S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πάρτε και ένα review για multiplayer mode.

http://www.atomicgamer.com/article.php?id=385

Φυσικά να θυμίσω για όσους δεν το ξέρουν ότι στο εξωτερικό έχει κάνει άισθηση η τιμή που το παιχνίδι θα πωλείται. Βρίσκεται, λοιπόν, στα 39,99 δολάρια, τιμή αρκετά χαμηλή για καινούργιο παιχνίδι και μάλιστα για game που βρίσκεται τόσο καιρό υπό development.

Φυσικά αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος, κατά τη γνώμη μου, να χτυπήσεις την πειρατεία. Βάζεις ένα θαυμάσιο παιχνιδάκι 10 με 15 δολάρια ή ευράκια λιγότερο από το κατεστημένο και γίνεται το έλα να δεις.

Στην τιμή που προσφέρεται είναι κρίμα να μην το πάρεις αυθεντικό. Φυσικά όλα αυτά στο Αμέρικα, εδώ μάλλον θα το δούμε και πάλι 50 ευρώ. Και δεν μιλάω για την συλλεκτική έκδοση φυσικά.........

Για όσους μπορούν και θέλουν να αγοράσουν από έξω, όπως έχω ξαναγράψει το play το έχει 39? μαζί με τα μεταφορικά. Εγώ θα το πάρω από εκεί μαζί με το

Command & Conquer 3: Tiberium Wars Kane Edition

Περιμένω πως και πως.

Σωστά. Υπάρχει πάντοτε και η λύση του εξωτερικού.

Αλλά εμένα μου τη σπάει αφάνταστα η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Για παράδειγμα το addon του Oblivion έξω 19,99, εδώ 29,99. Έξω δολάρια, εδώ ευράκια. Κανονικά έπρεπε να πωλείται κάτω από 15 ευράκια, αλλά οι "έξυπνοι" έμποροι στο Ελλάντα διπλασίασαν τις τιμές φοβούμενοι μήπως οι μπακοκοιλιές τους δεν φουσκώσουν κι άλλο.

Και μετά φταίμε εμείς που τα "κατεβαστήρια" δουλεύουν "σκασμένα" 24/7/365............

Σταμάτα τρελέ την έχω πάθει άσχημα.....

Έχω κάψει λάδια σου λέω γείτονα!!!! Ρε θα λιώσουμε!!!!!

Ρε φαντάζεσαι να βγει αληθινή η πρόβλεψη του Alucard και το παιχνίδι να είναι μάπα.......... Καλά μη βαράς πλάκα κάνω...!!!!!!!!!!

Λοιπόν, δεν ξέρω για σας αλλά ήδη έχω αρχίσει να απομακρύνω όλα τα περιττά από το μηχάνημα που ετοιμάζεται να υποδεχτεί το STALKER.

Χωρίς καμία πλάκα, αν η απόδοση του παιχνιδιού δεν είναι 100% ικανοποιητική με την παρούσα σύνθεση, την ίδια στιγμή έχει φύγει όλο το μηχάνημα από το παράθυρο και πάω για καινούργιο.......

Και όπως συνηθίζω να λέω......

STALKER FTW!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μακάρι να είχα καλύτερο υπολογιστή (ή περισσότερα χρήματα).

Alucard για δώσε σύνθεση του υπολογιστή σου και θα σου πω πάνω κάτω τι μπορείς να περιμένεις.!

P 4 στα 2,4 GHz,

Albatron Ge Force 5500,

768 Μ.B. RAM

Δυστυχώς δε μπορώ να περιμένω και πολλά...

Να σκεφτείς πως τελευταία αναβάθμιση είχα κάνει για μπορώ να παίξω το Doom 3. Tο περίμενα περίπου όπως εσείς το S.T.A.L.K.E.R., όταν ήμουν στο στρατό επαρχία.

Thanx to Κ. ;) που μόνο στην σκοπιά δεν μου το έφερε.

Επεξεργαστή και μνήμη τα βολεύεις.

