RetroDB - Πρόοδος εργασιών

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Mr Ambu γιατι δεν τα ανεβαζετε εσεις? :D

Διορθωσα πολλα (ισως και ολα) τα "ανορθογραφα" γραμμενα καναλια ωστε να εμφανιζονται σωστα στις κατηγοριες.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!

Καλημέρα σας, ξεκινάω σήμερα κι εγώ!

Καταρχάς, να δώσω ένα μεγάλο μπράβο και τις θερμές μου ευχαριστίες στον naso kolia για την εξαιρετικά σημαντική και χρονοβόρα δουλειά συγκέντρωσης, ταξινόμησης και καταγραφής όλων αυτών των πληροφοριών για τις Ελληνικές σειρές της τηλεόρασης από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα! Naso, χωρίς την καταγραφή που έκανες και που προηγήθηκε της RetroDB, δεν θα είχαμε σήμερα τίποτα! Η δουλειά που έκανες όχι απλά εμπλουτίζει τις πληροφορίες από το βιβλίο του Στάθη Βαλούκου "Οδηγός Τηλεοπτικών Σειρών 1967-1998", αλλά το συμπληρώνει κιόλας με στοιχεία από το 1998 και έπειτα!

:bow2:

Από ό,τι διάβασα στις προηγούμενες σελίδες, η συμβολή σου επίσης στην καταγραφή/μεταφορά όλων των στοιχείων από την βάση σου στην RetroDB ήταν πολύ ουσιαστική. Σε ευχαριστούμε και για αυτό!

:thanx2:

Δε μπορώ ούτε καν να διανοηθώ πόσες ώρες και επιμονή πρέπει να έχεις δαπανήσει για το έργο αυτό, το οποίο είχες την ευγενική καλοσύνη να το μοιραστείς μαζί μας μέσα από αυτές τις σελίδες, στο forum αρχικά και τώρα στην καταπληκτική αυτή βάση δεδομένων που δημιούργησαν οι άνθρωποι του site. Έδωσες σε όλους μας πρόσβαση στο έργο σου για αναφορά και εξακρίβωση στοιχείων, μελέτη και ενημέρωση. Ο λόγος που ζήτησα να αποκτήσω πρόσβαση στη βάση δεδομένων είναι να βοηθήσω όπως μπορώ στον εμπλουτισμό της με περισσότερα στοιχεία, πληροφορίες, υλικό, κτλ.

Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι το εξής: σε περίπτωση που θέλουμε να προσθέσουμε κάτι στη βάση δεδομένων (πχ Ανδροκλής και τα λιοντάρια του - μουσική: Κώστας Τουρνάς (η συγκεκριμένη προσθήκη έχει ήδη γίνει)), ή αν θέλουμε να κάνουμε κάποια διόρθωση (πχ Τρεις κι ο κούκος - κανάλι: ΕΡΤ και όχι ΕΡΤ2, ή Κραυγή των λύκων - έτος: 1981 και όχι 1982), πώς θες να σε ενημερώνουμε? Θες να περνάμε τις προσθήκες + αλλαγές που κάνουμε στη βάση σε κάποιο thread? Επίσης, αυτό που σκέφτομαι, καθώς η βάση είναι "ζωντανή", αν έχουμε κάποια απορία ή αν ψάχνουμε κάποιο στοιχείο που μας λείπει, να απευθυνόμαστε στο forum για βοήθεια - έτσι θα διαφημίζουμε και την RetroDB!

Και τώρα περνάω στην ίδια την RetroDB. Τι δουλειά απίστευτη έχετε κάνει? Και από μεριάς στησίματος και από μεριάς ενημέρωσής της! Κατ' αρχάς είναι πάρα πολύ "όμορφη", "ευχάριστη" και "τακτοποιημένη" η παρουσίαση των στοιχείων. Σου κάνει κέφι να περιηγηθείς και να ψάξεις. Καλά είπε ο φίλος nasos ότι "Σας παρέδωσα ένα κατάλογο σεμνό, νεαρό ζεν πρεμιέ και εσείς τον κάνετε σταρ του Hollywood" Είστε όντως οι "Ψινάκηδες του διαδικτύου"!! Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του site λοιπόν (Shock, Wally, AEON, και οι υπόλοιποι, συγνώμη αν παραλείπω κάποιον, δεν σας ξέρω καλά!) για την δημιουργία της RetroDB - καταρχάς για την ιδέα και μετά για την υλοποίησή της! Σε εμάς τους "πωρωμένους", μας προσφέρατε κάτι μοναδικό και καλύτερο από τη wikipedia, το οποίο καταγράφεται και θα παραμείνει για πάντα στον server για να ανατρέχουμε στο μέλλον!!

