S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Θα ξαναποστάρω το μύνημα μου για να μπούμε μέσα στο thread.. :)

Έχω μια ερώτηση...Βρίσκομαι στο dark valey σε ένα κατεστραμένο εργοστάσιο..εκεί έχω μια αποστολή να βρω τον borkov (Κάπως έτσι λέγεται )και να του πάρω ένα κλειδί που με αυτό φαντάζωμαι θα μπορέσω να ελευθερώσω τον στρατιώτη στο υπόγειο...ΤΟ πρόβλημα είναι πως όταν βρω τον borov αυτός μου ενοίγει πυρ και έτσι αναγκάζωμαι να τον σκοτώσω..Όταν ψάχνω το σώμα του δεν βρίσκω κανένα κλειδί..μπορεί κανείς να με διαφωτήσει? :)

akmakas είπε:
Άσχετο αυτό το ***edit*** στο ποστ μου ποιος το έκανε????
Eγώ το έκανα akmakas,καθότι έγινε merging στα posts σου...

(σ.σ Θα σβηστούν τα παραπάνω με την απορία σου αυτή posts σύντομα,προκειμένου να διατηρηθεί η καλύτερη δυνατή τάξη στο thread και κατ' επέκταση στο sub-forum....)

Ελα Γιωργη. Λοιπον εισαι στη βαση των Bandits σωστα?

Navigate to the back of the base and follow the various underground pipes into

the base. Now there are two tactics to rescue the Duty member and/or get the

lab key from Borov:

1) Try stealth. Remain as inconspicous as possible until finally getting caught.

2) Go in taking out the bandits one by one with carefully placed head shots.

With ever tactic you pick, once all of the bandits are dead, navigate to the

basement and
push the button on the wall to free the Duty member. Now for

Borov.

Take the Lab Key from Borov

Borov is in the middle multi-level building. Navigate your way through killing

the bandits as quickly as possible. Once all of them are dead, kill Borov who

is usually holed up in his office. Once he's dead,
search his body for the lab

key
.

Το κλειδι το θελεις για το lab και ουχι για τον κρατουμενο.

Ελπιζω να σε βοηθησε λιγο.

http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/540331/47936

manos426f είπε:
Eγώ το έκανα akmakas,καθότι έγινε merging στα posts σου...
(σ.σ Θα σβηστούν τα παραπάνω με την απορία σου αυτή posts σύντομα,προκειμένου να διατηρηθεί η καλύτερη δυνατή τάξη στο thread και κατ' επέκταση στο sub-forum....)
Όταν λες merging εννοείς δυο ίδια ποστ?Αν είναι έτσι καλά έκανες αλλιώς...Καλύτερα να μην πειράζεις τα ποστ μου φίλε manos426f..τα ποστ που κάνω δεν είναι σχεδόν ποτέ απανωτά..Θα μπορούσε να δημιουργηθεί θέμα τώρα.. :)

Σε ευχαριστώ shadow για τις πολύτιμες πληροφορίες σου...Αλλά πάλι με αγχώνει το search his body for the lab key γιατί Search έκανα αλλά δεν είδα κάτι!!!.Τεσπα ανάμενε στο ακουστικό σου!!! :)

Πω πω ρε παιδιά..Έχω βγάλει φρίκη....Είμαι στο Dark Valey και το μηχάνημα με πετάει όξω μόλις πάω να μπω σε ένα κτίριο και είναι πάντα στο ίδιο σημείο...δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...μήπως το patch..πίκρα...μάλλον δεν με πάει το παιχνίδι!!!!!Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα..

timelapse2.jpg

Απο τις καλυτερες volumentric fogs που εχω δει!

Γενικα ειναι απιστευτη η μεταμορφωση του.Το πρωτο ηταν ψιλο-χαλια.Μακαρι το παιχνιδι να ειναι κοντα στο tech demo

[ame=http://youtube.com/watch?v=OOiu2dKdYcs]YouTube - Beautiful Stalker Clear Sky DayNight Cycle on HD 3850

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - DX10 Tech Demo 1280*800

http://englishrussia.com/?p=1945

Ήταν απλά θέμα χρόνου να μεταφερθεί το εν λόγω ΘΕΪΚΟ video game στην πραγματική ζωή.

Shadow, ψήνομαι......... ΑΓΡΙΑ......

