Γιατι εχω στειλει μηνυμα στον shock να σβησει καποιες σελιδες εδω και μια εβδομάδα αλλα δεν τις σβηνει και σκεφτομαι να γινω ο δευτερος διαχειριστης στην retrodb για να τις σβησω εγω.herco είπε:Γιατι το ρωτας αυτο jimijoop ?
Εντάξει, οι επαναλήψεις σειρών δε θεωρούνται "ελλείψεις" αφενός δεν είναι τόσο σημαντικό στις νεότερες παραγωγές, όσο στις παλαιότερες (για να εντοπίζεις αν υπάρχει ή όχι υλικό στο αρχείο της ΕΡΤ και αλλού) και αφετέρου γιατί οι περισσότερες περιπτώσεις έχουν ήδη περαστεί από Βερνάρδο, Sunset, εμένα, Νάσο κι εσένα. Σε τηλεοπτικές εκπομπές, ναι, υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις (ειδικά στα μικρότερα κανάλια γίνεται το έλα να δεις) αλλά με τους ρυθμούς που περνάτε με την Lass, πιστεύω πως θα έχετε καλύψει σύντομα το μεγαλύτερο κομμάτι!jimijoop είπε:Επισης υπαρχουν ελλειψεις και σε τηλεοπτικες εκπομπες αλλα και σε επαναληψεις σειρων.
Εννοείτε τα κυπριακά κανάλια;Mandrake είπε:Σε τηλεοπτικές εκπομπές, ναι, υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις (ειδικά στα μικρότερα κανάλια γίνεται το έλα να δεις)
Καλώς ήρθες. Σου μετέφερα το ποστ εδώ καθώς υπάρχει υποφόρουμ που αφορά την RetroDB.dor-astra είπε:Καλησπέρα σε όλους! Πρώτη φορά, εδώ, παλιά καραβάνα στην Wikipedia! Ηθελα να ρωτήσω αν μπορω με το ίδιο όνομα χρήστη να δημοσιεύω στο Retrodb. Γιατί το προσπάθησα, έβαλα το όνομά μου αλλά βγάζει οτι δεν υπάρχει τέτοιος χρήστης!