RetroDB - Πρόοδος εργασιών

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Νασο παρακολουθω το "πηξιμο" που τραβας αλλα δυστυχως αυτη τη περιοδο πρεπει να ετοιμαστει το δευτερο τευχος του Phoenix.Αν περιμενεις 20 μερουλες θα εχεις οση βοηθεια θες...

Δεν γνωρίζω αν οι συντελεστές και των δυο σειρών είναι οι ίδιοι.

Όπως επίσης και το κανάλι προβολής.

Όταν έχω στοιχεία θα το κάνω.

Όσο για το πήξιμο Wally κατά βάθος δεν είναι κακό γιατί με αυτόν τον τρόπο διορθώνω και αρκετά λάθη της λίστας. Άλλωστε γίνεται πολύ χαλαρά γιατί δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδιά,θα μπορούσα να έχω πολύ σύντομη ενημέρωση για το αν έχει μπει κάποια νέα,σημαντική παράμετρος στη φόρμα καταχώρησης βιντεοταινιών σε σχέση με τα σήριαλς ;

Ή απλά ακολουθώ την ίδια ακριβώς μέθοδο με αυτά ;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όχι Μάνο δεν έχει μπει κάτι νεότερο. Γίνονται αλλαγές αλλά όχι σε αυτή τη φόρμα

ΟΚ,επειδή ψιλομπερδεύτηκα με τις διάφορες αλλαγές που είδα να γίνονται το τελευταίο διάστημα,γι' αυτό και ρώτησα...

Εχω την εντυπωση οτι ο Νασος ολοκληρωσε μονος του (σορρυ Νασο :( ) την εισαγωγη των Ελληνικων Βιντεοταινιων.

Θα μας το πιστοποιησει ο ιδιος.

Τρελα συγχαρητηρια ειναι το λιγο και το μονο που μπορω να πω...

Με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνω την ολοκλήρωση καταχώρησης των βιντεοταινιών στην RETRO DB καθώς και την συμπλήρωση 150 περίπου ηθοποιών με συμμετοχή μόνο σε βιντεοταινίες.

Προτείνω να συνεχίσουμε με την καταχώρηση των ελληνικών ταινιών των '80ς από 1980-1990 που είναι πιο συγγενικές με τις βιντεοταινίες και μάλιστα πολλές φορές οι δεύτερες είναι συνέχεια των πρώτων.

Θα περάσω λίστα στο Tread Ταινίες.

Συμφωνω για 80s 90s!!

Αν θες πριν τις ποσταρεις να βρουμε ενα τροπο ωστε να μπορουμε να τις περασουμε αυτοματα απο το thread.

Τι εννοω:

Τα προηουμενα ποστς σου ηταν περιεργα οσο αφορα το κωδικα και δεν μπορουσαμε να τα βρουμε τις "διακριτες" κατηγοριες ωστε με το προγραμμα να φτιαχνουμε σωστα το κειμενο που πρεπει να καταχωρηθει.

Κανε ενα πρωτο ποστ να το δω και να σου πω ποια η γνωμη μου για πιο αναιμακτη εισαγωγη...

ΑΑΑΑΑΑ και παλι συγχαρητηρια!

OK. Ανοίγω template. Πες μας τι παραπάνω θα ήθελες να έχει σε σχέση με τα υπόλοιπα

Πάνο μην το βάλεις να το ξαναγράψει τον άνθρωπο. Ας ανεβάσει ότι έχει και μετά θα δούμε τι μπορεί να γίνει

Θα περάσω τη λίστα αύριο. Οι ταινίες είναι ανά χρόνο και η μορφή είναι ίδια με τις πρηγούμενες.

Shock επί τη ευκαιρία διέγραψε τα :

1.Εντιμότατοι απατεώνες

2.Φιλιππινέζα σε τμή ευκαιρίας

Done. Εις αύριο τα νεότερα λοιπόν.

Μπράβο ρε Νάσο !!!

Στην επόμενη DB δουλειά θα μπορώ να βοηθήσω και πάλι...!

*Εχω καθυστερησει τον Parser για τις ταινιες (σημερα θα ειναι ετοιμος)

*Ο Νασος εχει ξεκινησει τις ταινιες απο 1980 και μετα!Θα βοηθησω οταν τελειωσω με το Phoenix.Οποιος μπορει βοηθαει...

*Τα παιδια της GRM TV team καθημερινα εμπλουτιζουν τα λημματα των τηλεοπτικων σειρων!

Εξαιρετικη δουλεια

Ολοκληρώθηκε η καταχώρηση των ελληνικών ταινιών από 1980 έως και 1990.

Προχωρώ χαλαρά την περίοδο 1991 και μετά.

Ελπίζω να αντέχει το σύστημα το μέγεθος των στοιχείων.

Οι ηθοποιοί για παράδειγμα έχουν ξεπεράσει τους 2350

Μια χαρά αντέχει το σύστημα, εσύ αντέχεις? :)

Μήπως ο parser είναι έτοιμος και δε το πήρα χαμπάρι ;

"Βαράτε με αντέχω"

για να χρησιμοποιήσουμε και τίτλο από τη DB.

Μανο sorry δεν εχω προλαβει!

Τελειωνει το Phoenix οποτε... ;)

OK Πάνο,θα ασχοληθώ κι εγώ τις προσεχείς ημέρες με.....ένα ακόμη project του GRM και μόλις ολοκληρωθεί κι αυτό,αλλά και το Phoenix,βοηθάμε τον Νάσο μαζί...

Κατι εμαθα...κατι εμαθα :)

Πίσω
Μπλουζα