:thanx2:

Ευχαριστούμε πάλι τους ίδιους (Shock, Wally, AEON), τον naso kolia, αλλά και τους "γνωστούς ύποπτους" (βλ. manos426f, johnalepou, ChristosM, tsalk, Juanita, Aardvark, Sunset89 και Rygar :vbwave: γεια σας παιδιά!) που ανέλαβαν το "χειροκίνητο" ανέβασμα των στοιχείων στην RetroDB. Με ομαδική δουλειά, τελειώσατε σε χρόνο dt! Τον κορμό τον στήσατε, πλέον μένει μόνο ο εμπλουτισμός!

Και τώρα περνάω σε απορίες-προτάσεις σχετικά με την RetroDB:

1. Φωτογραφίες και videos

Πολύ χάρηκα που μας δώσατε την δυνατότητα να περάσουμε φωτογραφίες και videos από τις σειρές! Πάντα το οπτικό και ηχητικό υλικό δίνει άλλο τόνο σε μία βάση δεδομένων (ειδικά όταν πρόκεται για τηλεοπτικές σειρές!!) Η απορία μου είναι η εξής: τις φωτογραφίες θα τις κάνουμε upload στον server (καλώς!), αλλά τα videos με links από το youtube - γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε και videos upload στον server? Με το youtube επαφιόμαστε κάθε φορά στον αν αυτός που το "ανέβασε" δεν το "έχει κατεβάσει", αν πειράχτηκε το link κτλ. Δεν θα ήταν καλύτερα να μπορούμε να περάσουμε τα videos κατευθείαν στην βάση μας?

2. Προτάσεις για νέα πεδία στις σειρές

- προσθήκη Διάρκειας των επεισοδίων

- προσθήκη ημερομηνίας προβολής 1ου και τελευταίου επεισοδίου

- προσθήκη Παραγωγού

- διαχωρισμός μόνιμου καστ από guest stars (προσθήκη guest stars)

- προσθήκη πεδίων για trivia, όπως:

πχ (1) θεαματικότητα της σειράς ανά σεζόν (εφ' όσον είναι γνωστή),

(2) κάποιο γεγονός που συνδέθηκε με τη σειρά (πχ Φως Αυγερινού - σεισμός),

(3) πληροφορίες σχετικά με επαναλήψεις της σειράς (πότε, ποιο κανάλι),

(4) πληροφορίες σχετικά με το αν σώζεται η σειρά και ποια συγκεκριμένα επεισόδια, κα.

- προσθήκη λίστας ονομάτων επεισοδίων

Είναι εύκολη η δημιουργία τέτοιων πεδίων στη RetroDB, σκέφτεστε να το πράξετε και πότε?

3. "Το σήριαλ των σήριαλ" και "Σε χρόνο tv"

Διάβασα με μεγάλη χαρά ότι "Το Θέατρο της Δευτέρας" και "Οι 7 θανάσιμες πεθερές" θα περαστούν ξεχωριστά για να καταγραφούν όλα τα επεισόδια.

Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι οι παραπάνω 2 εκπομπές της ΕΡΤ για την ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης και των σειρών/εκπομπών της, καθώς αυτά είναι στο επίκεντρο του forum και της RetroDB, πρέπει να κατέχουν ξεχωριστή θέση και να αφιερώσουμε μεγαλύτερη ανάλυση, καθώς αυτές οι 2 εκπομπές της ΕΡΤ μπορούν συχνά να αποτελέσουν πηγές πληροφόρησης και αναφοράς. Μήπως επομένως θα πρέπει να συμπεριληφθούν και αυτές οι 2 στη λίστα μαζί με το "Θέατρο" και τις "Πεθερές", ούτως ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε το θέμα του καθενός από τα επεισόδια που γυρίστηκαν για αυτές, σε περίπτωση που κάποιος από εμάς θέλει να ανατρέξει?

