Kambia είπε:Μια και αρκετές φορές μου ζητήθηκε να βάλω φωτογραφίες από τους κύβους μου. Ιδού
Δεδομένου ότι το φιδάκι είναι της Politoys που δεν έχει αναφερθεί ξανά στο thread, νομίζω ότι με τη μικρή εισαγωγή, το post του Snake είναι πιο πλήρες, για όσους δεν ήξεραν ότι υπήρχε!Uskoke είπε:Νιόβη κομίζεις γλαύκας εις Αθηνάς, νομίζω Πάντως πολύ ωραία, και το φιδάκι δεν ήξερα ότι υπήρχε.
Πράγματι Kambia, το συγκεκριμένο Snake, είναι από τα πρώτα της Politoys, και το έφερε το 1981 από την Ουγγαρία του τότε ανατολικού μπλοκ, συγγενής που είχε βρεθεί εκεί για ένα επιστημονικό συνέδριο.Kambia είπε:Φύλα το σαν κόρη οφθαλμού το "snake" Νιόβη. Είναι εξαιρετικό κομμάτι.
Αυτή η αεροπορική εταιρεία συγχωνεύθηκε το 2008 με την Delta Airlines (που στην ουσία την εξαγόρασε) και από το 2010 δεν χρησιμοποιείται η επωνυμία NWA για πτήσεις. Ο κύβος είναι συνεπώς από την εποχή προ του 2010. Μου τον είχε δώσει φίλος που ταξίδευε συχνά στις ΗΠΑ. Θα δω μήπως τον εντοπίσω γιατί με τη μετανάστευση χαθήκαμε και αν τυχόν έχει και άλλον, θα του τον ζητήσω για εσένα, μια και έχεις ειδική συλλογή.Kambia είπε:Μου τρέχουν τα σάλια κυρίως για αυτός της nwa.
Ωωωωωωω!!!! Με σκλαβώνεις Αετέ! Και μόνο που το σκέφτηκες μου φτάνειEagle 1 είπε:Αυτή η αεροπορική εταιρεία συγχωνεύθηκε το 2008 με την Delta Airlines (που στην ουσία την εξαγόρασε) και από το 2010 δεν χρησιμοποιείται η επωνυμία NWA για πτήσεις. Ο κύβος είναι συνεπώς από την εποχή προ του 2010. Μου τον είχε δώσει φίλος που ταξίδευε συχνά στις ΗΠΑ. Θα δω μήπως τον εντοπίσω γιατί με τη μετανάστευση χαθήκαμε και αν τυχόν έχει και άλλον, θα του τον ζητήσω για εσένα, μια και έχεις ειδική συλλογή.
πωπω τι μου θύμισες! το παιχνίδι λεγόταν "παζλίνο"phil_vr είπε:Aardvark, το κυλινδρακι που αναφερεσαι ειναι αυτο που φαινεται στην φωτο μπροστα μπροστα ε?
[edit]dead photobucket photo[edit]
Ο τιτλος του πρεπει να ηταν Puzzleto, η Puzznik η κατι τετοιο (ειλικρινα μου διαφευγει). Αυτο που θυμαμαι ηταν η διαφημιση του, με ενα νεαρο ζευγαρι να καθεται σε ενα μηχανακι (Vespa να ηταν?) και η μια pop μουσικουλα που τραγουδουσε ενας στα ελληνικα (!) που συνοδευοταν απο ελαφρους ηχους synthesizer!
Τι μου θυμισες τωρα!
και όσο πάνε οι vcube γίνονται ακόμα καλύτερης ποιότητας και στην περιστροφή και τα αυτοκόλλητα πλέον είναι πιο γερά και δεν βγαίνει το χρώμα τόσο εύκολαKambia είπε:Οι V-cube είναι εξαιρετικής ποιότητας! Τα μπρελόκ είναι για κλάματα. Όσα έχω πάρει, αυθεντικά και μη, έχουν διαλυθεί ή απλά δε γυρίζουν εύκολα.
Έχω καιρό να πάρω κάτι καινούριο Στόχο όμως έχω βάλει για φέτος έναν 7x7 και βλέπουμε