Το Clear Sky κυκλοφόρησε παίδες και το threadάκι εδώ περιμένω να πάρει φωτιά again !! :D

Που είσαι ρε Shadowwww ;;;

Το πρώτο S.T.A.L.K.E.R είχε μια αρκετά δύστροπη,αλλά ομολογουμένως καλή μηχανή γραφικών,περιμένω να δω τι έχει να μας δώσει το CS λοιπόν...

In the Zone... που αλλού :)

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι καλές. Έχει αρκετές hardware απαιτήσεις, αv θέλεις να τα δεις "όλα".

Το collectors edition είναι απογοητευτικά φτωχό, με μόλις ενα χάρτη της ζώνης και ένα μεταλλικό κούτι (τύπου Crysis collectors).

Καλοδεχούμενες οι νέες προσθήκες στο gameplay, όπου μπορείς επιτέλους να επιδιορθώσεις τον εξοπλισμό σου και να κάνεις ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις. Μπορώ να πω οτι το CS είναι πιο ατμοσφαιρικό απο το Shadow of Chernobyl, ισως λόγω των βελτιώσεων στον τομέα των γραφικών, αλλά και ίσως των πολύ προσεγμένων ηχητικών εφέ.

Θέλει υπομονή και αρκετό ψάξιμο, γι'αυτό να έχεις και το CoD4 στο σκληρό για trigger happy καταστάσεις.

Θα εχώ πιο ολοκληρωμένη άποψη σε ενα βάθος χρόνου, όταν φτάσω σε ένα επίπεδο.

Πάντως, ως βετεράνος STALKER, έχω την εξής πρόταση: δοκιμάστε το SoC με το 1.005 patch και το απίστευτο OBLIVION LOST 2.2 mod. Δε θα χάσετε!!! Μιλάμε για ΑΛΛΟ game. Για ότι απορίες στην εγκατάσταση pm.

http://stalker.filefront.com/file/Oblivion_Lost_22_for_1005;93039

(διαβάστε το "Read Me"!!!)

Shadowdancer2501 is out in the zone... :armed:

Man δε με ενδιαφέρει πως είναι το game. Αρκεί που είσαι πίσω… :armed:

Κυρίες και κύριοι good news. Το Steam για αυτό το Σ/Κ προσφέρει το αρχικό STALKER : Shadow of the Chernobyl προς ... κρατηθείτε .... 4.99 Euros!!!!

Όσοι δεν το πήρατε ακόμη, είναι τρελή ευκαιρία. ;)

Ορίστε πώς θα χτυπηθεί αυτό που ονομάζουμε πειρατεία.

Αν όταν είχε πρωτοβγει το έδιναν για 14,99 δεν πιστεύω να υπήρχε έστω και ένας που να σκεφτόταν να το κατεβάσει.

Εξαιρετική κίνηση.

Το "clear sky" είναι στα επόμενα προς ενασχόληση. Δυστυχώς τα σημεία των καιρών δεν μου έδωσαν τη δυνατότητα να ασχοληθώ μαζί του ακόμη εκτενώς......

Το μεγαλυτερο τρωτο του Stalker ηταν η βαρια (για το οπτικο αποτελεσμα που προσεφερε) μηχανη του.

Ευτυχως τους φωτισε ο Θεουλης και...

STALKER: 2 with CryEngine 3 announced! After the general manager of GSC Game World (Sergey Grigorovich) already had information on the 2nd Addon to STALKER: Shadow of Chernobyl was announced, followed by both the surprising announcement of a direct successor.

STALKER: 2 is loud Grigorovich in the pre-production and is definitely the CryEngine 3 from the home advantage of Crytek.

GSC Game World for a great step forward, now that you have a very robust engine with huge graphics power on board, you can be in Ukraine's Kiev now completely on story and gameplay focus, a step which the STALKER series of functional vision very well could do. The guys at GSC Game World seem to actually learn from their mistakes too, but as long as no screenshots or videos for STALKER: 2 exist, one can so far only about setting and gameplay speculate.

Until the first pictures of STALKER: 2 appear likely for some months, maybe even a year, finally, GSC Game World is currently under pressure to STALKER: Call of Pripya t.

Σε ένα χρόνο σκέφτομαι σε πλήρη αναβάθμιση..... της κάρτας γραφικών μου (και λόγω Linux θα πρέπει να είναι nVidia) οπότε θα συμπέσει άψογα με το παιχνιδάκι!!!!!!!

/off topic

Όταν με δεις ΚΑΙ με Macbook, θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς........

/off topic

Πίσω
Μπλουζα