RetroManiaX - Νέες δυνατότητες / ενημέρωση

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
KαραCool το "Γρηγορη απαντηση" εγινε πραγματικα γρηγορη απαντηση με την προσθηκη του fonts,τωρα δεν χρειαζεται ο επεξεργαστης κειμενου.

Α timesaver!

Πάρα πολύ καλό! Θα το τιμήσουμε δεόντως!

bravo για αυτο που κανετε και τελειο

Οταν οι αλλαγες γινονται για καλο, τοτε εχουν λογο υπαρξης και τοτε μονο εκπληρωνουν τον σκοπο τους. Οχι αλλαγη για την αλλαγη.

Αυτη τη φορα τα παντα εγιναν για κατι καλυτερο και σας ευχαριστουμε πολυ! To Auto Save, ειδικα, ειναι αφανταστα χρησιμο!

Μπράβο - μπράβο - μπράβο για τη νέα δυνατότητα AutoSave!!

Είχαν "χαθεί" πολλά κείμενα στο παρελθόν... (κρίνοντας μόνο από τα δικά μου!)

Και το Paste from Word document φαίνεται πολύ χρήσιμο όμως! Και πολύ πιθανόν και η δημιουργία Πινάκων!

Μπράβο για την αναβάθμιση! :)

Στον πίνακα ελέγχου, στο πεδίο για το twitter, τι πρέπει να βάλουμε ακριβώς, γιατί ό,τι και αν δοκίμαζα, δεν εμφανίζεται κάτι στο προφίλ μου.

Ενημερωτικά, το mobile skin σε Windows Phone 7 δεν εμφανίζεται, όταν έρθει σε λίγο καιρό το Mango Update θα επανέλθω...

Εγινε με μηδενικο downtime η αναβαθμιση στην εκδοση 4.1.6 της πλατφορμας. Ειναι η πιο σβελτη εκδοση του Vbulletin4 με πολλα query optimizations (κυριως στην 4.1.5) και bug fixes.

Για τα αμεσα ορατα...στο τελος της σελιδας καθε thread, στα Bookmarks εχουν προστεθει οι παραπομπες για ανεβασμα σε Facebook και Twitter.

Oσοι σερφαρετε με κινητο θα δειτε πολυ ευχαριστες αλλαγες και στις περισοτερες πλατφορμες θα αντιλαμβανεται πιο "εξυπνα" απο πριν το περιβαλον και θα γυρνα αυτοματα σε mobile skin. Το Portal, τα Blogs απεκτησαν και αυτα mobile skin support.

Λιγο υπομονη διοτι αυτες τις μερες χτιζουμε το νεο μας skin που θα κανει το browsing πολυ πιο ανετο και το χωρο ακομα πιο καλαισθητο.

Γυρισαμε στο νεο skin. Εχουμε καποια θεματα στη σελιδα του Portal αλλα συντομα θα τα διορθωσουμε και αυτα.

Ελπιζουμε να σας αρεσει. Ειναι ακομα πιο ελαφρυ και ακομα πιο ξεκουραστο (και νομιζς και πολυ πιο ομορφο :) )

πολύ ωραία η νέα εμφάνιση! έχω όμως μια απορία,δεν γίνεται πλέον resize της εγγενούς ανάλυσης του φόρουμ; ρωτάω γιατί αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ ένα παλιό laptop με μέγιστη ανάλυση 1024x768 στο οποίο δεν εμφανίζεται ολόκληρο το φόρουμ στη σελίδα (χρειάζεται να μετακινήσω τη κλασική οριζόντια μπάρα για να δω αυτά που κόβονται) ενώ μέχρι τη προηγούμενη έκδοση δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...

και κάτι ακόμα,σε τι διαφέρουν τα thanks από τα ευχαριστώ και γιατί έχουν διαφορετική αρίθμηση;

Wally είπε:
... Ειναι ακομα πιο ελαφρυ .. ακομα πιο ξεκουραστο... και στα χρώματα του Θρύλου... (και νομιζς και πολυ πιο ομορφο :) )
Τυχαίο;;;; ::)

:tease: :tease:

Παιδιά, πανέμορφο! :)

Προς στιγμήν νόμιζα ότι εγώ κάτι πάτησα!

Κουκλί, ελαφρύ, καλαίσθητο! /me likes! :)

(τώρα για τα χρώματα του θρύλου... ε, θα το υποστούμε κι αυτό! :) )

Πσσσσσσσσσσ!!!

Φανταστικό είναι!!!!

Ευχαριστούμε!

Πολύ ωραίο!

Καλορίζικο!

Σε μενα βγαινει η οριζοντια μπαρα :( Υπαρχει περιπτωση να μαζευτει λιγακι?

Όντως παιδιά πολύ όμορφο και πολύ πιο γρήγορο! Πολλά μπράβο σε όλους!

Ετοιμο και το Portal

Aυτο με την μπαρα δεν το καταλαβαινω. Εγω κανω resize και μικραινει. Φυσικα μεχρι ενος οριου - στα ορια της αναγνωσιμοτητας. Δεν νομιζω να εχει διαφορα απο το προηγουμενο skin.

πάντως δεν φταίει ο browser,το δοκίμασα σε opera και chrome και μου παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα...

κααααλό είναι...

Θα μπορούσε ναταν πολύ καλύτερο...αλλά...

αλλά...

Τεσπα τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, οπότε πορευόμαστε μ' αυτά που έχουμε

Για μενα ειναι αρκετά σημαντικό που ξεφύγαμε από την πολλή κοκκινίλα, και λόγω οπαδικών πεποιθήσεων ;) αλλα και για λόγους οφθαλμολογικής υγείας, μετά από τόσα χρόνια... :P

EDIT: Το κοκκινο πανω ψηλά βαράει στα μάτια. Ισως να γινόταν πιο ελαφρύ...

παιδια τελειο το κανατε μπραβο :)

Πίσω
Μπλουζα