4. Τηλεοπτικά κανάλια

Πολύ μου αρέσει που γκρουπάρατε όλες τις σειρές ανά κανάλι και που μπορεί κάποιος να "μπει" πχ στην ΥΕΝΕΔ ή στο MEGA και να δει συγκεντρωμένες πληροφορίες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πώς μπορούμε να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο των καναλιών με στοιχεία (κείμενα, ιστορικό, σημαντικούς "σταθμούς" στην ιστορία του κάθε καναλιού, χρονολογίες, διοικήσεις, φωτογραφίες από λογότυπα, οπτικά και ηχητικά σήματα, σήματα ειδήσεων, κτλ?) Είναι εύκολη η δημιουργία τέτοιων πεδίων στη RetroDB, σκέφτεστε να το πράξετε και πότε?

5. Διαφήμιση της RetroDB στο forum

Πιστεύω ότι η δουλειά που έχει γίνει στην RetroDB δεν έχει διαφημιστεί δεόντως στα μέλη του forum. Να φανταστείτε ότι κι εγώ, ενώ μπαίνω στο forum κάθε μέρα, είχε ξεχάσει τον τελευταίο καιρό την ύπαρξή της και μάλιστα δεν είχα μπει καν στον κόπο να δω πώς διαμορφώνεται ως χθες το βράδυ που είδα ένα μήνυμα και το θυμήθηκα (και εντυπωσιάστηκα όταν μπήκα!). Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε πρώτη φάση θα πρότεινα είναι στο: "Θέματα στο Forum : Τηλεοπτικές Σειρές" να κάνουμε Υπόμνημα/sticky το ήδη υπάρχον thread "RetroDB" του Shock (ημερομηνία 11/10) και να ξεκινήσουμε να το ενημερώνουμε τακτικά, προκειμένου να "κεντρίσουμε" το ενδιαφέρον των μελών. Διότι η υπερ-προσπάθεια που έχετε καταβάλει αξίζει προβολής!!

Αυτά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας,

Με εκτίμηση,

bernard.c

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλε bernard.c,οι προτάσεις σου είναι πολύ ενδιαφέρουσες και είμαι βέβαιος ότι θα λειφθούν άμεσα υπ' όψη απ' τα παιδιά !

Ελπίζω μάλιστα παράλληλα να είναι και όλες τους πραγματοποιήσιμες...!

Θα μου επιτρέψεις να κάνω μόνο μια μικρή,αλλά απαραίτητη,διόρθωση στα γραφόμενά σου:Πρέπει να πω ότι εγώ προσωπικά ΔΕΝ ασχολήθηκα στο θέμα στησίματος,εμφάνισης και εμπλουτισμού (μέσω templates) της RetroDB,πολύ απλά διότι δε γνωρίζω από αυτά :D

Το μόνο στο οποίο βοήθησα,είναι το "χειροκίνητο ανέβασμα των στοιχείων στην RetroDB" όπως κι εσύ είπες...

manos426f είπε:
Θα μου επιτρέψεις να κάνω μόνο μια μικρή,αλλά απαραίτητη,διόρθωση στα γραφόμενά σου:Πρέπει να πω ότι εγώ προσωπικά ΔΕΝ ασχολήθηκα στο θέμα στησίματος,εμφάνισης και εμπλουτισμού (μέσω templates) της RetroDB,πολύ απλά διότι δε γνωρίζω από αυτά :D Το μόνο στο οποίο βοήθησα,είναι το "χειροκίνητο ανέβασμα των στοιχείων στην RetroDB" όπως κι εσύ είπες...
Συγνώμη για το λάθος φίλε manos426f - προσπάθησα να καταλάβω ποιος έκανε τι διαβάζοντας τα παραπάνω posts στο thread αυτό - θα διορθώσω κατάλληλα το post μου.

Αλίμονο,δεν είσαι "υποχρεωμένος" να ξέρεις ποιος έκανε και τι στον κάθε τομέα της RetroDB...

Anyway,το "έργο" έχει σημασία πάνω απ' όλα ασφαλώς,απλά εγώ είμαι της νοοτροπίας να απονείμονται τα εύσημα στους ανθρώπους που έχουν κοπιάσει για το κάθε πεδίο του "έργου" τούτου και μόνο,εξ' ου και θεώρησα ότι δε πρέπει να αναφέρεται και το δικό μου όνομα στο συγκεκριμμένο πεδίο...

manos426f είπε:
Anyway,το "έργο" έχει σημασία πάνω απ' όλα ασφαλώς,απλά εγώ είμαι της νοοτροπίας να απονείμονται τα εύσημα στους κατάλληλους ανθρώπους κάθε φορά για το κάθε πεδίο του "έργου" τούτου..
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που γράφεις !!

