S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Seasons change with the scenery AA+.

Και που είσαι ακόμα..........

Shadowdancer2501 είπε:
Kαι αν δειτε επαναλαμβανω το προηγουμενο ποστ μου με τα benchmarks ΧP vs Vista ,θα καταλαβετε τι marketing και τι προπαγανδα παιζει για να αγορασουμε ολοι Dx10 hardware.Aντε μη μου τη βαρεσει και παρω μια απλη 7900,αφου και την 8800 super dooper ultra terra εκδοση να ειχα το Crysis(που αργει ακομα) θα την ταπεινωσει

Ρε τρελογείτονα, σωστά όλα και συμφωνώ, ΑΛΛΑ.....

Γιατί να δώσεις τώρα τα ίδια λεφτά που σε δύο μήνες ΤΟ ΠΟΛΥ θα σου αποφέρουν μια κάρτα νέας γενιάς με μεγαλύτερη δύναμη; Και δεν μιλάμε για Βίστα, αλλά για ΧΡ. Κάτω από το λειτουργικό που έχουμε τώρα (μια και εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω αν δεν δω Service Pack στον ορίζοντα, ) οι διαφορές θα είναι τεράστιες. Κανένα κακό λοιπόν, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ.

Το ίδιο ισχύει για το STALKER.

Όσο για τα benchmarks άστα να υπάρχουν. Δεν μου λένε τίποτα. Ακόμα τα Vista δεν έχουν καλά καλά κυκλοφορήσει επίσημα ούτε μια εβδομάδα, δεν είναι δυνατόν να ζητάμε drivers τόσο ώριμους που να δίνουν μεγάλο προβάδισμα. Κάτσε να δούμε τι θα παιχτεί τους επόμενους δυό μήνες και εκεί μιλάμε. Αν και θα δούμε πράγματα απίστευτα.

(Όσο για το αν τα Vista είναι βαρύ λειτουργικό και έχει απαιτήσεις σε υλικό, μήμη και τα λοιπά, μην ξεχνάς ότι το ίδιο παίχτηκε και με τα ΧΡ και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό όταν κυκλοφόρησαν. Θυμάμαι κάτι τραγελαφικά σκηνικά με μηχανήματα που είχαν μόνο 128 mega RAM να προσπαθούν να σηκώσουν τα ΧΡ και με πιάνει ανατριχίλα. Μιλάω για μηχανήματα επώνυμων κατασκευαστών και όχι μαϊμουδάκια. )

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
AA+

Έχεις δίκιο μεν, αλλα ακόμα και τότε θέλαμε να έχουμε το καλύτερο. Δεν νομίζω να υπήρχε κάτοχος 500αρας που να μην είδε το AGA Chipset και να μην το ήθελε λόγω των γραφικών του. Το gameplay δεν αναιρείται, είναι κομμάτι του παιχνιδιού (και, ναι πολλές εταιρίες το ξεχνάνε αυτό σήμερα και κοιτάνε μόνο το οπτικό αποτέλεσμα, αλλα αυτό συνέβαινε πάντοτε σε μικρό η μεγαλύτερο βαθμό ;) ).

@Shadowdancer

Συμφωνώ με το πνέυμα σου. Αν και αμετανόητος MSάκιας , δεν βλέπω ακόμα λόγο να κυνηγήσω τα Vista απο το launch. Νομίζω οτι η αγορά έχει καιρό ακόμα να βγάζει DX9 τίτλους. Άλλωστε υπάρχουν πολλά διαμάντια σε DX9 που δεν έχω δεί ακόμα, και με καινούριες κάρτες θα τα δούμε σε όλο τους το μεγαλείο.

@pooky

Εδώ μας τα χάλασε η MS καθώς δεν σκοπεύει να βγάλει σύντομα το DX10 για XP οπότε το next-gen είναι μονόδρομος (ή παίρνεις Vista η δεν βλέπεις τίποτα - τουλάχιστον μεχρι το 2008). Το σίγουρο είναι οτι έχεις δίκιο οτι θα δούμε απίστευτα πράγματα, και κανείς δεν μπορεί να σε αντικρούσει σε αυτό (τουλάχιστον όσοι έχουμε δεί screenshot απο DX10 τίτλους). Όσο για τις απαιτήσεις σε υλικό, τα τεστ μας έχουν δικαιώσει καθώς ΔΕΝ θα χρειάζονται γαϊδούρια μηχανήματα για να τα σηκώσουν (1GB RAM είναι οκ, αν και πλέον τα περισσότερα μηχανάκια πωλούνται με 2 οπότε τσάμπα η κουβέντα). Η RTM έκδοση είναι πολύ πιο ελαφριά απο τις Betas που έιχαν κυκλοφορήσει και είχαν unoptimized κώδικα(και στην τελική, αμα λάχει θυσιάζεις και το Aero ;) ).

Τώρα όσον αφορά το τι θα κάνει η ATI, μόνο ο καιρός θα δείξει. Τα πλάνα που έχουν με την AMD για Unified Model CPU και GPU μπορεί να αποδειχτεί η φούσκα της 5ετίας, μπορεί και να αλλάξει το σκηνικό στο gaming. Το σίγουρο είναι οτι όλοι κάτι ετοιμάζουν και το αποτέλεσμα θα είναι προς τέρψιν των οπαδών.