Αλλά από κάρτα γραφικών τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Η 5500 ήταν μια overclocked 5200, φυσικά μην νομίζεις τίποτε το ιδιαίτερο. Αλλά και όλη η σειρά 5 ήταν μαύρο χάλι. Αν μπορείς άλλαξε την κάρτα σου με μια 7600GS AGP. Η διαφορά που θα δεις θα είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Μπορείς επίσης να βρεις και μια 6800 σε καλή τιμή οπότε και πάλι καλυμένος είσαι.

Μνήμη δεν χρειάζεσαι παραπάνω για το παιχνίδι.

Επεξεργαστή, και έτσι να τον αφήσεις θα παίξει μια και ένας στα 2.0 giga είναι υπεραρκετός, αλλά αν μπορείς πούσαρέ τον ελαφρά. Με λίγη προσπάθεια μπορείς να τον πας στα 3,0.

Ευχαριστώ pooky.

Θα τα έχω υπόψη, μιας και τα παιχνίδια που «θριλερίζουν» είναι από τα αγαπημένα μου.

>>>>>Αν μπορείς άλλαξε την κάρτα σου με μια 7600GS AGP

Η' ακόμα καλύττερα μια 7600GT. (Εγώ είχα την προηγούμενη γενιά 6600GT, και είμουνα πολύ ευχαριστημένος :thumb: )

Ο Shadowdancer μας έκανε να πάθουμε τραλαλα με τα ασταμάτητα δωράκια του χα χα χα!!Λίγο ακόμα nice guys!!!!!

Captain Kal είπε:
>>>>>Αν μπορείς άλλαξε την κάρτα σου με μια 7600GS AGP
Η' ακόμα καλύττερα μια 7600GT. (Εγώ είχα την προηγούμενη γενιά 6600GT, και είμουνα πολύ ευχαριστημένος :thumb: )

Ναι, σύμφωνοι, ΑΛΛΑ:

Δεν υπάρχει λόγος να ξηλωθεί κανονικά για να πάρει μια κάρτα γραφικών για ένα μηχάνημα που βασίζεται σε πεθαμένη αρχιτεκτονική και που δεν έχει άλλα περιθώρια αναβάθμισης.

ο κανόνας, πάντα κατ'εμέ, είναι ο εξής: Αναβαθμίζεις ένα μηχάνημα μέχρι το σημείο όπου αξίζει και τα λεφτά και το κόπο σου. Αν δεν αξίζει, άλλαξέ το όλο.

Προσωπικά δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά με το δικό μου μηχάνημα. Αν και βσίζεται σε PCI-Express αρχιτεκτονική, μάλλον θα αλλαχτεί όλο και το υπάρχον θα μείνει για "κατεβαστήρι". Δεν υπάρχει λόγος να ψάξει κανείς να βρει μνήμες DDR ούτε και να του βάλει νέα κάρτα γραφικών, ούτε και νέο επεξεργαστή. Περνάς σε νέα αρχιτεκτονική επόμενης γενιάς και τέλος.

Φυσικά δεν υπάρχει και κανένας λόγος για DDR-II αρχιτεκτονική μια και από το καλοκαίρι και έπειτα εισέρχεται η DDR-III σαν κύρια μνήμη στα μηχαμήματα. ΕΚΕΙ και ΤΟΤΕ αξίζει να γίνει μια αγορά ΝΕΟΥ μηχανήματος, μια και οι τιμές θα είναι κυριολεκτικά "χώμα" όσον αφορά επεξεργαστές διπλού πυρήνα και κάρτες γραφικών.

Είδομεν.

Seasons change with the scenery.

Πουλακια μου ο SD2501 σας εφτιαξε παλι... :diablotin:

http://www.youtube.com/watch?v=r3sVHj5nsOo

http://www.youtube.com/watch?v=wEnkci887dg

http://www.youtube.com/watch?v=8CWMWhoRbK0

http://www.youtube.com/watch?v=8OIiqlKu0wc

CONTAINS SPOILERS

666 posts beware!

