BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.554
Πολύ σπαζοκεφαλιά ο κύβος!
Ποτέ δεν έσπασα κύβο από τα νεύρα μου. Αν δεν μπορώ να τον λύσω απλά το αφήνω για μετά που θα ηρεμήσω και θα έχω καθαρότερη σκέψη. Μια φορά έσπασε κύβος στα χέρια μου και αυτός ήταν ένας 5χ5. Έκανα την μια κίνηση πίσω από την άλλη αρκετά γρήγορα πριν ακόμα ευθυγραμμιστούν τα κάτω στρώματα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει, να μην αντέξει την πίεση το γωνιακό κυβάκι και να σπάσει η βάση του (αλλά έχω ανταλλακτικά ). Αντικαταστάθηκε αμέσως με νέο 5χ5mk193 είπε:Αλήθεια, Kambia, σου έχουν σπάσει τόσο τα νεύρα για να λύσεις κάποιον από τους κύβους σου, που έβαλες για avatar έναν διαλυμένο ή το έβαλες απλά για πλάκα;
Ο 5χ5 είναι μια μείξη 3χ3 και 4χ4. Ναι μεν λύνεται σαν τον 3χ3 αλλά αν σου κάτσει parity για τα πλαϊνά κυβάκια και δεν ξέρεις να το βγάλεις δε θα μπορέσεις να τον λύσεις. Θα γυρίζεις και θα γυρίζεις με το ίδιο αποτέλεσμα αλλά σε άλλο χρώμα.mk193 είπε:Κατέχω έναν 5x5, μπορώ να ξεχνιέμαι ώρες πάνω του, αλλά δεν τον έχω λύσει ακόμα. Βέβαια, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τον βασικό 3, αλλά νομίζω ότι, αφού και ο 5x5 διαβάζω ότι λύνεται θεωρώντας τους εσωτερικούς κύβους σαν να είναι οι κεντρικοί του 3, δεν έχασα και πολλά. Θα τον καταφέρω κάάάαποια στιγμή... Πάντως, είναι σχεδόν εξωπραγματικό το πόσο γρήγορα "τρέχει" το μυαλό αυτών που κατέχουν τα ρεκόρ επίλυσης
Οπως λεει και το ρητο..."Δεν θελει κοπο,θελει τροπο"....geotsi. είπε:Τελικά επειδή το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι, έκανα το ακραίο, τον διέλυσα και τον έφερα στα ίσα του...
Πράγματι! Πες στον φίλο σου να πάρει λαχείο. Όταν ο κύβος έχει 43,252,003,274,489,856,000 πιθανές διατάξεις και μάλιστα για να φτιαχτεί θα πρέπει να γίνουν με συγκεκριμένη σειρά καταλαβαίνεις ΤΙ ΤΥΧΗ είχε ο φίλος σου!Imgema είπε:.... αλλά γνωρίζω αρκετά ώστε να ξέρω πως πιο ευκολο είναι να κερδίσεις το λαχείο 2 φορές συνεχόμενες από το να λύσεις τον κύβο στην τύχη.
Nemo είπε:ερχεται προσεχως στον ποιο ........... 8 bit ρετρο υπολογιστη ( CubeSim64 Preview )
μου ειπε κ εμενα μια γνωστη οτι ελυσε το κυβο χωρις τις οδηγιες. δεν μπορω να το πιστεψω πρεπει να εισαι ιδιοφυια για να το λυσεις χωρις τους ετοιμους τυπους που σου δινονται. ειναι ποτε δυνατον;Imgema είπε:Ενας φίλος μου που του κάνανε δώρο τον κύβο επιμένει ότι τον έλυσε σε λίγη ώρα τυχαία, χωρίς να ξέρει καμία μέθοδο και κανέναν αλγόριθμο. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω να λύνω τον κύβο και η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να μαθαίνω τώρα, αλλά γνωρίζω αρκετά ώστε να ξέρω πως πιο ευκολο είναι να κερδίσεις το λαχείο 2 φορές συνεχόμενες από το να λύσεις τον κύβο στην τύχη.