε καλή ομάδα!
Θα μου λες ένα πράγμα τη φορά από αυτά που θες να γίνουν εδώ και θα μου λες πώς ακριβώς το θες. Έτσι ακριβώς έκανα και με τη Lass για το template που είχε ζητήσει.
Ένα πράγμα τη φορά. Θα σου δίνω υπολογιζόμενο χρόνο υλοποίησης.
Μόλις το τελειώνω, θα σου λέω ότι ολοκληρώθηκε και να το ελέγξεις για διορθώσεις.
Εφόσον μου επιβεβαιώσεις ότι είναι οκ, κλείνουμε το τρέχον case και πάμε στο επόμενο.
Αν κάτι δε γίνεται, θα στο πω κατευθείαν, ώστε να βρούμε άλλο τρόπο λύσης.
Όμως, σε παρακαλώ, ένα πράγμα τη φορά!
Μη μου δώσεις κανένα κατεβατό των 4 παραγράφων, γιατί δε θα μπορέσω να το κάνω....
Επίσης, θα δέχεσαι τις ερωτήσεις μου, όσο χαζές ή αυτονόητες κι αν σου φαίνονται! Μπορεί να έχω μια ....καλή σχέση με τον προγραμματισμό, αλλά δεν έχω σχέση ούτε με wiki portals, ούτε με κινηματογράφο!.... Οπότε υπομονή και θα απαντάς, όπως αν έπρεπε να τα εξηγήσεις σ' ένα πεντάχρονο!
Αν συμβιβάζεσαι με αυτούς τους όρους, είμαι στη διάθεσή σου.
Και φυσικά, το ίδιο ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους feeders!