Και για να μείνω μες το θέμα : S.T.A.L.K.E.R. FTW!!! :thumb:

το ειχα παιξει με ενα φιλο.......μου θυμησε τις παλιες κλασικες εποχες επι resident evil..........το ^%^% γινοταν παξυμαδι:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

το παλιο εννοω

Shadowdancer2501

δες το πμ.......και κανε το σταυρο σου.......εγω ασπαχθηκα χτες τον βουδισμο...ταοισμο...μουσουλμανισμο ιουδισμο με αυτα που ειδα :eek: :eek: :eek: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

O Pepinos εχει πολυ γρηγορα αντανακλαστικα,αυτο το εδειξε και με το RE4:thumb: .

Η μονη leaked εκδοση του stalker ειναι η MP Beta build 2215.Πολυ παλια,ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΩ α)γιατι ειναι παρανομο και β)γιατι δεν εχει καμια σχεση με το τελικο προιον...

λιγη υπομονη ακομα

αλλα επαθα πλακα με τα γραφικα ομως

τσερνομπιλ και παλι τσερνομπιλ :diablotin: :diablotin: :diablotin:

We are there. We are just waiting for the war to begin.

Όχι ότι ο πόλεμος δεν έχει ξεκινήσει, αλλά το πραγματικό χάος θα επακολουθήσει σε λίγο.

Μόλις είδα τα βιντεάκια. Απλά εκπληκτικά. Τέλεια. Τρελογείτονα είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για DX8 γραφικά; Μου είναι πολύ δύσκολο να φανταστώ κάτι τέτοιο.

(Το άλλο που λέγαμε στο τηλέφωνο, τελικά ήταν fake και αποσύρθηκε, θα σε κρατάω ενήμερο) .

Καλά, εν έτη 2007, υπάρχουν ακόμα προγραμματιστές που σέβονται το γεγονός ότι όλος ο κόσμος δεν μπορεί ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να τα σκάσει για να πάρει μηχάνημα "τελευταίας τεχνολογίας". ΕΥΓΕ!!!!!

Ένας από τους λόγους που το STALKER είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια πριν καν βγει είναι και αυτός. Πώς φαίνεται ότι το παιχνίδι δεν έχει προγραμματιστεί από Αμερικανάκια.

Πάντα τέτοια.

Λοιπόν, συμβουλή μου προς όλους τους ομοιοκαμμένους εκεί έξω. Αν σχεδιάζετε μελλοντικά αναβάθμιση στο μηχάνημά σας και το STALKER είναι ένας από τους λόγους (όπως κάνω κι εγώ για να πούμε την αλήθεια) , περιμένετε βα δείτε το παιχνίδι στο μηχάνημα που ήδη έχετε. Μάλλον θα εκπλαγείτε άκρως θετικά. Αν δεν σας αρέσει η απόδοσή του, τότε προχωράτε.

Εγώ πιστεύω ότι επειδή είχε τόσο μεγάλο development cycle ξεκίνησαν με 8 και ήταν δύσκολο να ξαναγράψουν την 3D engine σε 9.

Οι υπόλοιποι απλά αγοράζουν την 3d engine έτοιμη (unreal π.χ) οπότε το παιχνίδι τους ζητάει ότι και η μηχανή.

Οπως και να 'χει,στις 15 Φεβρουαριου,το PC-GAMER (UK),οπως λενε οι ιδιοι θα εχουν το exclusive review.

Και επειδη βλεπω οτι εστω και λιγου ,ασχολουνται και γουσταρουν...

4+1 νεα in-game βιντεακια

http://www.stalker-world.net/eng/

http://www.thq-games.com/uk/thqtv/show/703

και μερικα screenshots...

http://www.oblivion-lost.de/index.php?zone=design2&lang=en&page=news&action=news_detail&newsid=2334

Τωρα τελευταια(εδω και μηνες δηλαδη) οι αναφορες για το STALKER στο εξωτερικο πεφτουν βροχη.Εδω...τον υπνο του Δικαιου

Shadowdancer2501 είπε:
Τωρα τελευταια(εδω και μηνες δηλαδη) οι αναφορες για το STALKER στο εξωτερικο πεφτουν βροχη.Εδω...τον υπνο του Δικαιου

Έλα ρε τρελέ! Αν συνέβαινε το αντίθετο να ανησυχούσες φιλάρα.

Μια ζωή εδώ τον ύπνο του δικαίου κοιμούνται, μην ανησυχείς, δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτε.

(Άντε να πάμε και σε κανένα φροντιστήριο για να πάρουμε ECDL. Μπορεί να μας χρειαστεί για να προσληφθούμε στο ...... δημόσιο.....!!!!!!!!!! )

Ενδιαφέρον υλικό αυτό που πόσταρες!!!! Άντε να δούμε τι θα γίνει. Δεν περνούν οι μέρες!!!!!!

Παντως παιδια, κρατηστε και μια πισινη μηπως εχουμε καμια περιπτωση Daikatana,Prey κλπ.....

Prey????????

Το παιχνίδι μου άρεσε τα μέγιστα.

Μπα, καμία πισινή, ιδιαίτερα όταν βλέπεις άτομα που δεν ασχολούνται με το συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιών (πρώτου προσώπου) να παθαίνουν πλάκα, όντας στην ομάδα testing του παιχνιδιού.

Πίσω
Μπλουζα