Θα το κάνω εγώbernard.c είπε:Καλησπέρα παιδιά,
Ποιος θα αναλάβει να δημιουργήσει τα νέα tmplates: "Μεταγλωτισμένα" και "Παρουσιαστής";
Εγώ νομίζω ότι δεν μπορώ / δεν έχω τα δικαιώματα για να το κάνω...
Εε μη βιάζεσαι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα για τους παρουσιαστέςnasos kolias είπε:Μπράβο Shock να δω επιτέλους τους παρουσιαστές, σαν παρουσιαστές, και να χαρώ.
Το template για τα μεταγλωτισμένα θα πρέπει να περιέχει υποκατηγορίες.
Τέλεια! Να ρωτήσω: Η 2η έκδοση της RetroDB είναι μέσα στα σχέδια δηλαδή;Shock είπε:Εε μη βιάζεσαι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα για τους παρουσιαστές
Όταν είχαμε ξεκινήσει την RetroDB δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφτανε στο σημείο που είναι σήμερα οπότε το software που χρησιμοποίησα και οι μέθοδοι κατηγοριοποίησης έχουν όρια τα οποία και έχουμε φτάσει.
Δεν είναι τίποτα να φτιάξω άλλο ένα template με παρουσιαστές αλλά σκεφτείτε την περίπτωση που ένας παρουσιαστής είναι και παραγωγός. Όπως υπάρχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή όταν ένας ηθοποιός είναι και σκηνοθέτης σε κάποια ταινία έτσι και εδώ θα υπάρχει θέμα όταν κάποιος έχει παραπάνω από έναν ρόλο.
Το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα με την έκδοση 2 της RetroDB που δεν θα βασίζεται σε wiki και στα απλά queries που γίνονται αυτή τη στιγμή.
Παρόλα αυτά δε θέλω σε καμία περίπτωση να σταματήσω τον feedοργασμό σας οπότε μπήκε το template:host ώστε να κρατηθούν κάπου τα δεδομένα.
Η δομή του είναι παρόμοια με του template:actor.
Συμφωνώ απόλυτα με την πρότασή σου naso για να ανοιχθούν εκπομπές "Παρουσίαση προγράμματος ΕΙΡΤ", "Παρουσίαση προγράμματος ΥΕΝΕΔ" κλπ, ούτως ώστε να μπορέσουν να περαστούν και να αξιοποιηθούν όμορφα όλες οι (πολλές πλέον) πληροφορίες που έχουμε σχετικά με το θέμα.nasos kolias είπε:Είδα τη σελίδα της Νάκυς Αγάθου στη retrodb και οφείλω να πω ότι δεν μου άρεσε. Θέλει κάτι ακόμα.
Πιστεύω ότι θα πρέπει να ανοίξουμε μια σελίδα στη retrodb στις εκπομπές με τον τίτλο :
"Παρουσίαση προγράμματος" ή όπως αλλιώς μας αρέσει
για να περιληφθούν όλες οι παρουσιάστριες ΕΙΡΤ-ΕΡΤ-ΥΕΝΕΔ-ΕΡΤ2 κλπ. Μήπως δε πρέπει να ανοίξουμε μια σελίδα για κάθε κανάλι
"Παρουσίαση προγράμματος ΕΙΡΤ"
p1=Νάκυ Αγάθου, p2, p3.......
"Παρουσίαση προγράμματος ΥΕΝΕΔ" κλπ
Με αυτόν τον τρόπο όλο αυτό το υλικό που υπάρχει στο retromaniax στον τομέα παρουσιάστριες θα μπορέσει να αξιοποιηθεί στη retrodb.
Ξέρουμε, ξέρουμε!!nasos kolias είπε:Φτάνει να ξέρουμε σε ποιό κανάλι έκαναν την παρουσίαση.
Και τόσον καιρό μετά, ακόμη δεν έχουν βρεθεί πληροφορίες για να περαστεί. Και βέβαια το θέλουμε μόλις μπορέσεις!krem13 είπε:ελπίζω να μην βιαστείτε γιατί θα πρέπει να επιβεβαιωθεί η χρονική περίοδος που προβλήθηκε (εγώ πάντως δεν είμαι σίγουρος για τις ημερομηνίες) και σχετικά με το σήμα,αυτό που φωτογράφησα είναι το σήμα που είχε πάνω το τσαντάκι με τα δώρα που πήρα όταν πήγα και έπαιξα,το κανονικό της εκπομπής ήταν λίγο διαφορετικό,πάντως άμα το θέλετε μπορώ να το σκανάρω.
krem13 είπε:εγώ είμαι σίγουρος ότι έχει παίξει,δεν ξέρω σε πόσα επεισόδια αλλά τουλάχιστον μέχρι πριν 2-4
Ευχαριστώ, εκ των υστέρων έστω, και τους δυο σας για την άμεση απάντηση!mhmerotategiatipino είπε:Η Ζετα Δουκα επαιξε σε 4 επεισοδια. Αν θελετε μπορω να σας πω οταν ολοκληρωθει η σειρα αναλυτικα το καστ (αυτη ειναι και η βαση που φτιαχνω καθε σαιζον).
Έκανες πολύ καλές αλλαγές τότε, θυμάμαι! Πλέον εδώ και καιρό, δεν πρέπει να υπάρχει παρουσιαστής ως ηθοποιός. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ..!bernard.c είπε:Καλημέρα παιδιά,
Σχετικά με το νέο template Host (Παρουσιαστής), έγιναν χθες πολλές αλλαγές κατηγοριοποίησης από Actor σε Host. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να είναι και άλλοι πολλοί παρουσιαστές καταχωρημένοι σαν ηθοποιοί, που δεν πρόλαβα/κατάφερα να εντοπίσω χτες. Αν θέλετε, ρίξτε κι εσείς μια ματιά και κάντε τις αλλαγές όπου χρειάζεται.
Καλή μέρα,
B
εχει περασει ενας μηνας και ακομα δεν εχει απαντηθει αυτη η ερωτηση ελπιζω να απαντηθει συντομα γιατι εχω πληροφοριες για συναυλιες και και μια αλλη ερωτηση:jimijoop είπε:γεια σας μπορουμε να βαλουμε συναυλιες στην retrodb?