Ειναι 20 λεπτα In game απο το ενα ξενο περιοδικο.Περιεχει ολη την πρωτη ψαρο-αποστολη καθως και μια μικρη βουτια στις gfx ρυθμισεις του μενου-οι οποιες δεν ειναι και λιγες-.Ο τυπακος που παιζει ειναι λιγο κοτα και χεστης και με εκανε να βαρεθω λιγο.Το 3ο και 4ο βιντεακι δεν ειναι το ιδιο,απλα στο 3 επιλεγει να την "πεσει" σολο ενω στο 4 με με παρεα.Enjoy.Α μην ξεχασω οτι μαζι με το game "τρεχει" και το Fraps,δεν μας λεει ομως τι rig εχει.

Εχει γινει δουλεια παιδες.

Αν και δεν ανοίγω ποτέ links στο youtube, (το σιχαίνομαι μέχρι θανάτου) εδώ όχι απλώς θα κάνω μια εξαίρεση, αλλά με χαρά θα τα παρακολουθήσω.

Για να δούμε ρε τρελογείτονα, πόσο θα καούμε ακόμα.........

@alucard

Μου φαίνεται οτι η 7600GS θα πέσει πολύ στο μηχανάκι σου, οπότε μάλλον τζάμπα θα δώσεις τα έξτρα ευρώπουλα.

Μια 6600GT αν μπορέσεις να βρείς , είναι η βέλτιστη λύση για το μηχάνημά σου και είναι και αξιοπρεπέστατη όσον αφορά επιδόσεις στα 1024x768 (παρά τα 128ΜΒ της ;) )

Μια ένσταση μόνο με την μνήμη, καθώς έχουν ακουστεί διάφορα για memory leaks και bug-άκια στο STALKER οπότε κάτσε να το δούμε αν αντέχει στο 1GB και βλέπεις τι κάνεις :thumb:

@SD

keep posting!!

pooky είπε:
Φυσικά δεν υπάρχει και κανένας λόγος για DDR-II αρχιτεκτονική μια και από το καλοκαίρι και έπειτα εισέρχεται η DDR-III σαν κύρια μνήμη στα μηχαμήματα. ΕΚΕΙ και ΤΟΤΕ αξίζει να γίνει μια αγορά ΝΕΟΥ μηχανήματος, μια και οι τιμές θα είναι κυριολεκτικά "χώμα" όσον αφορά επεξεργαστές διπλού πυρήνα και κάρτες γραφικών.
Ωχ, αυτό δε μου άρεσε. Δηλαδή εγώ που είμαι με το ίδιο pc πάνω από τρία χρόνια και σχεδιάζω να πάρω νέο στα τέλη Απριλίου προτείνεις να το αναβάλλω κι άλλο; :nervous:

Τρελο Pooky γειτονα,και μενα με ενοχλουν αφανταστα τα links απο youtube που δεν λενε το περιεχομενο τους(κατι πρεπει να γινει για αυτο).

Κeeper7k, that's a roger

Alucard , o K7k τα λεει καλα.Να ξερεις ομως πως αν δεν εχεις απαιτηση να το τρεξεις σε Dx9 ,υπαρχει και η επιλογη του 8.

Κομαντο,κανε αναβαθμιση,μην αγορασεις εξ ολοκληρου συστημα τωρα.

Ασε να δοκιμασουν οι αλλοι τα vista,περιμενε να βγουν ολοι οι drivers και κατα το τελος καλοκαιριου(μη σου πω Νοεμβριο) φτιαξε ενα κτηνακι για να σε βγαλει αλλα 3 χρονακια

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Omenforever αν έχεις ένα μηχάνημα τόσο παλιό δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσεις άλλο. Στό τέλος Απριλίου θα έχει γίνει και η πτώση τιμών από την Intel οπότε είναι μια ιδανική εποχή.

Αλλά αν είσαι ήδη σε AMD64 επεξεργαστή όπως εγώ, δεν υπάρχει λόγος να περάσεις τώρα σε νέο μηχάνημα. Εγώ υπολογίζω να κάνω ολική αναβάθμιση (μαζί με το μηχάνημα και μια νέα οθόνη γύρω στις 20+ ίντσες) πρώτα ο Θεός και να είμαστε καλά τον επερχόμενο Οκτώβριο, σαν δωράκι στα γενέθλιά μου.

Αλλά επειδή είναι ΠΟΛΥΣ καιρός μέχρι τότε, είδομεν.

Πίσω
Μπλουζα