Νομίζω ότι τα λόγια του Bernard.c ήταν ότι καλύτερο έχω διαβάσει εδώ μέσα. ΟΚ υπάρχει και το Phoenix :)

Τον ευχαριστώ πολύ και του ζητώ δημόσια συγνώμη που μιας και από λάθος μου δεν είχε μπει τόσο καιρό στην ομάδα feed της retroDB.

Στα γρήγορα λοιπόν φίλε μου να σου πω ότι οι σταθμοί έχουν τα παρακάτω πεδία:

Όνομα Πεδίου Περιγραφή

startYear Έτος ίδρυσης

owner Ιδιοκτήτης (του σταθμού)

history Ιστορική αναδρομή

Για τα υπόλοιπα πεδία πρέπει να γίνει καλύτερη οργάνωση γιατί μάλλον ΔΕΝ θα είναι πεδία αλλά σελίδες.

Άσε μου 1-2 μέρες να το σκεφτώ λίγο καλύτερο για να μην "κάνουμε και ξεκάνουμε"

Πάμε τώρα στις σειρές. Πρόσθεσα τα πεδία:

Όνομα Πεδίου Περιγραφή

episodeDur Διάρκεια επεισοδίων (θα ήταν καλύτερα ανά σεζόν αλλά θα το μπερδεύαμε το πράμα)

firstEpisodeAirDt Ημερομηνία προβολής 1ου επεισοδίου

lastEpisodeAirDt Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου

producer Παραγωγός

gs1 ως gs10 Guest stars

..gs10

trivia1 ως 10 trivia

repeat1Year Έτος επανάληψης

repeat1Channel Κανάλι επανάληψης (ως 10 επαναλήψεις)

vPerc1 ως 10 Θεαματικότητα για συγκεκριμένη σεζόν (μη βάλετε το %)

και εδώ θέλω λίγο χρόνο για τη λίστα ονομάτων επεισοδίων

EDIT:

Προστέθηκε το template producer. Είναι προφανής η χρήση του :)

Για τα υπόλοιπα σε επόμενο post.

Καλώς ήρθες στην ομάδα.

Shock είπε:
Νομίζω ότι τα λόγια του Bernard.c ήταν ότι καλύτερο έχω διαβάσει εδώ μέσα.
Φίλε Shock,

Θα διαφωνήσω - το καλύτερο που έχω διαβάσει εδώ μέσα ήταν η αναγγελία του στησίματος της RetroDB.

Σε ευχαριστώ για τα πολύ ευγενικά σου λόγια, αλλά αυτά που έγραψα τα εννοώ - έχετε κάνει πολύ μεγάλη δουλειά!!

Shock είπε:
Στα γρήγορα λοιπόν φίλε μου να σου πω ότι οι σταθμοί έχουν τα παρακάτω πεδία:Όνομα Πεδίου Περιγραφή

startYear Έτος ίδρυσης

owner Ιδιοκτήτης (του σταθμού)

history Ιστορική αναδρομή
Thanks για την διευκρίνηση. Είχα την εντύπωση νωρίτερα που το προσπάθησα ότι δεν μπορούσα να προσθέσω κείμενα σε αυτά τα πεδία - θα τα ξανακοιτάξω τα κανάλια.

Shock είπε:
Για τα υπόλοιπα πεδία πρέπει να γίνει καλύτερη οργάνωση γιατί μάλλον ΔΕΝ θα είναι πεδία αλλά σελίδες. Άσε μου 1-2 μέρες να το σκεφτώ λίγο καλύτερο για να μην "κάνουμε και ξεκάνουμε".
Συμφωνώ με αυτό που λες - μας ενημερώνεις όταν καταλήξεις.

Shock είπε:
Πάμε τώρα στις σειρές. Πρόσθεσα τα πεδία:Όνομα Πεδίου Περιγραφή

episodeDur Διάρκεια επεισοδίων (θα ήταν καλύτερα ανά σεζόν αλλά θα το μπερδεύαμε το πράμα)

producer Παραγωγός

gs1 ως gs10 Guest stars

..gs10

trivia1 ως 10 trivia

Καλά, πότε πρόλαβες? SUPER - thanks!!

