δηλαδη με πολυ προσπαθεια και πολυ τυχη μπορει καποιος να τον φτιαξει. γιατι μου ειπε οτι παλευε μερες.Kambia είπε:Είναι αν είσαι τυχερός και γιατί όχι ίσως να είναι ιδιοφυϊα
Στο πρωτο ποστ αναφερω οτι το'χα και εγω και τωρα που ξερω και πως το λενε θα το τσιμπησω επιτελους.Kambia είπε:Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο είναι ρετρό. Το δικό μου τελευταίο απόκτημα είναι ο 3 Pie Shape Round Column Προβολή συνημμένου 114383.
Ήταν μια φίλης και επέζησε από τα 80's
Xm... Πρέπει να μετρήσω στους πόσους κύβους έφτασα. Έχω χάσει τον λογαριασμό...
Από την πρώτη μέρα σχεδόν της κυκλοφορίας τους πήρα v- cubes. Μάλιστα ακόμα είχαν στα "συντομα προς κυκλοφορία τον 11 χ 11 και μου έτρεχαν τα σάλια! Εξαιρετικής ποιότητας κύβοι (και όχι επειδή είναι Ελληνικοί) Ο τρόπος που γυρίζουν είναι... βούτυρο. Και χωρίς να χρειάζονται λιπαντικό στο κέντρο τους. Δυστυχώς η τιμή τους είναι λίγο (για την τσέπη μου τουλάχιστον) τσουχτερήstayros είπε:Αποκλειστικα για κυβοmaniac...
V-Cube: Απο την Κορινθο...στο Metropοlitan Museum της Νεας Υορκης
Plus #1: Συνεντευξη στην εκπομπη - video 11/12/2014....για οσους το ψαξουν (περιπου στην μεση της εκπομπης)... - της κ. Τσαπανιδου.
Plus #2: To site της εταιριας: V-Cube.com
Ακούω, ακούωD@redevil είπε:Για να φτιάξω έναν V-Cube 7x7 και δεδομένου ότι δεν κάνω κανένα λάθος στα "δόντια" (Kambia, ακούς?! ) θέλω ακριβώς 1 ώρα και 10 λεπτά!....
Ψήνομαι να τους πιάσω στα χέρια μου!
p.s. Kambia, ΑΚΟΥΣ?
Nemo είπε:Magician gets out of Speeding Ticket with Magic!
Οντως ο δικος μου δεν ακολουθει ουτε τον δυτικο, ουτε τον γιαπωνεζικο συνδιασμο χρωματων. Παντως γυρναει πολυ καλα και ειναι πολυ στιβαρος. Εχει φαει καμποσες πτωσεις στην ζωη του και δεν εχει καταλαβει το παραμικρο.Kambia είπε:Ο γνήσιος κύβος έχει το σήμα της εταιρίας στο λευκό τετράγωνο. Η μη γνήσιοι γενικά έχουν αλλου τ'αλλου τα χρώματα, δεν ρολάρουν καλά (αν και οι V-cube είναι βούτυρο), έχουν κακή ποιότητα πλαστικού