Φαντάζομαι όμως πως κάθε Fandom λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή εμείς έχουμε περισσότερες σελίδες από οποιοδήποτε άλλο wikia εκεί έξω και γι' αυτό συμβαίνει μόνο σ' εμάς αυτό; Στη "Βικιπαίδεια", για παράδειγμα, γιατί όταν περνάω κάτι η αλλαγή φαίνεται άμεσα; Εκεί δεν έχουν πολλές σελίδες; Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις, μιλάμε για ώρες αναμονής, όχι για δευτερόλεπτα... Θα δοκιμάσω αυτό που προτείνεις αλλά μου φαίνεται πως είναι μεγάλη φασαρία και όταν έχω να περάσω πολλά δεδομένα και αλλαγές που παίρνουν ώρες (έχω κάτσει σερί και 15 ώρες να κάνω προσθήκες/αλλαγές), δεν έχω την πολυτέλεια σε κάθε αλλαγή που κάνω να προχωρώ κατ' αυτόν τον τρόπο... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι τις μέρες που βολεύει να δουλέψουμε, δουλεύουμε πραγματικά. Δεν φτιάχνουμε ένα λήμμα και τέλος. Εάν λοιπόν όλες αυτές οι αλλαγές που κάναμε παραπέμπουν σε συνωνυμίες ή έχουμε κάνει λάθη και δεν έχουμε δημιουργήσει σωστό σύνδεσμο, δημιουργείται μία σειρά από προβλήματα που αφήνουμε πίσω μας διότι δεν είμαστε σε θέση να ελέγχουμε όλη αυτή τη δουλειά ξανά και ξανά για ώρες, μέχρι να δεήσει το MediaWiki να εισάγει τα δεδομένα όπως πρέπει. Πρέπει να βρεθεί μία λύση οριστική. Γιατί δεν προσαρμόζεις ένα νέο script να κάνει purges; Και γιατί λες ότι αυτό δεν είναι σωστό; Επειδή είναι ενεργοβόρο; Εφόσον δεν κάνει ζημιά στα δεδομένα και ΔΕΝ επηρρεάζει την εργασία μου την ώρα που την κάνω (σε φόρτωση σελίδων για παράδειγμα), εμένα μου φαίνεται μια χαρά διαδικασία! Αυτό που βιώνουμε τώρα, είναι
εφιάλτης. Και πραγματικά απορρώ τουλάχιστον με τον
@nasos kolias που δεν αναφέρει τίποτα τόσον καιρό που βλέπει και τα γράφω αυτά. Οι υπόλοιποι πες περνάνε λίγα πράγματα και αραιά, οπότε δεν τους φαίνεται ιδιαίτερα. Αλλά ο Νάσος θα 'πρεπε να 'χει ενοχληθεί με τη σειρά του και παρόλα αυτά τηρεί σιγή ιχθύος.
@Shock χρειαζόμαστε κάτι δραστικό για να μη δημιουργείται αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασε σε παρακαλώ με εκείνο το script που είχες βάλει παλιά, να τελειώνει κι αυτή η ιστορία. 16 μέρες περίμενα μέχρι να φτάσει αυτή εδώ η απάντηση, για να μου πεις πάλι ότι "δεν άλλαξε τίποτα". Θα γεράσουμε πριν την ώρα μας...