Shock είπε:
και εδώ θέλω λίγο χρόνο για τη λίστα ονομάτων επεισοδίων
ok, αυτό δεν επείγει άλλωστε.

Shock είπε:
Καλώς ήρθες στην ομάδα.
Thanks - Καλώς σας βρήκα !!

Φτιάχτηκε και η κατηγοριοποίηση ανά χρονιά π.χ 1988

Super - αυτό μας βοηθάει πολύ !!

Μου δίνετε αφορμή να πω κάτι,που ισχύει και που ήθελα καιρό να το πω...

Εμένα προσωπικά,το ενδιαφέρον μου για παλιά σήριαλς,εκπομπές κτλ,σε καμία περίπτωση δε φτάνει αυτό της "GRM tv team" (δεν αναφέρω ονόματα ξεχωριστά,διότι σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον και δε θέλω),κι αυτό είναι οφθαλμοφανές νομίζω...

Όμως...

όταν βλέπεις τον naso kolia να σου εμπιστεύεται μια δουλειά τόσο σημαντική,δουλειά χρόνων,όπως ο ίδιος αποκάλυψε,τον johnalepou να έχει φτιάξει τόσο καιρό εδώ μέσα ένα κουίζ γνώσεων τόσο πλούσιο,που όμοιό του δε ξέρω πού υπάρχει,και βεβαίως μαζί με αυτούς μια πλειάδα ατόμων που ασχολούνται τόσο εντατικά,αλλά και παθιασμένα (με την καλή έννοια βεβαίως) με τον τομέα αυτόν -τομέας ο οποίος έχει κι άμεση σχέση με τη θεματολογία του GRM άλλωστε- δε μπορείς να μη συνεισφέρεις εκεί που μπορείς κι εσύ...!

Κι αφού εμένα οι γνώσεις μου,μπροστά σε αυτές της tv team είναι μηδαμινές,θέλησα να βοηθήσω -και θα το κάνω και με τις βιντεοταινίες- στο να περαστούν και να στολίσουν τη RetroDB μας,αφορμή για τη δημιουργία της οποίας στάθηκαν οι τόσες πολλές και σημαντικές πληροφορίες,μη το ξεχνάμε αυτό...

Κύριοι,συγχαρητήρια σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά,αλλά και σε όλους μαζί ! :thumb: :thumb:

Αν είχαμε και στοιχεία για dob (date of birth) των ηθοποιών και παραγωγών θα μπορούσαμε να τα συσχετίζαμε ώστε να προσθέταμε το παρακάτω

Ηθοποιοί που γεννήθηκαν το 1988:

Τάδε

Τάδε

Τάδε

....

Σωστός Μάνο. :darkglasses:

Πόσο μάλλον όταν τα παιδιά οργιάζουν !!!

Νάσο είναι Σαββατόβραδο βγες για μια μπύρα βρε παιδί μου!

Μανο συγκεκριμενα εσυ εκανες ΤΡΕΛΗ δουλεια στο περασμα!

Bernard.c με χαροποιησαν πραγματικα τα ποστς σου.

Και εχεις δικιο στο θεμα του "αορατου" της RetroDB.

Προχτες που ημουνα για καφεδακι με τον Exetlaios τον ρωτησα πως του φαινεται η RetroDB και με κοιταξε με απορια!Απο εκει και περα αρχισα να συνειδητοπιω οτι ο κοσμος δεν το εχει παρει χαμπαρι...μετα το δικο σου ποστ ειμαι πλεον πεπεισμενος.

Ειναι πραγματικα κατι πολυ μεγαλο που μπορει να γινει χρηστικο σε πολυ πολυ κοσμο.Ειμαστε τοσα μελη εδω με κοινα "ρετρο κολληματα" συμπεριλαμβανομενων καποιων πραγματικων experts σε Θεματα Eλληνικης TV (οπως ο Bernard.c και τα υπολοιπα παιδια της "TV συμμοριας").

Ας βοηθησουμε ολοι ωστε αυτο το project να γινει πιο πληρες,να γινει reference.Eνα project που θα επρεπε να ειχε γινει απο καποιο Δημοσιο Οργανισμο μιας και μιλαμε για την ζωντανη ιστορια της Ελληνικης Τηλεορασης...αλλα ας μην το συνεχισω!

