S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Damn,γι' αυτό θα ξέρω ποιος θα φταίει όμως !!! ;) ;)

Να πως χτυπάει κανείς την πειρατεία.......

Εξαίρετα νέα. Κάποιοι αρχίζουν να βάζουν μυαλό ή μου φαίνεται;

Damn those Ruskies :)

Λες να τα καταφερανε αυτή τη φορά; Μόλις (και ΑΝ) ξεκολλήσω από το MW2 θα το δω και θα σας πω. Πάντως το πρωτο stalker με το oblivion lost mod, παραμένει ένα overlooked και under-rated διαμαντακι.

ωραία φάση το S.T.A.L.K.E.R. 2 απο ότι βλέπω στα videos, γιατί σε μένα δεν πρόκειται να παίξει ποτέ , low spec , Linux και ειδικά όταν είμαι σε OpenBSD - δεν υπάρχει κάν "wine" χαχα , πλήρης αποτοξίνωση απο windowze. όταν bootαρω linux έχω ακόμα τα παλιά S.T.A.L.K.E.R. ας είναι καλά τα διάφορα mods και αλλάζει το παιχνίδι κάπως - τα έχω παίξει τόσες φορές πρέπει να έχω μάθει απο έξω τις διαδρομές (όπως πάντα .. cheat..αν ξεπακετάρετε το gamebase μπορείτε να αλλάξετε τις παραμέτρους για actor damage - οκ δεν τα κάνω 0 (μηδέν) όλα...- μάλλον οι τελείως φανατικοί με αυτό τα ξέρετε)

Το σκεφτόμουν και για μια αγορά καινούργιας rtx κάρτα με 8gb vram μέχρι 260 € Μαξ ώστε να το τρέχω το stalker 2 με 100 fps μέσο ορο στα ultra settings των γραφικών του στην CRT tv για καλύτερο αποτέλεσμα στον γραφικό φωτορεαλισμο. Η unreal engine 5 μπορεί να δώσει στο PC καλύτερα γραφικά από αυτά που έχει το stalker 2 αλλα οκ λόγο open world θα ήθελε αρκετή δουλειά ακόμη κάτι τέτοιο ειδικά στα περβαλοντα.Το μονο που δεν μου άρεσε στο παιχνιδι από τα gameplay videos και το σκέφτομαι αν αξίζει τελικά να ασχοληθω είναι το ατελείωτο περπάτημα και οι γενικα μικρές στιγμές δράσης shooting. Πολυ περπάτημα βρε παιδιά. Αρχίζεις περπατάς και περπατάς και περπατας με τις ώρες για τα διάφορα σημεία στον μεγάλο χάρτη. Εχω και το πιο παλιό stalker - anomaly mod που έκαναν αρκετή δουλειά με πολλα νέα εφέ με στοχο προς τον φωτορεαλισμο αλλά ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει αυτο το παιχνιδι. Οπως και να έχει η έκδοση που έχει να προσφέρει τα περισσότερα στο stalker 2 είναι αυτή του PC και με ένα καλό mod διόρθωσης στο μέλλον για αναβάθμιση γραφικών θα γίνει full φωτορεαλιστικο στο pc.

ρε δεν πάμε καλά.. κοίταξα στα τα εμ.. "γνωστά" site... 160GB !! αχαχα τι είναι τούτο ρε... παιδιά το TOSEC 2017/18 ήταν κάπου 130GB!

@milntov

>Αρχίζεις περπατάς και περπατάς και περπατας με τις ώρες

έ όλο και κάποιο instant teleport mod θα βγεί... :)

μάλλον το 3 θα είναι σε realtime, (μερικες δεκάδες ΤΒ μέγεθος) θα το ξεκινάς και μετά απο μερικές δεκαετίες ίσως, αν είσαι τυχερός θα το τελειώσεις, αν δεν έχεις "φύγει" στην RL ή δεν έχει πέσει ο παίκτης σου πάνω σε καμιά νάρκη, bloodsucker, whirligig ή και καμία ενέδρα... :-)

Α μπράβο και ενα mod τηλεμεταφορας οπωσδήποτε γιατί αλλιώς δεν τους γλιτωνει τους καλούς στα πόδια απο το υπερ-ξεποδαριασμα ο παίχτης μας.

Καλά ναι και αυτό με τα 160 gb είναι ένας πολύ σοβαρος λόγος να μην ασχοληθείς καθολου με το παιχνίδι.Άκου εκεί 160 gb και θέλει και ssd.Καπου ένα όπα δηλαδή.

• Like
Reactions: xc8
έτσι που πάει το πράγμα δεν θα εκπλαγώ αν στο μέλλον είναι αμιγώς online κατάσταση (κάτι σαν το SecondLife), βέβαια υπάρχει το κόστος για servers (το οποίο όλο και πέφτει) αλλά έχει πολλά plus για τους developers/εταιρείες ένα το βασικό: non-stop άρμεγμα (συνδρομές)
δεν έχουν καταλάβει μερικοί καλά τα super γραφικά δεν λέω, προσωπική γνώμη, θα προτιμούσα το 2 με τα γραφικά των παλιών αλλά με πχ. 2-3 φορές πιο μεγάλο πεδίο (χάρτη) ή αποστολές, αλλά αυτό δύσκολα πουλάει πλέον...

Τελευταία επεξεργασία:
έτσι που πάει το πράγμα δεν θα εκπλαγώ αν στο μέλλον είναι αμιγώς online κατάσταση (κάτι σαν το SecondLife), βέβαια υπάρχει το κόστος για servers (το οποίο όλο και πέφτει) αλλά έχει πολλά plus για τους developers/εταιρείες ένα το βασικό: non-stop άρμεγμα (συνδρομές)
Εκεί θα φτάσει το πράγμα. Πολυ πιο βολικό για τις εταιρείες και τις συμφέρει σε όλους τους τομείς του gaming να είναι τα παιχνίδια τους only online ακόμη και σε single player εννοειται. Βάζεις και τον κωδικό του παιχνιδιού (ας είναι και μολις 1 MB) σε ένα δισκακι για όποιον θέλει και retail έκδοση για την συλλογή του και τους έχεις όλους χαρούμενους.

Δεν θέλουν τίποτα άλλο πλέον οι gamers.Ακομη και τώρα αν πεις στους νέους σύγχρονους gamers πως προτιμάς να παίζεις παιχνίδια off line θα γελάνε για καμιά εβδομάδα μαζί σου και θα σου λένε παππού πεσε για νάνι τώρα.

Πίσω
Μπλουζα