Παιδιά, σόρρυ αλλά με τα templates ή όπως τα λένε δεν τα πάω καλά :o

Μπορεί να προστεθεί "Ο Πατούχας" του Αλέξη Δαμιανού (1983) που ήταν βασισμένο στο βιβλίο του Ιωάννη Κονδυλάκη και μουσική Ελένης Καραϊνδρου;;;

Χμμ μπραβο Juanita.Μας ξεφυγε.Μαλλον παραβλεψη κατα τη καταχωρηση!

Σάββατο βράδυ και όλοι είστε σε εγρήγορση.

Σαν να έχει γίνει ε π α ν ά σ τ α σ η στο forum.

Η δουλειά που βλέπω είναι εκπληκτική. Μπράβο σε όλους.

PS Juanita το κέντημα σου είναι καταπληκτικό.

Πρόσθεαα τον Πατούχα (δεν ήταν στον κατάλογο) και μαζί Το κεφάλι της γάτας σε μουσική επίσης Ελένης Καραϊνδρου.

Με αυτά οι σειρές έφτασαν τις 1111.

Γεια σας και πάλι φίλοι μου.

Σχετικά με τα νέα πεδία στις Ελληνικές σειρές - πάμε...: :clap:

Shock είπε:
Πάμε τώρα στις σειρές. Πρόσθεσα τα πεδία:

Όνομα Πεδίου Περιγραφή

producer Παραγωγός

gs1 ως gs10 Guest stars

..gs10

trivia1 ως 10 trivia

Δοκίμασα τα νέα πεδία στην Κραυγή των λύκων (Το (Η) γιατί δεν εμφανίζεται στο τέλος του τίτλου?) http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%9A%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BB%CF%8D%CE%BA%CF%89%CE%BD - για ρίξτε μια ματιά, μήπως και κάνουμε κάποιες αλλαγές στην μορφοποίηση.

Οι σκέψεις μου:

- Μήπως τα "Τηλεοπτική Σειρά" και "Είδος" να πάνε πάνω-πάνω?

- Το "Έτος" γιατί δεν είναι BOLD?

- Το ( Έτη Προβολής: 1 ) γιατί είναι "κολλημένο" πάνω στον αριθμό επεισοδίων?

- Τις περισσότερες φορές, 1 κύκλος κάθε σειράς γυρίζεται ανά σεζόν, αλλά όχι πάντα. Έχει νόημα να προσθέσουμε και άλλο ένα Πεδίο "Κύκλοι επεισοδίων" ή το παρατραβάμε?

- Μήπως τα "Διάρκεια επεισοδίου" και "Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου" να έμπαιναν το κάθε ένα σε δική του γραμμή?

- Μήπως το πεδίο "Κανάλι" να ανέβει και να πάει πριν το πεδίο "Παραγωγός"?

- Μήπως το πεδίο "Επαναλήψεις" να ανέβει και να πάει πριν το πεδίο "Trivia"?

- Το "Επαναλήψεις" και το "Trivia" γιατί δεν είναι BOLD?

- Έχει νόημα οι καταχωρήσεις στο "Trivia" να έχουν link?

- Μήπως είναι καλύτερο κάθε καταχώρηση στο "Trivia" να είναι σε ξεχωριστή γραμμή?

- Πώς εισάγουμε κείμενο στο "Σχόλια/Πλοκή"? (δεν βρήκα το όνομα του πεδίου).

- Μήπως να ξεχωρίσει το "Σχόλια/Πλοκή" σε "Πλοκή" (πρώτο) και "Σχόλια" (δεύτερο)?

Περιμένω feedback-την γνώμη και των υπολοίπων του GRM tv team - RetroDB Feeders όσον αφορά τα πεδία.

Shock, Wally, συγνώμη, νομίζω βρήκατε το μπελά σας μαζί μου - μη μου αφαιρέσετε το δικαίωμα edit... :please:

;)

Καλό βράδυ σε όλους!!

Για ριξε μια ματια στη Κραυγη.Εκανα καποιες διορθωσεις

Ομως το trivia δεν πρεπει να εχει τοσες παραμετρους διοτι απλα δημιουργουμε μη αναγκαια link.Θα προτεινα να υπαρχει 1 trivia οπου θα βαζουμε ελευθερο κειμενο και οι γραμμες χωριζονται με διπλο enter.

Tα Σχολια εισαγονται με τη παραμετρο com

Πίσω
Μπλουζα